题目内容

【题目】 Here is a card of invitation(邀请函)from Lisa.

1What day is Lisa’s birthday?

A.July 13.B.Saturday.C.Sunday.D.July 9

2How old is Lisa?

A.9.B.11.C.13.D.15.

3Lisa was born on .

A.July 13, 2017.B.July 9, 2017.C.July 9, 2008.D.July 13 ,2008.

4Which is the best time to get to the party?

A.10:50.B.11:30.C.13:00.D.13:30.

5You can’t at the party.

A.Singing songs.B.Playing football.C.Eating some food.D.Dancing.

【答案】

1B

2A

3D

4A

5B

【解析】

本文是一封来自丽萨的邀请函。她邀请同班同学下周六去参加她的9岁生日聚会。

1细节理解题。问题是“丽萨的生日是周几?”,由卡片信息“My birthday will come next Saturday.”可知,丽萨的生日周六。故选B

2细节理解题。由卡片信息 Lisa’s 9th birthday”,可知丽萨9岁了。故选A

3细节推理题。由卡片信息 Lisa’s 9th birthday, July 13, 2017”,可知2017713日是丽萨9岁生日,所以丽萨生于2008713日。故选D

4细节理解题。由卡片信息“11:00-13:00”可知生日聚会的时间是11点到下午1点。结合选项1050是到达聚会地点的最佳时间。故选A

5细节判断题。由卡片信息“We can do many interesting things, such as singing, dancing as well as enjoying the delicious food.”,结合选项,可知在聚会上不可以踢足球。故选B

练习册系列答案
相关题目

【题目】根据短文理解,选择正确答案。
C

"Why does the chicken cross the road? To get to the other side!"
That's an old joke in the west, but it came to my mind again when I saw people crossing the road at the intersection of Shaanxi Road and Huaihai Road in Shanghai.
When the traffic light was red, a group of people were waiting for the light to change. Suddenly one man began rushing to the other side of the road. Soon others followed him at the crossing and more people did the same. Just like chickens, they didn't mind the honking horns(喇叭声) and kept crossing the road in a mess.
Every year several thousand people are either killed or hurt on the roads in Shanghai. And at least one third of them were jaywalking(乱穿马路). Jaywalking is very common in Shanghai. It seems that jaywalkers are not afraid of the danger to themselves.
Traffic laws are to keep people safe. So we should obey them, and have good road-crossing habits. When someone starts to jaywalk, we should stop him, and never follow him. That way we can avoid the traffic accidents.
(1)The underlined word "intersection" here probably means "".
A.road
B.bridge
C.crossing
D.traffic
(2)The writer saw people ________ in Shanghai that day.
A.crossing the road in a mess
B.waiting for the green light patiently
C.crossing the road with chickens
D.hurting each other in the street
(3)How does the writer like what he saw in Shanghai that day?
A.He thinks it's OK
B.He thinks it's wrong.
C.He has no idea of it.
D.He doesn't mention(提及) it.

【题目】根据短文理解,从A、B、C、D搜歌四个选项中选择正确答案。
Mrs. Li and Grandma were going to Los Angeles, USA that Sunday to see Uncle Mike. He 1 in Los Angeles for six years.
Mrs. Li and Grandma had never been to another country. They planned to stay in Los Angeles for two weeks. They would not come back 2 the end of the month.
They had bought their air tickets already. They had done a lot of things, but not 3. They had not packed their suitcases 4. Grandma had bought Uncle Mike many presents. She had bought 5 T-shirts and several paintings. She had also bought some tea and dried mushrooms.
“Have you got enough space in your suitcase?” asked Mrs. Li.
“Yes, because I've only got a small amount of tea, not 6.” said Grandma.
“How about the dried mushrooms? How many packets have you got?” asked Mrs. Li.
“I've got 7 packets, not too many. Don't worry, my dear” replied Grandma.
“But I can't help8. I haven't got enough room in my suitcase.” Said Mrs. Li.
“If so, you can put some of your things in my suitcase. My suitcase is larger than 9.” said Grandma.
Then Mrs. Li put part of her things into Grandma's suitcase and they left 10.

(1)A.lived B.have lived C.had lived
(2)A.until B.at C.in
(3)A.everything B.anything C.nothing
(4)A.ever B.never C.yet
(5)A.a lot of B.lot of C.a lot
(6)A.too much B.too many C.much too
(7)A.a little B.a lot of C.a few
(8)A.to worry B.worrying C.worry
(9)A.you B.your C.yours
(10)A.happy B.happily C.unhappy

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网