题目内容

【题目】.根据句意及首字母或汉语提示填写单词。

1The workers are paid by the ________(老板)on the last Tuesday of each month.

2Armstrong was the first person to walk on the s________ of the moon.

3This winter,my sister gave me a pair of g________. They kept my hands warm.

4Alice comes from ________(德国).She speaks German very well.

5My head is so big,but this ________(帽子)is so small.

【答案】

1boss 

2surface

3gloves

4Germany

5cap

【解析】

1句意:这些工人每月的最后一个星期二由老板支付工资。根据汉语提示可知,答案为boss。

2句意:阿姆斯特朗是第一个在月球表面行走的人。根据句意及首字母或汉语提示可知,答案为surface。

3句意:今年冬天,我姐姐给了我一副手套。它们使我的手很暖和。a pair of一双,一对,一幅,后跟可数名词的复数形式,故答案为gloves。

4句意:爱丽丝来自德国。她德语讲得很好。根据汉语提示可知,答案为Germany,注意首字母大写。

5句意:我的头太大了,但这顶帽子太小了。根据this以及is判断 ,填写的名词为单数形式,答案为cap。

练习册系列答案
相关题目

【题目】Different people have different ideas about time. People in the USA think that it is important to know the time. In cities in America, there are clocks in stations, factories and other buildings. Radio announcers give you the correct time during the day. Most Americans also have watches with them wherever they go. They want to do certain things at certain time. They don’t like to be late.

But time is not so important to everybody in the world. When you visit a country in South America, you will find that people there don’t like to rush. If you had an appointment with somebody, he could probably be late, because he may not want to arrive on time.

In South America, even the radio programs may not begin on time. The men on the radio may not think it is important to tell the exact time. People in South America think that clocks or watches are just machines. They think that you let a clock or a watch control your life if you do everything on time.

66题完成句子;67~68题简略回答问题;69题找出并写下文章的主题句;70题请将文中画线句子译成汉语。

1In this passage, we can see that time is very important to __________.

2Where can you find clocks in America?

_______________________________________________________

3Why do many people in South America think time is not important?

_______________________________________________________

4______________________________________________________

5But time is not so important to everybody in the world.

_______________________________________________________

【题目】If you know something is bad for you, why can't you just stop? About 70% of smokers say they would like to stop. Drug and alcohol abusers (酗酒者) struggle to give up the bad habits that hurt their bodies and destroy families and friendships. And many of us have unhealthy weight that we could lose if only we would eat right and exercise more. So why don't we do it?

Some scientists have been searching for answers. They've studied what happens in our brains as habits form.They've found answers to why bad habits, once formed, are so difficult to kick. And they're developing ways to help us make the changes we'd like to make.

Habits are a normal part of life,and are often helpful."We wake up every morning,shower,comb our hair or brush our teeth without being aware of it, "Volkow says. We can drive along familiar routes without really thinking about the directions."When behaviors become automatic(不加思索的),it gives us an advantage,because the brain does not have to perform the action on purpose."Volkow says.This frees up our brains to focus on different things.

One way to kick bad habits is to focus on your unhealthy habits. Then try your best to stop them.For example, habits can be linked in our minds to certain places and activities.You could develop a plan, say, to avoid walking down the hall where there's a candy machine. Try to avoid going places where you've usually smoked.Stay away from friends and situations linked to problem drinking or drug use.

Another helpful way is to replace unhealthy habits with new, healthy ones. "It doesn't work for everyone, "Volkow says. "But certain groups of patients who have a history of taking a drug can do something else like running and it helps them stay away from drugs."

1In the first paragraph, the writer mainly wants to tell us .

A. we should stop something bad for us

B. most smokers would like to stop smoking

C. bad habits are really difficult to give up

D. eating right and exercise more can lose weight

2Scientists studied what happened in our brains as habits form in order to .

A. find answers to solve the problem

B. find ways to form good habits

C. kick their own bad habits

D. help us see how bad habits form

3Why are habits often of great help to us?

A. because they make our life normal.

B. because they made us do something better.

C. because they made us think more about life.

D. because they make our brain focus on other things.

4If you want to kick bad habits you'd better .

A. focus on them on purpose B. go to the places linked with them

C. do something linked with them D. ask your friends for help

5What is the main idea of the passage?

A. Breaking bad habits.

B. Forming good habits.

C. Finding reasons for bad habits

D. Replacing bad habits with good ones.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网