题目内容

【题目】语法填空

I’m Tony. My friends are Frank and Cindy. We often do many things together. Frank 1(live) next to my home and we are in the same class. He is thirteen years old and he is 2 medium height. He has curly hair and blue eyes. He’s good-looking and very 3(smart). He’s good at math and often 4(help) me with my homework. He likes wearing black pants 5 yellow T-shirts.

Cindy is eleven years old. She is thin and tall. She has curly blonde hair and her 6(eye) are brown. She is good-looking, too, 7 a little bit shy. She is good at 8(play) the guitar. Her favorite subject at school is music. She often teaches me to play 9 guitar after class.

Three of 10(we)have great fun together, and help each other and sometimes we play computer games at my house.

【答案】

1lives

2of

3smart

4helps

5and

6eyes

7but

8playing

9the

10us

【解析】试题这篇记叙文介绍了“我”的两个好朋友弗兰克和辛蒂的特点和特长。

1句意:弗兰克住在我家隔壁,我们在同一个班。短文是一般现在时态,本句主语Frank是单数第三人称,动词需用三单形式;根据句意结构和英文提示,可知填lives。

2句意:他十三岁,中等身材。of medium height中等高度(身材),固定短语;根据句意结构和上下文提示,可知填of。

3句意:他长得很帅,很聪明。and连接两个主系表结构,very非常,副词修饰形容词;根据句意结构和英文提示,可知填smart。

4句意:他擅长数学,经常帮助我做家庭作业。and后面省略he,单数第三人称需用动词的第三人称单数形式;根据句意结构和英文提示,可知填helps。

5句意:他喜欢穿黑色的裤子和黄色的T恤衫。black pantsyellow T-shirts是并列关系,需用and连接。根据句意结构和上下文提示,可知填and。

6句意:她有一头金色卷发,眼睛是棕色的。her她的,形容词性物主代词需接名词;根据句意常识和英文提示,可知填eyes。

7句意:她长得也很好看,但有点害羞。本句前后是转折关系,需用but连接,故填but。

8句意:她擅长弹吉他。be good at擅长于,后接动名词形式;根据句意结构和英文提示,可知填playing。

9句意:课后她经常教我弹吉他。guitar吉他,器乐类名词需加定冠词the;根据句意结构和上下文提示,可知填the。

10句意:我们三个人在一起玩得很开心。介词of后面需接人称代词的宾格形式;根据句意结构和英文提示,可知填us。

练习册系列答案
相关题目

【题目】阅读下面材料,然后从各题所给的四个选项中选出一个最佳选项。
D
The government in China plans to end its one-child policy(政策) and let families have two children instead.
The plan was given on Thursday after political meetings in Beijing. There are a number of reasons for the change in policy. The change is meant to balance population development, stop a falling birth rate and strengthen the country's labor(劳动力) force.
China, with the largest population in the world, started the one-child policy in 1980. But the government allowed only a small number of couples to have two children. For example, some families in the countryside could have two children, if the first-born child is a girl.
In 2013, the Chinese government gave other couples a chance to have two children if one of them was an only child.
Jiang Quanbao, a teacher and population expert, explained how Chinese families react(反应) to the newest policy. "Too many young people in the cities are no longer interested in having a second child," he said. "People in the countryside are more interested. But some of them are already allowed to have two children."
At the end of 2014, China had 1. 37 billion people. A total of 800 million of them have jobs. But the labor market population will drop in 35 years. That is to say, the country will be in great need of labor by the year 2050. With the two-child policy, an increase in births can solve this problem.
Boys and girls, what do you think of the two-child policy? Do you want to have a new-born brother or a sister?
(1)Why does the government plan to end the one-child policy?
A.Because we need a larger population.
B.Because millions of people have jobs.
C.Because most families want to have a second child.
D.Because we need to strengthen the country's labor force.
(2)How do most young people in the cities react to the two-child policy?
A.They support the policy.
B.They don't think it is good.
C.They're very interested.
D.They're not interested any more.
(3)When will our country be in great need of labor if the one-child policy continues?
A.In 2015.
B.In 2035.
C.In 2050.
D.In 2070.
(4)The Two-Children Policy mainly ______.
A.helps solve the problems of aging population and labor shortages.
B.doesn't allow one couple to have two children.
C.has a bad influence on one's mental health.
D.encourages one couple to have more than two children.

