题目内容

【题目】Children know that summer is probably the most fun of all seasons. However, experts say it is also the most dangerous, especially for children aged 14 and under. In its first study of children's safety in the U.S., the National Safe Kids Campaign (NSKC) found that nearly half of the injuryrelated(与受伤相关的) deaths among children happened in summer.

Experts are not surprised by the study's results. They always know summer is a dangerous season for children. During the summer, children are out of school and spend more time outdoors. They are more likely to get into an accident or be injured. “While we encourage children to be active and spend more time outdoors, they need to understand the importance of safety,” said Everett Koop, an expert of the NSKC.

To help children stay safe, the NSKC started a “Make It a Safe Kids Summer” campaign during National Safe Kids Week, from May 5 to May 12. Here are some important summer safety tips from the NSKC:

Always_wear_your_seat_belt.

○Make sure there is an adult around when you decide to go swimming.

○Wear a life jacket when on a boat or doing water sports.

○Obey all traffic rules.

○Don't meet epals alone.

(1、2题完成句子;3题简略回答问题;4题找出并写下第三段的主题句;5题将文中画线句子译成汉语。)

1________ is probably the most dangerous season of all seasons.

2Nearly________ of the injuryrelated deaths among children happened in summer.

3What do children need to understand if we encourage them to spend more time outdoors?

__________________________________________________________________________

4________________________________________________________________________

5_________________________________________________________________________

【答案】

1Summer

2half

3The importance of safety.

4Here are some important summer safety tips from the NSKC.

5总是/一直系着你的安全带。

【解析】

文章大意:孩子们知道夏天是最有趣的季节然而,专家说夏天也是最危险的季节,特别是对于14岁以下的孩子来说美国的一个研究机构:NSKC研究发现,将近一半因受伤引起的死亡都是发生在夏天专家对这个结果一点也不奇怪,他们都知道夏天是一个危险的季节,在夏天的时候,孩子们不上学,很多时间都在户外他们很可能遇到事故或受伤,然而我们鼓励孩子要活跃一点,多做户外活动,所以他们要知道安全的重要性最后NSKC给出了五条夏季安全建议

1细节理解题。根据文中的句子Children know that summer is probably the most fun of all seasons. However, experts say it is also the most dangerous,可知,夏季是四季中最危险的季节,故答案为:Summer。

2细节理解题。根据文中的句子In its first study of children's safety in the US., the National Safe Kids Campaign (NSKC) found that nearly half of the injuryrelated deaths among children happened in summer. 可知,将近一半的伤害相关儿童的死亡发生在夏天,故答案为:half。

3细节理解题。根据文中的句子While we encourage children to be active and spend more time outdoors, they need to understand the importance of safety.可知,如果我们鼓励孩子们花更多的时间在户外,他们需要了解安全的重要性,故答案为:The importance of safety.

4段落主题句。通过对第三段的理解可知,本段主要讲为了帮助孩子们保持安全,NSKC发起了一项“让孩子们度过一个安全的夏天”的活动,并提供了一些重要的夏季安全建议,所以本段中的“Here are some important summer safety tips from the NSKC: ”可以概括本段的段意,故答案为:Here are some important summer safety tips from the NSKC.

5翻译题。要求把句子“Always wear your seat belt.”翻译成汉语。“always”总是、一直;“wear”穿、戴;“your”你的;“seat belt”安全带;故答案为:总是/一直系着你的安全带。

练习册系列答案
相关题目

【题目】The film Alice Through the Looking Glass is on. Millions of people go to cinemas to see it. The little girl Alice, with long hair of gold, is alive in people's mind again after the film Alice in Wonderland was shown in 2010.

These two popular films were adapted from the novels Alice's Adventures in Wonderland and Through the Looking Glass. Both of them were written by Lewis Carroll, a famous English writer, who himself was as interesting as his books.

Lewis Carroll was a maths teacher and talented writer. In 1856, he met Henry Liddell and his three lovely daughters. His friendship with the family became an important part of his life over the following years. He liked the girls very much, especially the youngest one, Alice Liddell. He often told stories to make them happy. One day he took the girls to a boat trip. To make the time more enjoyable, he began a story about the adventure of a little girl named Alice in Wonderland. Many other strange characters such as the Mouse, the March Hare, the Cheshire Cat and the Queen of Hearts were brought to this wonderful world too.

Alice Liddell loved the story and she begged Carroll to write it down for her. After Carroll finished the manuscript of the story Alice's Adventures in Wonderland, he gave it to the girl as a Christmas present. When the book was published in 1865, it was an immediate success, and soon was famous around the world.

1The films Alice in Wonderland and Alice Through the Looking Glass were from ________.

A. Henry Liddell's adventure

B. Lewis Carroll's life stories

C. three girls' trip experience

D. two novels by Lewis Carroll

2Lewis Carroll was the three lovely daughters' ________.

A. friend B. teacher C. relative D. coach

3Lewis Carroll wrote down the story he told on the boat trip because ________.

A. he thought it was a very interesting story

B. he could improve the story and publish it

C. Alice enjoyed the story and asked him to do so

D. Alice thought others also wanted to read the story

4According to the passage, which of the following is TRUE?

A. Carroll finished the book and gave it to the three girls.

B. The two novels became famous after the films were shown.

C. Carroll created Alice and many strange characters in his stories.

D. The friendship between Carroll and the Liddells lasted until 1856.

【题目】阅读下面短文,并用英语回答问题(请注意每小题后面的词数要求)。

Giving gifts is a kind of knowledge, and also one kind of strategy(策略).In the western countries,you should be careful of giving gifts.Never give a gift in a job interview or at a business meeting.Gifts are usually given during special holidays, or as a “thank you” for special invitations.When arriving at a special party, you may give your gift to the host once the introductions are made.Here are a few rules:

Be modest(不太贵的) with your gift.Do not buy gifts that are too expensive, such as a Swiss watch,a gold ring or a gold necklace.A special food from your country, a bottle of wine, candies, or flowers are the best if you do not know the host very well.But be sure that your gift will not draw much attention.You can usually say something like “I hope you will like it.” when you offer your gift.

Be careful of giving wine.A bottle of wine is usually all right if you know your host drinks wine.But hard alcohol(酒精) such as whisky(威士忌) should only be given as a gift when you know the host well and are certain that they would like such a gift.Flowers are good, but remember:roses are for special love.You have to be careful.

A small cultural gift from your country is usually very good.Make sure that your gift is packed(包装) nicely.A nice card with it will be better.

1When shouldn't people give gifts according to the passage?(不超过10个词)

_________________________

2What is the most proper gift if you do not know the host very well?(不超过15个词)

_________________________

3What's the passage mainly about?(不超过10个词)

_________________________

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网