题目内容
【题目】His first name is John.His last name is Brown.His phone numberis seven-four-five,six-six-zero-five.
Her first name is Susan. Her last name is Hall.Her phone number is five-zero-five,seven-one-one-seven. The girl found a baseball in the lost and Found .The boy lost a baseball.The girl calls the boy at his phone number.
【1】The boy’s name is______.
A. John Hall B. Susan Brown
C. John Brown D. Susan Hall
【2】The boy lost a ___________.
A.baseball B. football C.basketball D.book
【3】505-7117 is ___phone number.
A.the boy’s B.the girl’s
C.the teacher’s D.the baseball
【4】The girl found a baseball ______.
A.in the classroom B.in the school
C. in the Lost and Found D. in the room
【5】The girl calls the boy at_____.
A.745-6650 B. 745-6605 C. 645-7750 D. 645-7705
【答案】
【1】C
【2】A
【3】B
【4】C
【5】B
【解析】
试题分析:这篇短文中给我们提到了一个男孩和一个女孩,他们的名字和他们的电话号码。这个女孩在失物招领处捡到了一个棒球,而那个男孩丢失了一个棒球。女孩会给男孩打电话。
【1】C 细节理解题。根据短文的第一段中His first name is John. His last name is Brown可知,his是他的,是一个男孩。名字是John,姓是Brown,所以这个男孩的名字应该是John Brown.故选C。
【2】A 细节理解题。根据短文中The boy lost a baseball.可知,这个男孩丢失了一个棒球。故用选A。football 足球;basketball 篮球;book书。
【3】B 细节理解题。根据短文中Her phone number is five-zero-five, seven-one-one-seven.可知,这个女孩的电话号码是505-7117,故应选B。男孩的电话号码是His phone number is seven-four-five, six-six-zero-five.,745-6605,故A不对。短文中没有提到老师的电话号码,D 的意思是棒球。
【4】C 细节理解题。根据短文中The girl found a baseball in the lost and Found可知,这个女孩在失物招领处发现了一个棒球。故应选C。in the classroom在教室里;in the school在学校里;in the room在房间里。
【5】B 细节理解题。根据短文中The girl calls the boy at his phone number.以及His phone number is seven-four-five,six-six-zero-five.可知,这个女孩拨打男孩的电话,号码是745-6605.故应选B。
【题目】My brother and like sports very much. We like running, playing basketball, swimming and so on. Of all the sports we like swimming best. Swimming is really interesting. If you swim in the pool, you look like a lovely fish. Very cool! You will be happy is you can swim. If you often swim, you will be healthy. Swimming can bring you a lot of fun. Come and enjoy swimming with us in the following two clubs.
Star Club Swimming Mon. –Sun. 8:00pm–9:00pm Basketball Mon. –Sun. 8:00pm–5:00pm Volleyball Sat. –Sun. 10:00pm–6:00pm |
Health Club Swimming Mon. –Fri. 3:00pm–8:00pm Basketball Fri. –Sun. 8:30pm–6:00pm Volleyball Sat. –Sun. 10:00pm–6:00pm |
【1】The writer and his brother like best of all.
A. sports B. basketball
C. football D. swimming
【2】The writer thinks it’s to swim often.
A. very boring B. like a cool fish
C. excited D. good for health
【3】The writer wants to swim on Sunday. Where can he go?
A. Star Club. B. Health Club
C. A and B. D. He can’t swim on Sunday.
【4】If you want to join them in swimming in the afternoon, where can you find them?
A. Star Club. B. Health Club.
C. A and B. D. You can’t find them..
【5】Which club can you send e-mails to?
A. Star Club. B. Health Club.
C. A and B. D. No club has.