题目内容

【题目】阅读理解

A

Sunny English Club

For students

16:00—18:00 every Saturday

210 yuan a month

8 Trees Street

Tel83785290

Foreign teachersEnglish songs and films and more

Ocean Museum

9:00—17:00 from Thursday to Sunday

Ticket:¥15$5

248 Gold Beach Street

Tel(0574)68654796

Show you a full picture of sea lives

Health Centre

9:00—17:30

16 Yong Le Street

Tel3801451

Free examinations for those over 70

Give you good advice to keep healthy

根据表格中所给的信息,选择最佳答案。

1Sunny English Club is for________

Anurses

Bpolicemen

Cbusinessmen

Dstudents

2You will pay________if you want to stay in Sunny English Club for half a year

A300 yuan

B600 yuan

C1260 yuan

D2400 yuan

3You can visit Ocean Museum________

Aon Saturday

Bon Wednesday

Con Monday

Danytime

4One can get free examinations in Health Center if he is________

A9

B17

C67

D73

5If you become interested in the life of fishyou should go to________

AHealth Centre

BOcean Museum

CSunny English Club

D16 Yong Le Street

【答案】

1D

2C

3A

4D

5B

【解析】

1从第一个表格中的For students可知阳光英语俱乐部是针对学生的,故选D

2根据第一个表格中的210 yuan a month可知每个月的费用是210元,那么半年的费用是1260元,故选C

3根据第二个表格提供的信息,我们知道海洋博物馆仅在周四、周五、周六、周日四天开放,故选A

4根据第三个表格提供的信息可知,70岁以上的人可以免费到健康中心做检查,故选D

5由第二个表格中的Show you a full picture of sea lives可知选B

练习册系列答案
相关题目

【题目】 Many people believe that life has smiled on Yang Mi: at the age of 4, she got her first TV drama role; at 16, she became a model for a fashion magazine; at 18, she went to her dream college Beijing Film Academy (北京电影学院). That year, the 24-year-old actress played the bad girl Luo Qingchuan in the time-travelling TV drama, Palace (《宫锁心玉》). The drama became a big success and made Yang very famous. The number of her micro blog followers rises from several thousand to more than 3 million overnight.

Could she be any luckier? Yang doesn’t think luck had anything to do with her success. She works hard all by herself. “Every chance is achieved from the efforts I’ve made,”said Yang. People now think she’s very hard-working.

She still remembers the time when people gave her the cold shoulder. People treated her with little love. They didn’t want to help her in her time of need.“I have to thank them because they gave me the strength to prove myself,”she said

That’s why she is eager to help others when they are in need.

In May, Yang became the ambassador (大使) for the Climate Group to fight the bad weather. She calls on people to join the Million-Miracle (百万奇迹) project and plant trees on China’s dry land.

【1】When did Yang Mi first play her role in TV dramas?

____________________________________________

【2】What kind of TV drama is Palace?

____________________________________________

【3】What made Yang Mi so successful?

___________________________________________

【4】Did luck have anything to do with her success?

____________________________________________

【5】What does Yang Mi call on people to do?

____________________________________________

【题目】

How much do you know about the universe? In the huge universe, there is the Galaxy and many other galaxies. In the Galaxy, there is the Solar System and lots of other stars. In the Solar System, there is the sun, the earth and seven other planets. As we know, the eight planets go around their star -----the sun. In our Earth-moon System, the moon goes around the earth. And because our earth keeps turning around the sun all the time, we have day and night. When our part of the earth turns to the sun, it is day. When our part of the earth turns away from the sun, it is night.

Just because the moon is closer to the earth than the sun, it looks much bigger than the sun. The sun is big enough to give out very strong light. The moon itself can’t give any light at all, but it looks quite bright, too. In fact, the light from the moon comes from the sun. Although , the moon looks much bigger and brighter than the sun and other stars, in fact, all the stars are much bigger and brighter than the moon. They look smaller than the moon also because they are farther away from us. It’s clear that big things will look smaller when they are farther , and small things look bigger when they are nearer.

So far, we have traveled to many other planets in the universe. But scientists haven’t discovered any living things on any other planets. Scientists haven’t discovered any other planets with a good environment. They aren’t sure if there is any water and air for living things to live on other planets. People always ask the question: Is there anyone out space? Our scientists haven’t got a clear answer either. Some people think it will be a secret for a long time. But we believe we can solve* the problem some day.

Exploring our Solar System and the universe is a great national project to some countries. Our Chinese scientists are also trying to send spaceships with astronauts to those planets and even the universe. At 9:00 a.m. on October 15th, 2003, a Chinese astronaut called Yang Liwei was sent up to space. He stayed there for hours and got back to the earth at 6:00 a.m. the next day. It was the first time for Chinese to have a space travel.

