题目内容

【题目】根据对语内容,从选项中选出能填入空白处的最佳选项,其中有两个为多余选项。

A:Excuse me.1

B:Yes, I'm going there. We can go together. Come along.2

A:That's right. I've never been here before. But for this May Day, I've stayed here several days.

B:3

A:Many places . We've visited Xinglong. Monkey Island and Sanya City.

B:Oh, great.4

A:A very beautiful tropical(热带)seaside city, I should say.

B:5

A:Yes We've been to Yalong Bay(亚龙湾), Dadonghai and Nanshan Park

B:So you must have a good time here.

A:Certainly I have. Now I really want to visit Haikou Park.

A.How do you like Sanya?

B.Where have you been to?

C.Where have you gone to?

D.What do you like Sanya?

E.Can you tell me more about it?

F.Is this your first time to Hainan?

G.Could you tell me how I can go to Haikou Park?

【答案】

1G

2F

3B

4A

5E

【解析】

这是一则有关度假地方的情景交际对话。

1根据答句Yes, I'm going there. We can go together.是的,我准备去那。我们可以一起去。可知此处是个一般疑问句,问你能告诉我怎么去海口公园么。故选G

2根据答句That's right. I've never been here before.是的,我以前从来没有去过。可知是问你第一次去海南么?故选F

3根据答句:Many places . We've visited Xinglong. Monkey Island and Sanya City.很多地方,可知是问你们去过哪些地方?选项B.Where have you been to?是问你去过哪些地方,人已经回来;选项C. Where have you gone to?是问你去哪里了?人还没回来。根据语境可知,人已经回来了。故选B

4根据答句A very beautiful tropical(热带)seaside city, I should say.我应该说是一个很漂亮的热带沿海城市,可知是问你觉得三亚怎么样?选项A. How do you like Sanya?你觉得三亚如何?选项D. What do you like Sanya?问你喜欢三亚什么?根据语境,故选A

5根据答句Yes We've been to Yalong Bay(亚龙湾), Dadonghai and Nanshan Park好的,可知是一个一般疑问句,问你能告诉我更多的信息么?故选E

补全对话考查的是情景交际用语,做题方法是根据语境或上下文意思,还要区分选项,选择最合适的句子。如第3题,选项B. Where have you been to?是问你去过哪些地方,人已经回来;选项C. Where have you gone to?是问你去哪里了?人还没回来。根据语境可知,人已经回来了。故选B。如果稍不注意,很容易选错答案。所以做题之后要养成检查的好习惯。

练习册系列答案
相关题目

【题目】 A jobless man applied(申请)for the position of “office boy” at Microsoft, The HR manager interviewed him and then watched him cleaning the floor as a test.

“You are employed,” he said. “Give me your e-mail address and I’ll send you the application form to fill in, as well as the date when you may start.”

The man replied, “But I don't have a computer or an e-mail.”

“I’m sorry,” said the HR manager, “If you don't have an e-mail, that mean you do not exist. And the one who doesn't exist cannot have the job.”

The man left with no hope at all. He didn't know what to do. With only $10 in his pocket, he decided to go to the supermarket and buy 10kg tomatoes. He then sold the tomatoes from door to door . In less than two hours, he succeeded in making his money double. He repeated the operation three times, and returned home with $60.

The man realized that he could survive in this way, and started earlier and returned late.

Thus, his money doubled or tripled every day. Shortly, he bought a cart, then a truck and then he had his own fleet to send food . Five years later, he became one of the biggest food sellers in The US.

He started to plan his family's future, so he called an insurance broker (保险经纪人)to have a discussion. When the conversation was over, the broker asked him for his e-mail. The man replied again,“I don't have an e-mail.”

The broker answered in surprise, “You don't have an e-mail, and yet have succeeded building an empire. Can you imagine what you could have been if you had had an e-mail?”

The man thought for a while and replied, "Yes, I would be an office boy at Microsoft

根据材料内容选择最佳答案,并将其标号填涂在答题卡相应位置。

1Why was the man refused by the Microsoft?

A.He didn't pass the test.

B.He didn't do well in the interview.

C.He didn't get on well with the manager.

D.He didn't have a computer or an e-mail.

2How much money did the man make in less than two hours by selling tomatoes?

A.$10B.$20C.$40D.$60

3What does the underlined word“fleet” mean in Chinese?

A.公司B.农场C.车队D.商场

4What does the insurance broker's answer mean?

A.He suggests that the man should have an e-mail.

B.The man doesn't have an e-mail. so he has succeeded.

C.The man could be more successful if he had an e-mail.

D.He can't imagine there exists someone who has no e-mail.

5What's the best tide of the passage?

A.I don't have an e-mail.

B.I used to be an office boy.

C.Having an e-mail is important

D.Insurance is important in one’s life.

【题目】 What do you use to unlock your cellphone? A password? A fingerprint? Or simply a glance (一瞥)?

On Sept 12, 2017, Apple introduced its iPhone X, which has an eye-catching feature Face ID.

With Face ID, you can unlock your new iPhone by just looking at it. It is powered by a camera system TrueDepth in the front of the iPhone X.

When the camera system sees a person’s face, it uses 30,000 unseen dots () to “map” (勾画) the shape and outline of the face. A model of the face will then be created and stored in the phone.

The next time the person looks at the iPhone X, the same dots are mapped onto his or her face and compared to the stored model. If the two match, then the phone unlocks. This happens in less than a second.

