题目内容

【题目】阅读短文,根据短文内容,从短文后的五个选项中选出能填入空白处的最佳选项。每个选项只能用一次。(共10分,每小题2分)

Great white sharks have become well known in a bad way, for being scary. 【1】 . However, you are more likely to be hit by lightning than attacked by a great white shark.

One reason why people don’t like great white sharks is that they are huge. They grow to be nearly 21 feet long and can weigh up to 5,000 pounds. That is about two cars long! But the size is not typical. Most great whites are smaller, about 10 to 15 feet long. 2 .

Great whites are called apex predators(捕食者)because they are at the top of the food chain. They have no predators and aren’t that picky about what they eat. Great whites are known to eat fish, squid, other sharks, otters, turtles, dolphins, whales, seals, and sea lions. 3 . Great whites also eat carrion, which is the remains of dead animals floating(漂浮)in the water.

4 . They have 3,000 teeth, and each is up to 3 inches long! Their very sharp teeth are shaped like triangles and have rough edges that tear into things. Great whites don’t even chew their food. They just swallow it down. 5 .

But, like other sharks, great whites don’t intentionally(主动地)eat or attack humans. So swim without fear.

A. That’s still longer than one car, though

B. Those last two kinds are their favourite food

C. Movies and popular stories make them scary

D. A big meal can satisfy a great white shark for about two months

E. Another reason why people fear great whites is their frightening teeth

【答案】

【1】C

【2】A

【3】B

【4】E

【5】D

【解析】

试题分析:录像和流行故事使得大白鲨很让人害怕人们害怕大白鲨的另一个原因是他们可怕的牙齿,一顿大餐可以让一条大白鲨满足大约两个月。

【1】C句意:录像和流行故事使得他们很让人害怕Great white sharks have become well known in a bad way, for being scary.故选C

【2】A句意:然而那仍然比一辆车更长That is about two cars long! But the size is not typical. Most great whites are smaller, about 10 to 15 feet long.故选A

【3】B句意:那最后的两种是他们最喜欢的食物。据Great whites are known to eat fish, squid, other sharks, otters, turtles, dolphins, whales, seals, and sea lions.可知答案B

【4】E句意:人们害怕大白鲨的另一个原因是他们可怕的牙齿They have 3,000 teeth, and each is up to 3 inches long!...故选E

【5】D句意:一顿大餐可以让一条大白鲨满足大约两个月Great whites don’t even chew their food. They just swallow it down.故选D

练习册系列答案
相关题目

【题目】

At the moment, it may be difficult to imagine, but many people believe that, by the year 2100, we will live on the planet Mars.Our own planet, Earth, is becoming more and more crowded and polluted.Luckily, we can start again and build a better world on Mars.

First of all, transport should be much better.At present, our spaceships are too slow to carry large numbers of people to Mars—it takes months.However, by 2100, spaceship can travel at half the speed of light.It might take us two or three days to get to Mars! Secondly, humans need food, water and air to live.Scientists should be able to develop plants that can be grown on Mars.These plants will produce the food and air that we need.However, can these plants produce water for us? There is no answer now.
There is a problem for us to live on Mars.Mars suck(吸力) us much less than the Earth does.This will be dangerous because we could easily jump too high and fly slowly away into space.To prevent this, humans on Mars have to wear special shoes to make themselves heavier.

Life on Mars will be better than that on Earth in many ways.People will have more space.Living in a large building with only 10 bedrooms is highly possible.Many people believe that robots will do most of our work, so we have more time for our hobbies.

There will probably be no school on Mars.Every student will have a computer at home which is connected to the internet.They can study, do their homeworkspan> and take exams in online schools.Each student will also have their own online teacher called “e-teacher”.

However, in some ways, life on Mars may not be better than that on the earth today.Food will not be the same—meals will probably be in the form of pills and will not be as delicious as they are today.Also, space travel will make many people feel ill.The spaceship will travel fast, so the journey to Mars will probably be very uncomfortable.

【1】根据短文内容完成句子填空(每空限填一个单词)。

In the first paragraph, we can know _____ and ______people will live on the planet of Mars.

【2】根据短文内容完成句子填空(每空限填一个单词)。

In order to live on Mars, people need faster _________, _________ that can produce food or

air for people, and special shoes.

【3】根据短文内容回答问题。

Write down an example that is given in the passage about the disadvantages living on Mars.

_______________________________________________________________________________

【4】把短文中画线的句子译成汉语。

_______________________________________________________________________________

【5】根据短文内容用一个完整的英文句子(限10个词以内)回答问题。

What’s the passage mainly about?

_______________________________________________________________________________

【题目】

The 4 Smallest Countries In The World

Nauru 21 km

Located east of Australia Nauru is the smallest island country in the world. It is also a country with the most overweight people in the world with 97% of its men and 93% of women being overweight.

Tuvalu 26 km

Located in the Pacific Ocean west of Australia. There are about 10000 people with 8 km of roads and only 1 hospital on the main island. Since it’s a difficult place to get to in 2010 only about 2000 visitors came to Tuvalu.

