题目内容

【题目】根据所给汉语句子, 把英语句子补充完整。

1近些年有许多外国公司来烟台投资。

There are many ________ ________ investing in Yantai.

2你一般都是怎么解决这类问题的?

How do you deal with this kind of problems________ ________?

3她已经考虑要把所有的钱捐给慈善机构。

He has ________ ________ away all of his money to charity.

4据说他的音乐可以触动听众的内心。

It is said that his music can ________ the ________ of his listeners.

5肖邦是19世纪最伟大的音乐天才之一。

Chopin was one of the greatest ________ ________ in the nineteenth century.

【答案】

1foreign companies

2in general

3considered giving

4touch hearts

5musical talents

【解析】

1根据中英文对照可知,英语表达中缺少“外国公司”的表达;“外国公司”的英文表达是foreign company;根据空前的many可知后面应该用名词的复数形式companies。故填(1). foreign (2). companies

2根据中英文对照可知,英语表达中缺少“一般”的表达;“一般”的英文表达是in general。结合空数可知是介词短语in general。故填(1). in (2). general

3根据中英文对照可知,英语表达中缺少“考虑捐给”的表达;根据空后的away可知此处“捐给”是短语give away,“考虑”的英文表达是consider,结合其用法consider doing可知,“考虑捐给”的表达是consider giving;根据空前的has可知,本句是现在完成时have/has done,所以动词用过去分词形式considered。故填(1). considered (2). giving

4根据中英文对照可知,英语表达中缺少“触动……的心”的表达;“触动……的心”的英文表达是touch one’s hearttouch the heart of sb,结合空一后the,可知此处用touch the heart of sb,结合前面的can可知,动词用原形touch;根据空二后的“of his listeners”可知heart应该用复数形式hearts。故填(1). touch (2). hearts

5根据中英文对照可知,英语表达中缺少“音乐天才”的表达;“音乐天才”的英文表达是a musical talentmusical talents;根据句中one of可知要用复数musical talents。故填(1). musical (2). talents

练习册系列答案
相关题目

【题目】根据短文内容, 选择正确答案。
E
He met her at a party. However, she never paid any attention to him. After the party, he invited her for coffee. In order not to be rude, she went along.
In a nice coffee shop, he was too nervous to say anything. Suddenly, he asked the writer, “Could you put some salt in my coffee?” The waiter and she looked at him in surprise. “Why salt with coffee?” she asked. “I used to live near the sea. Whenever I drink salty coffee, it reminds me of my hometown and my parents,” he answered.
She was touched. A man who is homesick(想家的) must love his home. So she talked with him a lot and slowly found she was just the man she was looking for.
Later they married and lived happily together and every time she made coffee for him, she put in some salt. After 40 years, he passed away and left her a letter, which said, my dearest, please forgive my life-long lie. Remember the first time we met? I was so nervous that I asked for salt instead of sugar Dear, I don't exactly like salty coffee. But having you with me was my greatest happiness.
(1)Why did she accept his invitation to have coffee?
A.She loved him.
B.She knew him well.
C.She wanted to know him.
D.She wanted to be polite.
(2)How did she feel when he asked salt in the coffee shop?
A.Bored.
B.Disappointed.
C.Surprised.
D.Homesick.
(3)Why did he ask for salt in the coffee shop?
A.He liked coffee with salt.
B.He thought of his parents.
C.He wanted to show his love for his hometown.
D.He was very nervous.
(4)What is me passage mainly about?
A.A man married a woman with a cup of salt coffee.
B.A man told a life time lie because of loving his wife.
C.A man liked drinking salty coffee made by his wife.
D.A man told his wife a story about a cup of salt coffee.

【题目】 Welcome to our summer camp in Australia! If you want to improve your English skills, why not join us? Of course, you can also learn about Australian culture, travel around Australia and prepare for the future study in Australia.

Study and site visits, two weeks.

You will stay in a local family, one student in one family. The family provides you with three meals every day. During the home stay, you will take classes in the morning from Monday to Friday. Australian college teachers will teach you the history, customs, education system of Australia and other courses. In the afternoon from Monday to Friday, you will have chances to visit local parks, universities and museums. On Saturday, you can travel around Brisbane or go to other local places of interest. On Sunday, you can stay with the family.

City tour, one week

In the last week, you will leave Brisbane and go to visit Golden Coast, Canberra and Sydney. We’re sure you will have a great time!

Group size

You will study in groups. There will be 10-20 students and 1-2 teachers in a group.

1How long will the summer camp last?

A.Two weeksB.Three weeksC.Six weeks.D.Seven weeks.

2What is the most important purpose (目的) of the summer camp?

A.To travel around Australia.B.To learn about Australian culture.

C.To improve the students’ English skills.D.To prepare the students for their future study in Australia.

3Who will teach the students lessons?

A.Local families.B.English teachers.

C.Australian high school teachers.D.Australian college teachers.

4In the last week, you can visit the following places EXCEPT ________.

A.BrisbaneB.Golden CoastC.CanberraD.Sydney

5Where can you most probably find the passage?

A.In a science book.B.In a story book.C.In a newspaper.D.In a dictionary.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网