Apple says the system is smart. If you change your hairstyle, put on sunglasses or makeup, or use the phone in the dark, Face ID still works.

Although the technology sounds amazing, there are still concerns. For example, will Face ID work for twins? What if someone uses a photo in front of the iPhone X?

According to Apple, the chance of others to unlock your iPhone X using Face ID is one in a million. Face ID can tell the difference between twins, but the error rating (出错率) rises.

Apple also emphasizes (强调) that Face ID is smart enough only to work when you want it to. It only unlocks when you open your eyes and stare at(盯住) it. So the phone won’t unlock if you are just glancing at the phone to know the time. It won’t work either if someone puts the phone at your sleeping face or your photo.

1Face ID helps iPhone X users to _________.

A.take pictures more quicklyB.make their photos more beautiful

C.unlock their cell phonesD.create their face models easily

2How does the camera system of Face ID work?

A.It compares the user’s face with the stored face model in the phone.

B.It remembers users’ faces by taking their pictures.

C.It uses a map to store face models of its users for later use.

D.It matches the users’ faces with unseen dots stored in the system.

3The iPhone X users may not unlock their phones when _________.

A.they have changed their hairstylesB.they glance the phone for the time

C.they use it without turning on the lightsD.they wear makeup

4The underlined word “concerns” in Paragraph 7 probably means _________.

A.achievementsB.worriesC.rewardD.knowledge

5What is the main idea of the story?

A.We can unlock a smart phone in three different ways.

B.Apple’s iPhone X can’t tell the differences between different faces.

C.People don’t believe it’s safe to use Face ID.

D.Face ID is a program to unlock the iPhone X.

【题目】 Sore necks are very common these days. How to avoid a sore neck? Here are the things you should know.

Take precautions(预防措施)after an unusual activity. Many people report having a pain in their necks after doing something that they don't often do, such as a new exercise or packing and moving.

If you know you've done something that puts you at risk, massage(按摩)your neck, do it with different exercises and take a warm bath before bed.

Make sure your workstation is correct. If you work long hours at a desk, you may want to make sure that your work environment is set up to be the most relaxing Make sure that your body is being treated right.

Keep your feet on the floor. This will often depend on how high your chair is, so adjust(调整)it in time to achieve good results.

Change your posture often. Sitting in one position for long periods of time is not healthy. Sit with your back straight for most of the time. Take a 5-minute break if you can and walk around every hour.

Exercise. Find something—swimming, running or climbing-that makes you excited and feel alive. Make it into a usual way. Your body will feel better and your mind will feel more relaxed.

1In Paragraph 5,the underlined word "it" refers to(指) .

A.the deskB.the chairC.your neckD.your body

2 can avoid a sore neck according to the passage.

A.Making your work environment be quietB.Sitting with back straight for a moment

C.Packing and moving for a long timeD.Exercising often like swimming or running

3After doing something unusual, you may do the following things except

A.doing it with different exercisesB.massaging your neck

C.taking a warm bath before bedD.looking at your phone for too long

4This passage mainly tells us

A.how to do exercise wellB.exercising often is good for people

C.how to avoid a sore neckD.being healthy is the most important

【题目】 A study led by the Barcelona Institute for Global Health shows for the first time that exposure(接触)to green space during childhood may have beneficial(有益的)effects on brain development.

The study was performed among 253 schoolchildren from the BREATHE project in Barcelona (Spain). Lifelong exposure to green space in the living places was recorded—using the satellite—based information on the children's addresses from birth up through to the time of the study. Brain structure was studied using 3D MRI(核磁共振图像). Working memory and inattentiveness were graded with computers.

The primary schoolchildren who have been raised in homes surrounded by more greenspace tend to present with larger volumes of white and grey matter in certain areas of the brain. These differences are connected with beneficial effects on cognitive function(认知功能). Moreover, larger volumes of white and grey matter might lead to better working memory and less inattentiveness.

"This is the first study that shows the connection between long—term exposure to green space and brain structure." Says, the leading researcher of the study, "Our findings suggest that exposure to green space early in life could result in beneficial structural changes in the brain. It also shows the lasting effects of early life exposure to greenness on our health."

This study also suggests that it is beneficial to increase greenness in cities. Green space can provide children with chances for psychological restoration(心理康复)and prompt important exercises in discovery, creativity and risk taking. These exercises in turn positively(肯定地)influence different aspects of brain development. What's more, greener areas often have lower levels of air pollution, which could bring indirect benefits for brain development.

Anyway, further studies are needed to prove the findings in other populations, settings and climates. And researchers need to examine differences according to the nature and quality of green space.

1The second paragraph is mainly about ________.

A.how the study was carried outB.what was recorded in the study

C.how long the study lastedD.who took part in the study

2The word "prompt" in Paragraph 5 probably means " ________".

A.controlB.encourageC.balanceD.change

3What can we learn from the passage?

A.Working memory influences white and grey matter in the brain.

B.Dr. Dadvand stressed the importance of changing the environment.

C.This study proved the influence of greenness on populations outside of Spain.

D.Larger volumes of white and grey matter might lead to better working memory.

4What is the best title of the passage?

A.The greener space children grow up in, the longer they live.

B.Growing up in the green area may do good to brain development.

C.Early life exposure to greenness may have lasting effects on health.

D.More outdoor green space leads to a greater increase in inattentiveness.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网