题目内容
【题目】SaturdayKids' Club
Kids' Club starts at 10:30 am with creative activities followed by a film at 11:00 am. For 3-13 year olds. | |
Saturday June 20 MEET THE ROBINSONS 102 mins | Saturday July 18 TWO BROTHERS 104 mins |
Saturday June 27 TREASURE PLANET 95 mins | Saturday July 25 MR BEAN'S HOLIDAY 89 mins |
NOTE TO PARENTS: Parents may leave children over 8 alone in the theater, but should know that the theater is not providing (提供) any official child care.We do, however, provide as safe an environment as possible for younger children. People over 18 should not go to the theater unless they are going with a child. If you leave your children in the theater, please be there on time to collect them at the end of the film. | |
【1】If 8-year-old Tom wants to watch a movie about Mr. Bean, he can come to the club on_____.
A.June 20B.June 27C.July 25
【2】If Julie, 19, wants to go to the theater, she needs to .
A.take her 3-year-old sister
B.take her 2-year-old brother
C.go with her parents
【3】What can parents do in the theater?
A.They can leave their 10-year-old children alone there.
B.They can bring their 15-year-old children to the club.
C.They should leave their children alone at the end of the film.
【答案】
【1】C
【2】A
【3】A
【解析】
这篇短文主要是星期六儿童俱乐部的一则海报的内容。
【1】
细节理解。June 206月20日; June 27 6月27日;July 25 7月 25日。根据文中“Saturday July 25 MR BEAN'S HOLIDAY” 如果8岁的汤姆想看一部关于憨豆先生的电影,可知在7月25日。故选C。
【2】
推理判断。根据文中“For 3-13 year olds.”可知,这个俱乐部适合3至13岁以上的孩子。及下文“People over 18 should not go to the theater unless they are going with a child.” 18岁以上的人不应该去剧院,除非他们带着孩子去。可知,如果19岁的朱莉想去看戏,她就得带上她3岁的妹妹。故选A。
【3】
推理判断。根据文中“For 3-13 year olds.”可知,俱乐部适合3到13岁的孩子。选项B“They can bring their 15-year-old children to the club.”说法错误;根据文中“If you leave your children in the theater, please be there on time to collect them at the end of the film.” 如果你把孩子留在电影院,请在电影结束时准时到那里去接他们。可知选项C“They should leave their children alone at the end of the film.”是错误的。根据文中“Parents may leave children over 8 alone in the theater” 家长可将8岁以上的儿童单独留在剧院。可知选项A“They can leave their 10-year-old children alone there.”说法正确的。故选A。