题目内容

【题目】Is the ID card ____ the bed?

A. in B. on C. with D. about

【答案】B

【解析】句意:身份证在床上吗A. in在……里;B. on在……上;C. with 与……一起;D. about关于,大约。人躺在床上用介词in,而某物在床上用介词on,故答案为B。

练习册系列答案
相关题目

【题目】阅读下面信息,用恰当的词完成下面的短文,每空一词。

Science is about asking questions. A science fair project is an experiment or a research effort. Through such a project, you learn how to find problems and how to solve them.

A science fair project includes at least three parts: the display poster board, the exhibit (展览) materials, and the written report.

The display poster board

The display poster board is very important. It is what people first see. As a kind of "advertisement" for your project, it must be carefully designed. Usually, the board should include the key points of your research.

The exhibit materials

These materials can be the most exciting part of any science project. They usually include the items you used in your project. Together, they tell a story. People should be able to understand your project on their own through these materials.

The written report

No matter what you do, you need to record your findings in a written form. The written report should include all the information you collected while you were working on your project. The report may also include your understanding of the topic you choose.

A science fair project is an experiment or a research effort, 1 at least three parts. First, the display poster board is of great 2. There are some key points of your research on it. So it must have a 3 design. Second, the exhibit materials can be the most exciting part of a science project. People should be able to understand your project 4 through these materials. Third, it is 5 to record the things you found in a written form. The written report includes not only all the information you collected but also your understanding of the topic you choose.

【题目】

A young boy was hungry for success. For him, winning was everything.

One day, the boy was preparing himself for a running competition in his small village. He was to compete with two other young boys. A large crowd gathered there to watch, including a wise old man.

The race began. With his strength and power, the boy easily took the lead. The crowd cheered and waved. The little boy felt proud and important. However, the wise man remained still and calm.

"Another race, another race!" yelled the little boy. The wise old man stepped forward and presented the little boy with two new challengers- an old lady and a blind man.

The race started and the boy was the only one to cross the finishing line. The little boy raised his arms happily. The crowd, however, was silent.

"Race again," said the wise man. "This time, all three of you finish together. "

The little boy thought a little, stood in between the blind man and the old lady, and then took them by the hand. The race began and the little boy walked slowly to the finishing line and crossed it. The crowd cheered and waved. The wise man smiled, too.

"Which one of us is the crowd cheering for?" asked the little boy.

"For this race, you have won much more than in any other race you've ever run before." said the wise man. "For this race, the crowd cheered not for any winner!"

1What was the boy's feeling after the first race?

A.Still and calm.B.Excited and tired.C.Proud and important.

2What does the underlined word "yelled" in the fourth paragraph mean?

A.Shouted loudlyB.Sang quietlyC.Cried sadly

3How many running races did the boy take part in that day?

A.Two.B.Three.C.Four.

4It can be inferred that the boy was thinking about how to _______ during the last race.

A.win the raceB.finish the race togetherC.make the crowd cheer for others

5What's the best title of the passage?

A.Success is more than just winning.

B.Never compete with disabled people.

C.Strength and power can bring success.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网