题目内容
【题目】阅读理解
Hello! My name is Li Lei. There are four new students in our school. They are from America, England, Canada and Australia. They speak English and French. But they can't speak Chinese. We usually talk with them in English. We are good friends. They like Chinese food very much. Dumplings and noodles are their favourites. They like playing games with Chinese students. We usually play football after school. They think(认为) China is great and they like China very much.![]()
任务一: 回答下列问题。
(1)How many new students are there in Li Lei's school?
(2)Are they friendly with Chinese students?
(3)What do they do after school?
(4)任务二: 补全句子。
These new students can speak and, but they can't speak.
(5)They like eating and best .
(6)任务三: 判断正误(正确/错误
Li Lei usually talks with them in Chinese.
(7)These new students like China a lot.
【答案】
(1)
There are four new students in Li Lei's school.
(2)
Yes, they are.
(3)
They usually play football after school.
(4)English;French;Chinese
(5)dumplings;noodles
(6)0
(7)1
【解析】(1)由句子There are four new students in our school. 的答案是There are four new students in Lilei's school.
(2)由句子We are good friends.得出答案是Yes, they are.
(3)由文中的句子We usually play football after school.得答案They usually play football after school.
(4)由句子They speak English and French. But they can't speak Chinese. 得答案是 English , French和Chinese.
(5)由句子Dumplings and noodles are their favourites. 可知答案填Dumplings和 noodles。
(6)由文中的句子We usually talk with them in English. 得此题是错误的。
(7)由句子They think(认为) China is great and they like China very much.得此题答案是正确的。
【题目】从方框中选择最佳选项完成对话, 有两项多余。
A. Can I help you? |
A: Your computer is very nice!
B:It is from my father. I can write my homework on it. And it can help me with my study.
A : Really? How do you do it?
B: Then, write my homework on the document and save it.
A: It's wonderful. Do you use the Internet?
B: Yes. I can read books and download(下载)music, too.
A: I want to learn how to use the Internet.
B: Sure.