题目内容

【题目】 If you go to Londondon't forget to visit Hyde Park.

Hyde Park is one of the most famous parks in the world.In the centre(中心) of the parkthere is a river.People can swim in the river in all seasons of the year.In summer the river is full of boats.A lot of people are swimming in the river or sitting on the green grass.In winteryou can also see them swim in the river.Some people will come and play all kinds of ball gamestoo.

In the park there is a quiet and peaceful(宁静的) corner(角落)Therepeople can speak in any language about anything they like.

On SundaysHyde Park becomes an art gallery(长廊)Many people will come and view the pictures on display(展览)

1Hyde Park is in ____.

A. LondonB. New York

C. ParisD. Beijing

2People can go to swim in the river in Hyde Park____.

A. only in summerB. in any season of a year

C. in summer and autumnD. only in autumn

3Hyde Park is also a good place for ____.

A. fishingB. hunting

C. ball gamesD. skating

4In the speaker's corneryou ____.

A. can talk about anything you like

B. can only speak something about England

C. can only speak something in English

D. can only speak something about London

5Hyde Park becomes an art gallery on ____.

A. SaturdaysB. Mondays

C. SundaysD. weekends

【答案】

1A

2B

3C

4A

5C

【解析】

短文介绍了伦敦的海德公园。海德公园是世界上最著名的公园之一。在公园的中心,有一条河。人们一年四季都可以在河中游泳。公园里有一个安静的角落,人们可以用任何语言谈论他们喜欢的事情。周日,海德公园成为一个艺术长廊,许多人前来观看展览。

1细节理解题。根据短文开头的句子“If you go to Londondon't forget to visit Hyde Park.”可知,海德公园在伦敦。故答案为A

2细节理解题。根据短文第二段中的句子“People can swim in the river in all seasons of the year.”可知,人们一年四季都可以在河中游泳。故答案为B

3细节理解题。根据短文第二段中的句子“Some people will come and play all kinds of ball gamestoo. 有些人也会来玩各种球类游戏。由此可知海德公园也是球类运动的好地方。故答案为C

4细节理解题。根据第三段中的句子“Therepeople can speak in any language about anything they like.”在那里人们可以用任何语言谈论他们喜欢的任何事情。故答案为A

5细节理解题。根据最后一段中的句子“On SundaysHyde Park becomes an art gallery(长廊). 日,海德公园成为一个艺术长廊。故答案选C

练习册系列答案
相关题目

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网