题目内容

【题目】——Will people live to be 200 years old?

——________. They can't live so long.

A. No, they won't B. No, they don't

C. Yes, they do D. Yes, they won't

【答案】A

【解析】句意:——人们将能活到200岁吗?——不,他们不会,他们不能活如此的长。对于Will+主语+动词的原形,主语是people,这里用they来代替,否定回答是No, they won't ,根据题意,故选A。

练习册系列答案
相关题目

【题目】I was telling my boy Sonny the story of the hare and the tortoise. At the end I said, “Son, remember: Be slow and steady, and that will win the race. Don’t you think there’s something to learn from the tortoise?”

Sonny opened his eyes wide, “Do you mean next time when I’m entering for the 60-metre race I should wish that Billy, Tony and Sandy would all fall asleep halfway?”

I was shocked, “But the tortoise didn’t wish that the hare would fall asleep!”

“He must wish that already,” Sonny said, “Otherwise how could he be so foolish as to race with the hare? He knew very well the hare ran a hundred times faster than he himself did.”

“He didn’t have such a wish,” I insisted. “He won the race by pushing on steadily.”

Sonny thought a while. “That’s a lie,” he said. “He won it because he was lucky. If the hare didn’t happen to fall asleep, the tortoise would never win the race. He could be as steady as you like, or a hundred times steadier, but he’d never win the race. That’s for sure.”

I gave up. Today’s children are not like what we used to be. They’re just hopeless.

1The writer argued with his son because ______________.

A.he liked tortoises while his son liked hares

B.they disagreed about whether the tortoise was foolish

C.he tried to teach his son a lesson but the son had totally different opinion

D.he liked the story of the hare and the tortoise while his son didn’t.

2Sonny believed that the tortoise ______________.

A.won the race by his own hard working

B.took a risk by agreeing to run a race

C.was not given a fair chance in the race

D.in fact did win the race luckily

3Billy, Tony and Sandy must be_______________.

A.boys who were unknown to Sonny’s father

B.boys who Sonny has run races with before

C.boys who Sonny has never raced with before

D.boys who Sonny did not hope to race with again

4According to the passage, who do you think learnt a lesson? ______________.

A.The tortoiseB.Sonny

C.The hareD.Sonny’s father

【题目】根据短文内容及首字母提示,填写所缺单词,使短文意思完整。每空限填一词。

It’s unusual to see a person inspire (激发) a new word. But that’s what Chinese volleyball superstar Zhu Ting has got. “Stay awesome and ZHUperb!” Volleywood, a US-based blog website for volleyball fans, r1 created the word “ZHUperb”, which puts “Zhu” and “superb” together, to describe the 25-year-old volleyball player.

Zhu Ting is also considered to be a national h2in China. She helped the national volleyball team win gold medals at the 2015 FIVB World Cup, 2015 Asian Women’s Volleyball Championship, and 2016 Rio Olympic Games. In September this year she a3 helped the team win gold medals at the 2019 FIVB World Cup.

At a young age Zhu is captain of china women’s national volleyball team. But it hasn’t been e4 for Zhu to get to where she is today.

Born in a farming family in Henan Province, Zhu got a hard-won chance to a5 a local sports school at the age of 13. She got homesick during the first few months of training. But later she got over it, and made p6week on week. She quickly moved from the provincial youth team to the national youth team.

In 2013 she became famous by helping the Chinese U20 team to win the title at the 2013 FIVB U20 World Championship. Then Zhu was c7 into the national team and met the famous coach Lang Ping.

At the beginning because of her 1.98-meter h8, Zhu found it difficult to move fast and hold her weight on her feet. But Lang e9 her to take advantage of that; she trained her to jump high to smash the ball. After this she became an ace spiker (主攻手).

Zhu still works hard during training. “Hard work and talent (天赋) are b10 important I’ll move forward step by step,” she told People’s Daily.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网