题目内容

【题目】Sports things are on sale at our Sports Wave. Hurry up and see!

Do you need sweater? We have Kappa sweaters in white, black, blue and red. They are only $20 each. For boys, we have shorts for only $11. Come and see for yourself.

Come and buy Nike shoes here. We have all kinds of shoes, running shoes, soccer shoes…

Only $16 each pair. You name them, and we have them. Come and have a look.

Do you like tennis? We have Li-Ning tennis skirts in white, purple and yellow for only $12. If you buy one, you can get a hat for free. Big sale. Come and see!

We have Anta T-shirts for everyone at very good prices. And our T-shirts are in all colors, and in all sizes. Just $9 each, and $16 for two. Hurry up!

【1】 A Kappa sweater is _______.

A. $20 B. $11 C. $16

【2】If you buy _______, you can get a hat for free.

A. a sweater B. a pair of shoes C. a tennis skirt

【3】Bill has $10, so he can buy _______.

A. a pair of Kappa shorts

B. a Li-Ning skirt

C. an Anta T-shirt

/span>

【答案】

【1】A

【2】C

【3】C

【解析】

试题分析:本文是运动产品的销售广告,公告了几款运动产品的款式、价格等等。

【1】A 细节理解题。题意:一件卡帕运动衫,多少钱?A. $20B. $11C. $16。由第一栏里的:They are only $20 each. 可知一件卡帕运动衫20美元。故选A

【2】C 细节理解题。题意:如果你买一个网球裙,你可以免费得到一顶帽子A. a sweater一件运动衫;B. a pair of shoes一双鞋;C. a tennis skirt网球裙。由第三栏里的:If you buy one, you can get a hat for free.可知,买一件李宁网球裙,可以免费得到一顶帽子。故选C

【3】C 推理判断题。题意:比尔有10美元,因此他可以买什么?A. a pair of Kappa shorts一条卡帕短裤;B. a Li-Ning skirt一条李宁裙子;C. an Anta T-shirt一件安踏体恤。结合广告内容,10元及10元以下只有一款:第四栏里的:安踏体恤,一件9美元,两件16美元。故选C

练习册系列答案
相关题目

【题目】阅读短文,根据短文内容,从短文后的五个选项中选出能填入空白处的最佳选项。每个选项只能用一次。(共10分,每小题2分)

Great white sharks have become well known in a bad way, for being scary. 【1】 . However, you are more likely to be hit by lightning than attacked by a great white shark.

One reason why people don’t like great white sharks is that they are huge. They grow to be nearly 21 feet long and can weigh up to 5,000 pounds. That is about two cars long! But the size is not typical. Most great whites are smaller, about 10 to 15 feet long. 2 .

Great whites are called apex predators(捕食者)because they are at the top of the food chain. They have no predators and aren’t that picky about what they eat. Great whites are known to eat fish, squid, other sharks, otters, turtles, dolphins, whales, seals, and sea lions. 3 . Great whites also eat carrion, which is the remains of dead animals floating(漂浮)in the water.

4 . They have 3,000 teeth, and each is up to 3 inches long! Their very sharp teeth are shaped like triangles and have rough edges that tear into things. Great whites don’t even chew their food. They just swallow it down. 5 .

But, like other sharks, great whites don’t intentionally(主动地)eat or attack humans. So swim without fear.

A. That’s still longer than one car, though

B. Those last two kinds are their favourite food

C. Movies and popular stories make them scary

D. A big meal can satisfy a great white shark for about two months

E. Another reason why people fear great whites is their frightening teeth

【题目】Perhaps the only test score that I remember is the 55 I got when I was in high school.

The test was the final for a course. I remember waiting anxiously as my teacher Mr. Right handed out our papers one after another. It was a rather test. I heard my classmates groaning (叹息), and I could tell by the groans that the scores weren’t looking good.

Mr. Right put my paper on my desk. There in big red numbers, circled to draw attention , was my score, 55! I lowered my head, and covered the score up quickly. A 55 is not something that you wanted your classmates to see.“The scores were not very good, none of you 7 ,” Mr Right said. “The highest score in the class was a 55.”

A 55. That’s me! my sad look didn’t look so bad. I had the highest score. I felt a lot better.

I walked home alone that day with the low but high score. My mother knew that I had a big test that day and asked me as soon as I got home, “How did you do in your test?” “I got 55,” I said. A frown(皱眉) now stood on my mother’s face. I knew I had to immediately. “But Mum, I had the highest score in the class,” I proudly stated (陈述). I thought that explanation would make a difference. “You failed!!” my mother replied. “But it’s the highest!” I insisted. “I don’t care what scores others had, you failed. What matters is what you /span>do!” my mother firmly (坚定地) said.

For years, my mother was in that way. It didn’t matter what others did, it only mattered what I did and that I did it excellently.

We often don’t understand the of good parents until we ourselves stand in the parents’ shoes. My mother’s words have carried me throughout life.

【1】A. boring B. difficult C. strange D.interesting

【2】A. failed B. missed C. passed D.won

【3】A.Suddenly B.Finally C. Certainly D. Slowly

【4】A. insist B. explain C. prove D. answer

【5】A. always B. seldom C.still D. once

【6】A. courage B.kindness C. trouble D. wisdom

【题目】阅读表达(共5小题,计10分)

阅读短文,根据题目要求完成各小题。

We need to be responsible(有责任心的)for our environment. Being a frugal consumer(节俭的消费者)is one way to help. But, what exactly does that mean?

Use it up

____

You do not always need to have new things. Suppose there are holes in your socks. Mend them and wear them longer. You don’t have to have the latest telephone until the old one doesn’t work anymore. Then you get a new one. Think twice before replacing something that still works.

②_________

When something you want is not on hand look for something else that you already have to take its place. Suppose you are preparing your lunch for tomorrow and want a better sandwich. However, there is not any butter in your home. Have a cheese sandwich instead so that you can use all of the cheese. With a little thought, you can make something do, instead of buy something new.

Do without

Think about all those things that you would like to have. Do you really need them? How long will you really play with that new toy? Make a list of things that you want. Delete the things that you don’t really need, so you can save a lot of resources(资源).

【1】When can you get a new telephone according to the passage?

________________________________________________

【2】Please translate the underlined sentence into Chinese.

_______________________________________________

【3】What should you do if you don’t have butter for a sandwich at home?

_______________________________________________

【4】从下列ABC中选出能填入文中空白处的最佳段意。

①_______②_______

【5】Give a title(题目)to the passage.

______________________________________

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网