题目内容

【题目】根据汉语意思完成句子

1为了避免上学迟到,Tony总是提前30分钟离开家。

In order to ______________________________________for school, Tony always leave home 30 minutes ahead of time.

2每个人都有成功的机会。

Everyone has a_____________________________________ .

3他经常出差,所以已经到过很多城市了。

He is often ___________________________________________, therefore he has been to many cities.

4紧挨着我的那个人碰巧是我同学。

The person _________________________________me happened to be my classmate.

5天气原因,我们建议推迟会议。

Because of the weather, we suggest __________________________________________the meeting.

【答案】

1avoid being late

2chance to succeed

3on business

4next to

5putting off

【解析】

1句意:为了避免上学迟到,Tony总是提前30分钟离开家。

分析句子可知,挖空出表示“避免迟到”的含义。“避免”用英语表达是avoid,其后需满足“avoid doing sth”结构,使用动词ing形式作宾语;“迟到”用英语表达是be late。故填avoid being late

2句意:每个人都有成功的机会。

分析句子可知,挖空出表示“有机会成功”的含义,构成“have chance to do sth”短语;“成功”用英语表达是succeed。故填chance to succeed

3句意:他经常出差,所以已经到过很多城市了。

分析句子可知,挖空出表示“出差”的含义,用英语表达是on business,此处用于句中作表语。故填on business

4句意:紧挨着我的那个人碰巧是我同学。

分析句子可知,挖空出表示“紧挨”的含义,用英语表达是next to,此处用于句中作后置定语。故填next to

5句意:天气原因,我们建议推迟会议。

分析句子可知,挖空出表示“推迟”的含义,用英语表达是put off,此处用于suggest之后,需满足“suggest doing sth”,所以用其动词ing形式作宾语。故填putting off

练习册系列答案
相关题目

【题目】根据短文内容的理解,选择正确答案。 We spend hours, days and years of our lives in school. Imagine(想象) you could design(设计) your dream school, what would it be like? What would you be doing? We wanted to find out what teenagers around the world thought. Here is what they said:
Richard from the USA: My dream school would have a big swimming pool and two soccer fields. It would also have a cinema, a gym and a shopping centre. My school has none of these, and I think there should be more pleasant things for students to do while they are studying.
Sonia from Italy: I'd like a room where we can relax and play computer games. I'd also like to have a music room. I think there should be a place for everyone to go and relax after class.
Wu from Beijing: I think it would be great to have another day off (休息日) every week, besides the weekend. If that day was a Friday or a Monday, we would have a long weekend every week. What fun! I also think school should start later, at about 10 o'clock, and finish earlier.
Hannah from Australia: In my dream school, I think the teachers should give us more freedom(自由) and choice about how we study and what we study. I also think it's not necessary for us to wear school uniforms every day. I really don't like wearing it.
(1)There would be _______ in Richard's dream school.
A.a big swimming pool and a music room
B.a room to relax and play computer games
C.a big swimming pool, two soccer fields, a cinema, a gym, and a shopping centre
(2)Which country is NOT mentioned(提到) in the passage?
A.Italy.
B.Japan.
C.Australia.
(3)From the passage, we know that _________.
A.Sonia from Italy would like a room where she can relax and play computer games
B.Richard from the USA thinks his dream school should start at 10 o'clock
C.Hannah from Australia likes wearing a school uniform every day
(4)Which is the passage mainly about?
A.Schools in the past.
B.Schools today.
C.Dream schools.

【题目】补全短文,完成小题。
It has around 3 billion fans—nearly half the world's population!
And about 300 million people play this game. That's 4 percent of the world's population!
Many people in old days played the early form of this modern game. Cuju(蹴鞠), a ball-kicking game in China, was reported as early as 2, 500 B. C. . Around the same time in Greece, people were also playing a similar ball game without using their hands.
But modern soccer didn't become official(官方的)until 1863. An Englishman called Cobb Morley introduced the idea of a soccer association(联盟)From then on, other associations in the countries were set up. They came together—to make up the FIFA, which organizes the World Cup.
It's not easy to tell what makes soccer so popular. Soccer needs only two feet and a ball. This makes it a sport that developing countries can play easi- ly. Some of the sport's best players come from these poor nations .
The sport's no-hands rule makes beautiful dance—like movements on the field.
What's more, this sport excites the heart. Teams might score only a few times each match, so matches can turn around suddenly.
No one knows who will win at the next World Cup. But one thing is certain: The world will be watching.

A. He also wrote the sport's official rules.
B. Soccer is the world's favorite sport.
C. Soccer performances are pleasing to the eyes.
D. But one reason is how simple the sport is.
E. People love soccer as well as their countries.
F. It's hard to say where soccer's birthplace is.

【题目】 Growing up is hard for everyone. We all face lots of stress as teenagers. Now imagine facing all of that stress while being in the spotlight(聚光灯).

That's what Canadian singer Justin Bieber had to deal with as he grew up. He was first discovered by a music producer when he was just 13 years old. He became a superstar across the world after just a few years, selling millions of albums and touring the world. But at the time of his success, he also struggled (挣扎) with mental (精神上的) illness and drug abuse (药物滥用).

However, it seems that he has put these troubles behind him. Bieber recently wrote a post (帖子) on Instagram, admitting(承认) that growing up in the spotlight was quite challenging(有挑战的).

"I went from a 13-year-old boy from a small town to being praised left and right by the world... I made every bad decision you could have thought of and went from one of the most loved people… to the most hated person in the world, "he wrote. He credited (把…归功于) his wife, Hailey Baldwin, with helping him turn his life around.

Bieber is not the only one who has struggled with becoming famous at a young age, Actors Edward Furlong and Macaulay Culkin saw their lives take a downward (向下的) turn after they achieved success in Hollywood during their childhoods.

Why did they experience this? "Childhood is about finding out who you are and being able to relate to (与……相处) others, and those things are harder to learn when you're famous. That amount of public scrutiny (监视) makes it hard for kids to do that, ” psychologist (心理学家) Eileen Kennedy- Moore told USA Today.

1Justin Bieber didn't have to deal with stress, did he?

________________________________________________________________

2When did Justin Bieber become famous across the world?

________________________________________________________________

3What troubles has Justin Bieber put behind?

________________________________________________________________

4What did Justin Bieber thanked Hailey Baldwin for?

________________________________________________________________

5Why did Edward Furlong and Macaulay Culkin’s lives take a downward turn after they achieved success during their childhoods?

________________________________________________________________

6Would you like to be famous at a young age? Why or why not?

________________________________________________________________

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网