题目内容

Could you help me to fix up the machine? _________

A. With pleasure B. My pleasure. C. It was a pleasure D. You are welcome.

A 【解析】句意:——你能帮我把机器修好吗?——我很乐意。本题考查日常交际用语。A. With pleasure我很乐意;B. My pleasure.不用谢(通常是帮助某人后,某人表示感谢时的回答语);C. It was a pleasure这是我的荣幸(帮助别人后,别人感谢你时,你的回答语);D. You are welcome.不客气(别人向你表示感谢时的回答语)。根据语境“你能帮我把...
练习册系列答案
相关题目

书面表达

近几年来,越来越多的中国人出国旅游,但一些游客的不文明行为也成为国内外舆论关注的焦点。直接影响着中国“礼仪之邦”之形象。新华旅游局呼吁文明出游,游客应认真思考如何做一名“合格的旅游者”, 请以How to be a qualified tourist 为题目 写一则英语短文,谈谈自己的看法。

1 、保护环境,不随地吐痰,不乱扔垃圾。

2 、遵守公共秩序,不在公众场所喧哗,购物时排队。

3 、保护文物古迹,不到处乱涂乱刻,不攀爬触摸文物。

4 、节约用水用电,用餐不浪费。

注意:

1. 文章必须包括提示内容,可以适当扩展,增加细节使行文连贯;

2. 词数80左右;

3. 开头已经给出,不计入总词数;

4. 参考词汇:文物古迹cultural relics 文物artifacts

How to be a Qualified Tourist

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Recently, more and more Chinese people travel abroad , but some of them have bad manners .The poor behaviors or some Chinese have done great harm to our good reputation. How should we be a qualified t...

Cycling is a safe,clean and cheap way to get around the city.1.Of course,Rome wasn't built in a day. The popularity of cycling in many European countries is greatly due to bike friendly policies (政策). As the traditional “cycling capital” in Northern Europe,Copenhagen's roads keep bicycles and motor vehicles separated (分开的) as much as possible. On these routes,there are pregreen lights for cyclists. These kinds of bicycle traffic lights turn green a few seconds before car traffic lights do.2. For people living far from city centers,getting to work by bicycle alone may take a long time. 3.

The Dutch have also had good idea that make cycling safer and inviting. At Dutch schools,cycling is a compulsory (必修的) lesson.4.Cycle lanes are also designed to be wide enough for children to ride alongside adults.

5.Bike rental companies can be found near main hubs (中心),such as Central Station and Dam Square. Short term rentals start from three hours and the average price for a full day is 8 euros (66.8 yuan).

A. That's why Copenhagen allows cyclists to bring their bicycles onto subway trains.

B. In Amsterdam,people can rent a bike from almost anywhere in the city.

C. It gives the cyclists time to avoid traffic while crossing.

D. Children aged 12 can ride on the roads very well.

E. It reduces both traffic jams and pollution,and is good for our health.

1.E 2.C 3.A 4.D 5.B 【解析】试题这篇文章讲述了骑自行车是使我们的城市一个干净、安全和便宜的方式。 1. 2. 3. 4. 5.

Daughter’s final song for father

By Xu Lingyi, 13, Mercy High School, US

What is the most surprising thing in summer? A seaside vacation? Some good family time? Or a song that changes your whole life? These all happened to Ronnie, the main character of the book The Last Song (2009). It was written by United States author Nicholas Sparks.

Since Ronnie’s parents divorced (离婚) when she was 14, she had been staying with her mom in New York. Her father, who used to be her piano teacher, lived alone in North Carolina. She was so angry with her dad that she had not talked with him or played the piano ever since they divorced. However, the summer before she turned 18, her mom sent her to North Carolina. At first, Ronnie was frustrated about it. But things changed when her dad found some turtle (海龟) eggs. She learned more about the turtles at the local aquarium (水族馆) and set up a cage to protect the eggs.

The turtle broke the tough(坚固的)wall between Ronnie and her dad. However, it was on the day the eggs hatched(孵化)that Ronnie found out her dad was dying of cancer. That was why her mom asked her to visit him. Ronnie was very upset. She started playing the piano again and wrote a song for him before he died. Ronnie deeply impressed me. Though she looks rebellious (叛逆的) in the book, she is gentle. She even slept outside the whole night just to protect the turtle eggs. She loves her father.

It is a meaningful story. It teaches us about the relationship with our parents and how to express love to our parents.

1.The Last song ——————____.

A. was written by Ronnie B. is a book whose main character is Ronnie

C. described the life of North Carolina D. tells us how the turtle hatches eggs

2.Which one is NOT true about Ronnie’s story?

A. Ronnie’s parents divorced when she was 14.

B. Ronnie stayed with her mom after the divorce.

C. Ronnie’s dad used to teach her to play the piano.

D. Ronnie kept a good relationship with her dad even after the divorce.

3.What’s the meaning of frustrated in paragraph 2?

A. Unhappy B. Afraid. C. Excited. D. Happy.

4.What happened during Ronnie’s stay with her dad?

A. Ronnie and her dad’s relationship got worse. B. Ronnie found that her dad got married.

C. Ronnie refused to play the piano again. D. Ronnie found that her dad was dying of cancer.

5.Which of the following is the writer Xu Lingyi’s opinion ?

A. Xu doesn’t like Ronnie because she is rebellious.

B. Xu thinks it was wrong that Ronnie slept outside the whole night.

C. Xu learns a lot about the relationship with parents from the book.

D. Xu doesn’t know how to express love to her parents.

1.B 2.D 3.A 4.D 5.C 【解析】 文章大意:这是一篇日常生活类故事阅读,主要介绍罗尼父母离婚了,父亲独自居住,一次妈妈送她去看望爸爸,罗尼开始很沮丧,后来爸爸照顾海龟蛋的事打破了她和父亲之间的隔膜。后来罗尼知道母亲送她去看望父亲,是因为父亲得了癌症,为了纪念他,罗尼写了一首歌曲,表达对父亲的爱。 1.细节理解题。根据These all ha...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网