题目内容

Can you show ________?

A. your picture me B. me to your picture

C. me your picture D. your picture for I

C 【解析】句意:你能给我看看你的照片吗?短语show sb. sth.= show sth. to sb.:把某物展示给某人看;结合句意和选项可知选C。
练习册系列答案
相关题目

Are you wearing old clothes?

Don’t worry if you are. Clothes bought at thrift shops are more popular than ever in the West nowadays.

A lot of young people have an interest in secondhand clothing.

Goodwill Industries, one of the most famous secondhand shopping companies in the US, said there had been an increase of 84 percent in money made from the sale of donated goods from 2007 to 2012, from $1.9 billion(about 13 billion yuan) to $3.5 billion.

Fanny Moizant, an online group that sells used clothes from luxury brands(奢侈品牌), agrees that “secondhand” is part of fashion now.

“Fashion has changed,” she told the Financial Times last month.” People need our service ----they need a place to let go and get rid of this excess(过剩).”

It wasn’t always this way. Secondhand clothes used to be much less popular.

Keren Charles, 37, from the US, remembers how embarrassed she was the first time she entered a thrift store more than 20 years ago.

“I didn’t want anyone to see me,” Charles told CNN. “In high school, people thought you were either poor or homeless.”

Now, the fashion fan says about 97 percent of her clothes are secondhand. Her favorite find is a $5 blue evening dress that could be worth hundreds of dollars.

So what is a thrift shop, exactly?

According to the US Association of Resale Professionals, a thrift shop is run by a not-for –profit(非盈利的)organization to get money to charitable causes.

The shops have become popular in recent times due to economic reasons.

More customers began coming to thrift shops in the US at the start of the recession(萧条), according to CNN.

And now secondhand clothing and vintage items are showing up in Western high fashion and street wear.

Fashionable hip-hop artist Macklemore and Ryan Lewis even wore a 2013 Billboard Music Award for their hit song Thrift Shop. The song is about “looking for a come up”(search for cheap things in a thrift store.

However, thrift store culture may be great for new shoppers and for business but it’s not so great for shoppers like Charles who are still “looking for a come up.”

“The competition is tough now,” she told CNN. “You’re in the thrift stores, and you’re seeing so many other people, but it’s still better than shopping at a department store.”

1.Which of the following statements is TRUE according to the article?

A. Vintage items sell better than other used clothes.

B. Thrift shops are a new form of shops that have appeared in the last 10 years.

C. Thrift shops sell used clothes in order to help people in need.

D. Young people show less interest in secondhand clothing than older people.

2.According to the article, secondhand clothes have become popular in the West because _______.

A. there are more thrift stores to shop in

B. people have to live on less money

C. artists and stars are often seen in secondhand clothes

D. people now care less about others’ opinions

3.The underlined word “Vintage” in paragraph 15 probably means“_________”.

A. old but expensive B. large and very beautiful C. old but high quality D. popular and new

4.What is the article mainly about?

A. The popularity of thrift store culture.

B. The importance of recycling secondhand clothes.

C. Different attitudes toward thrift shops.

D. The influence of the economy on fashion.

1.C 2.D 3.C 4.A 【解析】解析:本文主要给我们介绍了西方二手市场的一些具体情况。因为经济下滑,一些出售二手产品的商店变得更受欢迎。 1.解析:题意:根据文章,下列哪一个陈述是正确的?A. 风靡一时的物品比其他旧衣服卖得好。B. 二手店是过去10年中出现的一种新型商店。C. 二手店出售旧衣服以帮助有需要的人。D.年轻人对二手衣服的兴趣不如老年人。通过对整篇...

阅读下面短文,根据短文内容完成句子。

Courage is the ability to be brave in different situations in our life. Here and there, now and then, everyone needs courage to do something well. Courage may make you confident of your success. If you have courage, you will not show fear in face of anything difficult or dangerous. With courage, you may look at someone in the eye who you have wronged (冤枉) and say “I am sorry”, you may keep smiling even if you are seriously ill and know you are at the end of your life.

How can we build up our courage?

·Believe you will be successful.

Take chances and know that you have your own talents. Besides, your family and friends are always there for you.

·Exercise your courage.

It can be compared to a muscle (肌肉). The more we use courage, the greater it gets.

·Know that giving up is not a choice.

It’s much easier to give up. But it takes courage to say or do what you think is right, even when other people think you are wrong.

·Read inspiring stories of brave people.

Abraham Lincoln is one of the people who you may think of.

阅读以上信息,用恰当的词完成下面的短文,每空一词。

Courage is the ability to be brave in different situations. It is important to everyone. With courage, you will feel confident of your success; with courage, you won’t be 1. of anything difficult or dangerous; with courage, you may look at someone you have wronged in the eye and say sorry to him or her; with courage, you may keep smiling even if you are seriously ill.

Here are some useful 2. to build up our courage.

First, believe that you’ll 3.. Take chances and know that you have your own talents.

Second, exercise your courage. It’s just like the muscle. The more we use courage, the 4.

we will get.

Third, don’t 5. to give up although it’s much easier to do so, and you need courage to say or do what you think is right, even when others think you are wrong.

Finally, read inspiring stories of brave people. Abraham Lincoln is such a kind of person.

1.afraid 2.ways/suggestions/tips 3.succeed 4.braver 5.choose 【解析】这篇短文主要讲述了在困难面前,我们应该勇敢的去面对。 1.根据文中If you have courage, you will not show fear in face of anything difficult or dangero...

Max’s Good Habit

Max reads more than anyone he knows. He loves to read during all of his free time. His friends laugh at him because he would rather read than play video games, but his parents and his teachers are proud of him. They say reading is important, and it will help him learn about the world around him. They also tell him it is a good habit to read on a regular basis.

One day Max was reading a magazine article about volcanoes. He told his friends all about volcanoes and what causes them to erupt(爆发). The very next week, his class was told to do a science project. It was to create a poster board with information about volcanoes and to build a volcano model. Guess who everyone wanted in their project group? Max's friends weren't laughing at him anymore. Max ended up being in a group with Liz, Anna and Josh.

Max made copies of the magazine article about volcanoes so his project partners could read about them, too. They also went to the library to look for more information about volcanoes.

The group met at Anna’s house that night to organize the information. They all asked Max what he thought was most important. Then they discussed and decided on the information they wanted to put on the poster board.

The next night they met at Josh's house to build their volcano. They used cardboard and modeling clay(黏土). First they made a volcano shape with the cardboard, and then they covered the shape in brown clay. They also fixed red clay to the top of the volcano model to make it look like it was erupting.

The volcano looked great. Max. Liz, Anna and Josh were very proud of their hard work. When they turned in their project. their teacher was proud, too. Thanks to Max's good habit, they got an A+ on both parts of the project.

1.Why do Max's friends laugh at him?

_________________________________________________________

2.What was the science project?

_________________________________________________________

3.Where did the group get the information about volcanoes?

_________________________________________________________

4.What did the group use to make the volcano model?

_________________________________________________________

5.What do you learn from this story?

_________________________________________________________

1.Because he would rather read than play video games. 2.It was to create a poster board with information about volcanoes and to build a volcano model. 3.From the magazine article that Max read a...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网