题目内容
【题目】阅读短文,从方框中选择适当的词,并用其适当形式填空。有的需要加助动词或不定式符号(每词限用一次)。
![]()
John is studying at the town’s school now. He 【1】__________ there since last year. He doesn’t do well in studying but is interested in making friends and spending a lot of time outside. He also likes playing computer games with his friends. So of course, when the exam was taken last week, he didn’t get a good result and【2】___________ again. He thought, “If my father knows all about it, he【3】___________ angry and give me a good lesson,” so he sent a note to his brother and asked his brother if his father was ready for the bad news. The next morning, a note【4】________________ to him by his brother, “Father is ready. You should 【5】___________ ready for yourself.” John knew what would happen. He was sad and didn’t know what to do.
【答案】
【1】has been
【2】failed
【3】will become
【4】was sent
【5】get
【解析】
试题分析:本文叙述了John在城镇的学校学习,但是他对学习不感兴趣总是和朋友们玩,结果没有取得好成绩,就想回家瞒着父亲考试成绩的事,没有想到父亲早就知道了他的成绩。
【1】句意:John 现在正在城镇的学校学习,自从去年他就来到了那里。根据since引导的从句可知用现在完成时。故填has been 。
【2】由上句他对学习不感兴趣总是和朋友们玩可知考试没有取得好成绩,又没有通过考试。根据题意可知填failed。
【3】句意:他想:“如果我的父亲知道了,他会变得生气,要给我一个教训”。根据形容词前要用连系动词和主将从现的原则。故填will become。
【4】句意:他的弟弟传给了他一张便条,根据题意可知是用被动语态be done的结构。所以填写was sent。
【5】句意:父亲准备好了,你应该为你自己准备好。根据动词短语get ready for表示为……做准备。故填get。
【题目】阅读理解
Do you know the Homework (作业) Club (俱乐部) in US schools? The students do their homework in the afternoon at these clubs. Why do they have the club? The students always play games and watch TV after school, so the Homework Club is a quiet (安静的) place (地方) for them to do their homework. Teachers there can help them do their homework. After the students finish their homework, they can get a snack. It's always children's favorite food. Do you want to know the time and fee (费用)? Let's have a look.![]()
Time | Every session (阶段) is four weeks, from Monday to Thursday. You can go to the club one, two, three or four days a week. The Homework Club is in the Bay Library. |
Fee | 4 days a week: $150 / session |
(1)The students go to the Homework Club because ___________.
A.they want to help their teachers
B.they need a quiet place to study
C.they can play with their friends there
D.they can play games and watch TV there
(2)The underlined word (划线单词) “snack” is___________ in Chinese.
A.零钱
B.小吃
C.奖状
D.玩具
(3)From the passage (段落) we know ____________.
A.the Homework Club is in the students' classroom
B.the price for a session of two days a week is $150
C.the students can go to the Homework Club on Friday
D.the Homework Club finishes at 2:30 pm on Wednesday
【题目】
Sydney Tower
Address: 100 Market St, Sydney Phone: 02 9333 9222 Fax: 02 9333 9203 Open time: 9:00 a. m. to 10:30 p. m. (Sundays to 11;30 p. m.) Ticket: $ 60 [For an adult(成年人)] $ 30 [For a child] Website: www. sydneytower. Com How to get there: train to Town Hall Station and a short walk along Market Street How to book tickets: by phone/ fax or through the web Attraction: Sydney’s best views are just the beginning! Sydney Tower takes you to the highest point above Sydney for exciting 360O views of our beautiful city. |
【1】If you want to book(预订) a ticket to Sydney Tower, you can_______.
A. email sydney tower@ hotmail. com
B. phone 02 9333 9203
C. search www. sydneytower. Com
D. write a letter to 100 Main St,San Francisco.
【2】Johnson wants to go Sydney Tower with his child. He will pay _______.
A.$ 60 B.$ 90 C.$ 120 D.$30
【3】Last Sunday, Mr. Deng went to visit Sydney Tower. He had to get down the tower ________.
A.after 11:30 p. m. B. before 11:30 p. m.
C. at 10:30 p. m. D. before 10:30 p. m
【题目】All of us want to be healthy. To keep healthy, more and more people are doing sports. Do you like sports? If yes, which is your favorite sport? Look at the ads, they may help you.
Nancy’s Gym Keep fit! Lose weight! $25/ hour Opening time: Saturday and Sunday
| Ice World Have fun skating here! $ 20/ hour for children $ 30/ hour for adults
|
Water World Opening time: 9:00 a.m.~9:00 p.m. every day Adults: $ 10 Children(aged 15 and under): $ 7 Tel: 215-1829 Come to Water World! Two pools for children Two large pools for adults
Two restaurants | |
【1】What do people in Nancy’s Gym want to do?
A. To enjoy swimming. B. To learn to skate.
C. To keep healthy. D. To eat delicious food.
【2】If Mr. Smith goes skating with his little son, they need to pay ________ for two hours’
skating.
A. $ 50 B. $ 60 C. $ 80 D. $ 100
【3】People can go to Water World at ________.
A. 8:00 a.m. B. 1:30 p.m. C. 9:30 p.m. D. 10:00 p.m.
【4】You can call ________ if you want to swim.
A. 215-1892 B. 886-8252 C. 215-1829 D. 455-6223
【5】Which of the following is TRUE?
A. There are four large pools in Water World.
B. Ice World is only for adults.
C. People can go to Nancy’s Gym on Sunday.
D. A ten-year-old boy needn’t pay to go swimming.