【题目】Hans Christian Andersen was born in Denmark in 1805. He lived with his parents in a town called Odense. They were a very poor family and they couldn’t afford to send Hans Christian to school.

As a little boy, Hans Christian enjoyed making up fairy tales(童话) and puppet(木偶) shows. When he was only eleven years old, his father died and he had to go out to work to make money to help his mother.

Three years later, Hans Christian left home and went to the city of Copenhagen to be famous and rich. To begin with he didn’t do very well there, but at last he was able to go back to school and then on to university to continue his education.

He wrote fairy tales and stories and soon became famous. At first he wrote the stories that he had heard when he was a child and then began to make up new tales. During his seventy-one year life. Hans Christian wrote over three hundred stories.

Many of his stories are still enjoyed by children today. Among his best-known stories are: the Emperor’s New Clothes, the Ugly Duckling, the Snow Queen, the Princess and the Pea, and the little Mermaid.

1Which sentence is true about Hans Christian when he was a boy?

A. His mother died when he was 11 years old.

B. He had to work to make money to help the family.

C. He went to school to learn how to make up fairy tales.

D. He enjoyed reading fairy tales and watching talk shows.

2The stories Hans Christian wrote in his early years are from________.

A. what he learned from the university B. the story books he read in school

C. what he heard when he was young D. his own stories in the childhood

3What is the correct order in which these events happened?

a. Hans went to the city of Copenhagen. b. Hans began to make up new stories

c. Hans studied in the university d. Hans lived with his parents in Odense.

A. d-a-c-b B. a-b-c-d C. b-a-d-c D. d-b-a-c

【题目】阅读下列短文,根据短文中的信息完成文后表格。(每空一词)
Happiness Ks not far away
Happiness comes from the little things in life. Simple ways in our daily life often help the most. It is not a dream for you to make it come true but a shining star that guides you and a mirror that shows you the meaning of life in theworld. If you feel that happiness does not come to you, here are the following steps which will lead you there.
To yourself
Start by treating yourself kindly and becoming your own bestfriend. Give up trying so hard to become someone else who is not yourself right now. It's better tojust be you.
To your life
Walk in the park or along the street with a pet. Balance your life with activities and a good rest.
Play and do those activities which gently nurture(滋养) your own mind. Playing in your garden or filling your home with beautiful flowers is not a bad try and the memory of those flowers will be always carried with you. Smile as you think about the future. If you smile, you can nothave negative(消极的) thoughts! Concentrate on the positive(积极的) in this world,and look for joy.
To your work
Work hard and make efforts to reach your goals, and rewardyourself when you are done. Remove the task that is not useful. We are learning that doing too many tasks at the same time justdoesn't work. Try writing down what is troubling you, discussingyour trouble with yourself. The science now shows that as you write your troubles, your brainwill change for the better. By writing a daily thanks diary you will feel the positivememory and experiences once more, and by remembering these moments,your levels of happiness will rise.
To your friends
You can write a "happy letter" to your family andfriends every day. Just a shortnote will do. You can do thefollowing: Monday: Write a thank-you note to your friend. Tuesday: Write a short letter to your friend about a good momentyou have recently experienced. Wednesday: Write about a nice moment you plan to experience inthe future. Thursday: Write a letter to someone that is important in yourlife. Friday: Write three things that went really well today. Saturday and Sunday: Go on with your daily thanks diary.
If you pay attention to all that is good in your life instead ofnegative thoughts, happiness willbecome a natural Dart of your day!

Happiness is not far away

Introduction

Happiness comes from the little things in life.

To yourself

*Beto yourself and try to be the best friend of your own.
*trying to be someone else and learn to be yourself.

To your life

*Keep a balance between activities and rest in your life.
*Do something good to your own mind and have the memory carried with you.
*Keep a smiling face to the to keep away from negative thoughts.
*Concentrate on the positive things and look for something .

To your work

*Work hard to your goals and reward yourself once you make it.
*Remove the task which is.
*Try writing every day to raise your levels of happiness.

To your
friends

*Write a thank-you note to a friend on Monday.
*your recent good moments with your friend by writing a short letter to him on Tuesday.
*Tell your friend what you are going to experience in the future on Wednesday.
*Write a letter to someone in your life on Thursday.
*Write three things that went really well on Friday.
* your daily thanks diary on Saturday and Sunday.

Conclusion

Pay attention to the positive things and you will feel happy.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网