题目内容

【题目】短文改错。 One of my favourite cartoons are Pleasant Goat and Big Big Wolf. I have seen many cartoons. Because Pleasant Goat and Big Big Wolf is my favourite. I like it because it's much modern than another cartoons. The story is about a clever goat. It is the hero of the story. It's clever and brave. It always finds ways help other goats run away from Big Big Wolf. It leads other goats fighting the Big Big Wolf. They protect each other and work hardly together and they are always successful. The cartoon is very interested. I can't always help to laugh. If you haven't saw it yet, please don't miss it.

【答案】①are错误,改为is
②Because错误,改为But
③much错误,改为more
④another错误,改为other
⑤help错误,改为to help
⑥fighting错误,改为to fight
⑦hardly错误,改为hard
⑧interested错误,改为 interesting
⑨to laugh错误,改为laughing
⑩saw错误,改为seen

【解析】
①主语one of my favorite cartoons是第三人称单数形式, 故谓语用第三人称单数形式, 故把are改为is。
②前半句表示我看多很多卡通片, 后半句表示《喜洋洋和灰太狼》是我最喜欢的, 故此处表示转折关系, 故把Because改为But。
③根据介词than可知此处用比较级, 故把much改为more。
④修饰复数名词cartoons, 用other, another修饰单数名词, 故把another改为other。
⑤ways to do sth做某事的方法, 故把help改为to help。
⑥lead sb to do sth领着某人做某事, 故把fighting改为to fight。
⑦work hard努力工作, hardly表示几乎不, 故把hardly改为hard。
⑧主语the cartoon 表示事物, 故用interesting修饰, 故把interested改为interesting。
⑨can't help doing sth忍不住做某事, can't help to do sth无法帮助做某事。结合句意, 那个卡通片非常有趣, 我总是忍不住笑。故把to laugh改为laughing。
⑩haven't后面用过去分词, 故把saw改为seen。

练习册系列答案
相关题目

【题目】阅读并选择最佳选项。 请阅读下面的短文, 并从下列各题所给的A、B、C、D三个选项中, 选择最佳选项。
Alex, Nicole and Vickie are friends. They live in the same neighborhood. They want to make some money to buy Christmas presents.
"We need to print out fliers(传单) and pass them around to all the houses, "says Nicole. Alex's dad helps them print out fliers. The three friends go to all the houses and put a flier in everyone's mailbox.
"It's winter," says Vickie. "There is lots of snow on the ground. Maybe people will need us to sweep the snow for them."
First, Mrs. Jones hires the children to sweep the snow from her driveway(车道). She says, "I have twin baby girls. I am much too busy to sweep the snow myself."
Then, Mrs. Smith calls them. She says, "I am very old, and the snow is much too heavy for me to move."
Then, Mr. Lee visits them. He says, "My garden is much too big to sweep all by myself. Can you help me?"
The children work very hard sweeping the snow. It is cold, but they also have great fun. They make 30 dollars in all. Now they can buy nice Christmas presents for their friends and families.
(1)Whose idea is it to make money by sweeping the snow?
A.Alex's.
B.Nicole's.
C.Vickie's.
D.Alex's Dad's.
(2)How does Alex's dad help?
A.He gives them some money.
B.He helps them sweep the snow.
C.He prints some fliers for them.
D.He puts the fliers in mailboxes.
(3)What does the word "hire" mean in Chinese?
A.出租
B.雇佣
C.命令
D.欺骗
(4)Why does Mr. Lee ask the children for help?
A.He is too busy with his babies.
B.He is too old to sweep snow.
C.His garden is much too big.
D.He wants to help the children.
(5)The passage is mainly about ________.
A.helping others
B.making money
C.spending holiday
D.buying presents

【题目】阅读下面短文,掌握其大意,然后从各小题所给的四个选项中选出最佳选项。
Do you need useful and interesting books? Here we've got plenty for you.
Successful Fishermen
Fishing is a healthy hobby. You can enjoy fresh air when you go fishing in the countryside. This book will teach you how to choose fishing places and how to make good fishing rods easily. Many kinds of fishing skills are shown in the book. Read it and you will become a more successful fisherman.
Best Learners
This book can give you the answers to the questions most often asked by parents, teachers and students themselves. Read this book and learn:
* What the three difficulties in study are and what to do with them.
* What to do if you are not interested in a subject you are studying.
* Twenty-six simple exercises to help you study easily and fast.
You will get more from this book. For younger students, you can buy Learn in
Study for Beginners. It is easier to understand.
How to Keep Pets
A pet can be our best friend. Do you have pets in your house? Are they in good shape? This book not only offers you many colorful pictures of lovely pets, but also provides you with the knowledge about:
* How to choose right pets for yourself.
* How to build houses or nests for your pets.
* How to feed the pets and how to keep them clean.
Buy this book and you will learn more.
We have many other books on sale. For more information enter www. knowbetter. com. If you buy two or more books at a time, you'll get 10% off.
(1)If you buy and read Successful Fishermen, you will _______.
A.go to the countryside
B.know many kinds of fish
C.know how to cook fish
D.learn how to choose fishing places
(2)If you have any questions about study, you can read ______.
A.Successful Fisherman
B.Best Learners
C.How to Keep Pets
D.all of the above
(3)According to the passage there are many pictures in _______.
A.Best Learners
B.Successful Fishermen
C.How to Keep Pets
D.Learn in Study for Beginners
(4)For more information about other books according to the passage you can ______.
A.call the writer
B.go to the shop
C.search the Internet
D.ask the clerk
(5)If you want to get 10﹪ off, you need to buy ______ books.
A.one
B.many
C.over two
D.little

【题目】根据短文内容,完成习题。
Mr. King was the owner of a large company. One day, he went into his office early in themorning to get ready to go to the airport and set out for a city.
He was leaving his office when Bill, a night watchman, came in Bill just came off work(下班).
After saying “Good morning” to Mr. King, Bill told the owner about his bad dream. Last night he dreamed Mr. King's plane crashed after it took off. Mr. King was surprised to hear this. He decided to go by land.
Bill's dream came true. That morning the plane really crashed just after it had taken off. Later Mr. King returned to his office and heard the accident. To express his thanks, Mr. King gave Bill 5,000 dollars with a letter. Mr. King told Bill that a man like him should be sent away. Bill was surprised and asked, ”Why?” Mr. King said,” Go home and read the letter, and you will know why.”
Bill went home and opened the letter in a hurry. After he read it, he became sad. In the letter there is only one sentence. But it was enough to tell the reason.
根据短文回答问题
(1)How did Mr. King feel after he heard Bill's dream?
(2)What do you think the sentence in the letter could be?
(3)将文中划线部分翻译成汉语。
One day, he went into his office early in the morning to get ready to go to the airport and set out for a city.
(4)将文中划线部分翻译成汉语。
Mr. King told Bill that a man like him should be sent away.
(5)请给短文拟一个适当的题目

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网