Vatican 0.44 km

The world’s smallest country is the Vatican also known as the Holy See. This country fits within the Italian capital city of Rome. It is also home to the biggest church in the world St. Peter’s Basilica and holds some of the most important art works.

Monaco 2 km

Located on the French Riviera Monaco is home to the largest number of rich people per capital in the world. With a population of over 36000 Monaco is the world’s most densely (密集地) populated country. People there are mostly French-speaking. The most popular event is the Formula 1 race held there every year.

【1】Which is the smallest island country?

A. Nauru. B. Tuvalu. C. Vatican. D. Monaco.

【2】What’s the area of Vatican?

A. 21 km. B. 26 km. C. 0.44 km. D. 2 km.

【3】Which of the following about Monaco is TRUE?

A. It’s the world’s smallest country.

B. It’s the most difficult place to get to.

C. It has the most overweight people in the world.

D. It’s the world’s most densely populated country.

【题目】Street Ping Pong— Ping!

Do you like table tennis? If you had traveled to cities in the UK like London or Birmingham last summer, you might have seen one of the dozens of free tables that were there as part of a project (项目) called Ping!.

What is Ping!?

Ping!is a three-year table tennis project. It has been running since 2010 and this year, 2012, is the final year. The idea is to put free table tennis tables in eight different towns in the UK for four weeks during the summer. Each table comes with its own bats and balls and is free to play. You can find the tables outdoors.

What does Ping! hope to achieve?

It would be great if Ping!helped find a new Olympic table tennis star but what Ping! really hopes to achieve is just to get people playing and having fun together. "Putting a ping pong table on the street gives people a chance to connect with other people," said Meera Sodha , Ping! Project Manager.

One of the towns that took part in the project was Hull, a city in England. Forty-five tables were put into the city. Jakob Adamski, an ESOL student learning. English, said, "I really enjoyed playing table tennis in the park. It was also a good way for me to practice my English and meet people."

【1】When did the Ping! project start?

A. Last summer. B. Last winter.

C. In 2010. D. In 2012.

2What's the Ping! project?

A. /span>Choosing table tennis stars.

B. Holding table tennis matches.

C. Teaching people how to play table tennis.

D. Putting free table tennis tables in some towns.

3The purpose of the Ping! project is

A. to help people practice English

B. to invite people to visit the UK cities

C. to get people to play and have fun together.

D. to encourage people to take part in the 2012 Olympics

【题目】 It was a cold winter day. A woman drove up to the Rainbow Bridge tollbooth. “I’m paying for myself, and for the six cars behind me,” she said with a smile, handing over seven tickets. One after another, the next six drivers arriving at the tollbooth were informed, “Some lady up ahead already paid your fare.”

It turned out that the woman, Natalie Smith, had read something on a friend’s refrigerator: “Practice random (随意的) kindness and senseless acts of beauty.” The phrase impressed (使某人印象深刻) her so much that she copied it down.

Judy Foreman saw the same phrase on a warehouse wall far away from home. When it stayed on her mind for days, she gave up and drove all the way back to copy it down. “I thought it was beautiful,” she said, explaining why she’d taken to writing it at the bottom of all her letters, “like a message from above.” Her husband, Frank, liked the phrase so much that he put it up on the classroom wall for his students, one of whom was the daughter of Alice Johnson, a local news reporter. Alice put it in the newspaper, saying that though she liked it, she didn’t know where it came from or what it really meant.

Two days later, Alice got a call from Anne Herbert, a woman living in Marin. It was in a restaurant that Anne wrote the phrase down on a piece of paper, after turning it around in her mind for days.

“Here’s the idea,” Anne says. “Anything you think there should be more of, do it randomly.” Her fantasies include painting the classrooms of shabby schools, leaving hot meals on kitchen tables in the poor part of town, and giving money secretly to a proud old lady. Anne says, “Kindness can build on itself as much as violence (暴力) can build on itself.”

The acts of random kindness spread. If you were one of those drivers who found your fare paid, who knows what you might have been encouraged to do for someone else later. Like all great events, kindness begins slowly, with every single act. Let it be yours!

【1】 Why did Natalie Smith pay for the six cars behind her?

A. She had seven tickets.

B. She hoped to please others.

C. She wanted to show kindness.

D. She knew the car drivers well.

【2】 Judy Foreman copied down the phrase because she ___ .

A. thought it was beautifully written

B. wanted to know what it really meant

C. decided to write it on a warehouse wall

D. wanted her husband to put it up in the classroom

【3】Who came up with the phrase according to the passage?

A. Judy Foreman. B. Natalie Smith.

C. Alice Johnson. D. Anne Herbert.

【4】 What can we infer from the last paragraph?

A. People should practice random kindness to those in need.

B. People who receive kindness are likely to offer it to others.

C. People should practice random kindness to strangers they meet.

D. People who receive kindness are likely to pay it back to the giver.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网