题目内容

【题目】

reached, try, danger, highest, reason

Of all the mountains, Qomolangma rises the 1 and is the most famous. It is 8,844.43 meters high and so is very 2 to climb. It is very hard to take in air as you get near the top.

The first Chinese team 3 the top in 1960, while the first woman to succeed was Junko Taibei from Japan in 1975. Why do so many climbers risk their lives? One of the main 4 is that people want to challenge themselves in the face of difficulties. The spirit of these climbers shows us that we should never give up 5 to achieve our dreams. It also shows that humans may be stronger than the forces of nature in some situations.

【答案】

1highest

2dangerous

3reached

4reasons

5trying

【解析】

文章介绍攀登珠穆朗玛峰是很危险的。登山者甘愿冒着生命危险去登攀,告诉我们永远不要放弃,努力实现自己的梦想。

1句意:在所有的山脉中,珠穆朗玛峰最高,也是最著名的。

根据句意理解及后句It is 8,844.43 meters high以及常识可知,珠穆朗玛峰是世界最高峰,所以这里应该是表达“最高的”,英语是最高级,故答案为highest

2句意:它有8844.43米高,所以爬起来很危险。

根据句意理解及前句Qomolangma rises the ___1___ and is the most famous. It is 8,844.43 meters high可知,这里表达的是“危险的”,英语是dangerous,放在be动词后面做表语,故答案为dangerous

3句意:1960年,第一支中国队登顶。

根据句意理解可知,这里表达的是“到达顶部”,英语中“到达”是reach,而句中时间是in 1960,所以这里应该用过去时,所以动词用过去式,故答案为reached

4句意:一个主要的原因是人们想在困难面前挑战自己。

根据句意理解及前句Why do so many climbers risk their lives?可知,这里表达的是“原因”,英语是reason,且在这里是表达“最……之一”,英语是“one of the+最高级+复数名词”,所以这里应该用复数形式,故答案为reasons

5句意:这些登山者的精神告诉我们,我们不应该放弃实现梦想的努力。

根据句意理解可知,这里表达的是“努力实现自己的梦想”,英语是try to do sth,而句中表达的是“放弃做某事”英语是give up doing sth,所以这里空格应该用doing形式,故答案为trying

练习册系列答案
相关题目

【题目】 Moscow’s metro is thought of as the most beautiful metro in the world. It is the fifth largest metro system in the world by the length of route, and the fourth busiest metro system in the world by the annual passenger flow(年客流量).On May 15, 1935, the Soviet government opened the metro. The metro was built to provide shelter for more than 4 million people during the war.

Moscow's metro is like a palace. Few countries in the world can build metros like it, and most of these metros have a long history. It's really hard to imagine that one hundred years ago, Russians could build metros like this.

If you travel to Russia, you really should experience the metro in Moscow. If you don't know Russian and don't have much experience in tourism, you'd better find friends who understand Russian to go there with you, because the metro in Moscow is really complicated( 复杂), and there are not always English signs to show you where to go.

Moscow’s metro is not only spectacular, but also very deep. Because Moscow’s metro is not only a means of transportation, but also taking the responsibility((责任) of underground air defense(空防) shelters during the war.

Each station is designed by famous artists in Russia, each with its own special style. And each station has its own theme. Some have many murals( 壁画)that show the important events in Russian history.

1Why was the metro built in 1935?

A.To attract touristsB.To protect people in the wartime.

C.To create arts in itD.To show the important events in Russian history

2Why should you find friends who understand Russian with you in the metro?

A.People who don't speak Russian are not allowed to go there.

B.The metro in Moscow is really quite simple to understand

C.There are not so many English signs

D.There are not many Russian signs.

3Who designed the stations?

A.Workers.B.Artists.C.Scientists.D.Teachers.

4Which of the following is TRUE about the metro according to the passage?

A.Each station has its own special style

B.It is still responsible for underground air defense now

C.It is the fourth largest metro system by the length of route

D.One hundred years ago, Russians couldn't build metros like it.

5We may read the passage from the magazine________

A.SportsB.TeenagersC.TravellingD.Science

【题目】 Here are this month’s best magazines for you! Ready for you, Now!

Parents

The most popular magazine for those who want to raise smart and loving children. It has a complete child development plan, the advice on your child’s health and safety, and the best way to encourage your child’s learning.

Its cover price is $26.00. Our price is $12.00.

Fashion Guide

The shopping magazine with the best buys, and the fashion advice. You’ll need them before you go to the stores. What makes it really special is that it gives you the information you need before anyone else has it.

Its cover price is $18.50. Our price is $15.50.

Best Weekend Projects

The projects are chosen from 80 special ideas to create an unusual living space. They will change your home and yard and can be made on weekends. And the most important of all, they are easy to follow.

Its cover price is $17.95. Our price is $13.90.

Off the Beaten Cart Path

The best – selling travel book which includes over 200 new places of interest, over 200 new full – color photos, and all – new, up – to – date maps. It includes over 1,000 of the United States most must – see destinations(目的地).

Its cover price is $30.00. Our price is $19.80.

根据语言材料内容选择最佳答案。

1Which of the magazines has the lowest cover price?

A.Off the Beaten Cart Path.B.Best Weekend ProjectsC.Fashion Guide

2After reading Parents, you will get advice on ___________.

A.children’s best weekend

B.how to take parents on a trip

C.children’s health and safety

3The projects in Best weekend Projects will change your ________.

A.living spaceB.fashion ideasC.learning plans

4If Mr. Huang wants to buy each one of these four magazines, how much should he pay?

A.$92.45B.$61.20C.$70.90

5What can we know from the passage?

A.Fashion guide gives you advice on opening stores.

B.Parents offers you the best ways to encourage your children to travel.

C.There are lots of photos and maps in Off the Beaten Cart Path.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网