1When our part of the earth turns to , it’s day.

A. the moon B. the stars C. the universe D. the sun

2Why does the moon look bigger than the stars?

A. Because in fact the moon is bigger than the stars.

B. Because the moon is father from the earth than the stars.

C. Because the stars is nearer our earth than the moon.

D. Because we are closer to the moon than the stars.

3In Para.4, what does the underlined word it refer* to ?

A. the people’s question B. the scientists’ answe

C. the universe D. the environment

4According to the passage, we can infer that .

A. not all the planets go around the star in the Solar System

B. the moon looks bright because it can give strong light

C. it is hard work for scientists to discover if there is any living things out space

D. few countries are trying to explore the universe

【题目】C

Imagine the situationYou are driving alone in a desert or on a mountainYou have no idea where you areYou passed the last house two hours agoThen your car breaks downIt is night and it is coldYou have no mobile phoneWhat do you doWellnext time take a GPS with youThis invention may be able to help youIt is a device(装置)which uses satellites to find the user’s position(位置)It can find your position within 20 metresA GPS cannot start your carbut at least you will know where you are

GPSwhich means Global Positioning Systemis a small radio receiverIt looks like a mobile phoneYou can hold it in your handor put it in your pocketIt is sometimes put into a watch or a telephoneWe also find GPS devices in carsplanesor boatsSome of these devices have electronic mapsso you know where you areFor examplein a city they can tell you the name of the street

There are three parts to the Global Positioning SystemThe first part is the receiverYou can hold it in your handor have it fixed into your carplaneetcThe second part is a group of satellites orbiting the EarthThe receiver contacts at least four of the satellites and calculates(计算)its positionThe third part of the system is a network of ground stationsThey are all over the worldThey control the satellites and make sure they are working well

Some people think that in the future the GPS will be as common as the mobileThey are becoming cheaper and more and more accurate(精确的)There are also new uses for the GPSPerhaps they will become like watchesEveryone will have one and you will never be lost again

1According to the passagewith the help of the GPSpeople________

Acan’t be lost in a new city

Bcan’t find their way in different countries

Ccan learn about the culture of an unknown place

Dcan spend the least time getting to another place

2We can learn from the passage tha________

Athere are three parts to the GPS

Ba GPS can’t be put into a watch

Ca GPS can help you start your car

Dthe GPS are becoming more and more expensive

3The underlined word“They”in paragraph 3 means“________”

AReceivers

BGPS devices

CSatellites

DGround stations

4The passage is mainly about________

Athe history of the GPS

Bthe introduction of the GPS

Cthe shape of the GPS

Dthe three parts of the GPS

5What can we infer(推断)from the passage

AAll GPS devices have electronic maps

BPeople in many countries will use the GPS for free

CThe receiver of the GPS contacts at least five of the satellites

DThe GPS will become more and more common in everyday life

【题目】阅读下面语言材料,根据材料内容选择最佳答案。
C

A Bite of China is a documentary(记录片) that started on CCTV on May 14th, 2012. It tells the stories behind delicious food from different places in China and shows a lot about Chinese culture.

Britain’s Got Talent(《英国达人秀》) is a British television talent show and competition which began in June 2007. Anyone of any age with some kinds of talent(才能) can apply for(申请) a chance against each other to win prize.

The Voice of China is a television singing competition. It started on July 13th, 2012 on Zhejiang TV. It is like The Voice of Holland which started in Holland in 2010.

Mythbusters(《流言终结者》) is a science entertainment(科技型娱乐) TV program. It is one of the oldest and the most popular shows on Discovery Channel. On the show, the hosts(主持人), Adam Savage and Jamie Hynema, take a scientific look at what people say or think to see if it is true.


(1)What can we know from A Bite of China?
A.Some scientific stories.
B.Some best singers.
C.Stories about delicious food.
D.Some talent people.
(2)Who can apply for a chance to perform on the Britain's Got Talent?
A.Only man.
B.Only woman.
C.Any talented people.
D.Teenager aged 12.
(3)When did The Voice of China start?
A.On July 13th, 2012.
B.On July 14th, 2012.
C.On June 13th, 2013.
D.On June 14th, 2013.
(4)What do the hosts of Mythbusters do on the show?
A.They introduce delicious food.
B.They tell some jokes.
C.They use a scientific mind to see if what people say or think is true.
D.They choose the best singers.
(5)How many kinds of Chinese TV programs are mentioned according to the passage?
A.One.
B.Two.
C.Three.
D.Four.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网