题目内容
【题目】 Boys and girls, do you have the habit of making new term’s resolutions before it starts? Read and have a look at the resolutions of Tony and three of his classmates.
Tony: Now, I go to school by bus every day. I’m going to move to a new house soon. It is close to school. In the new term, I’m going to learn how to ride a bicycle. And I will ride to school every day.
Linda: In the new term, I’m going to take up a new hobby—making milk shakes. My favorite is the chocolate milk shake. I will learn how to make it from Aunt Maria.
Jimmy: I’m kind of heavy. In the new term, I’m going to do more exercise. I run for fifteen minutes every day now. In the new term, I’ll run for fifty more minutes every day.
Susan: My father is a scientist and my mother works as a dentist. They are always very busy. In the new term, I’m going to help them do more housework.
【1】According to the passage, Tony’s new term resolution is ________.
A.learning to ride a bicycle.B.learning to make milk shakes.
C.doing more exercise.D.doing more housework.
【2】Linda will learn to make milk shake from ________.
A.TonyB.JimmyC.Aunt Maria.D.Susan
【3】Jimmy will probably run for ________ in the new term.
A.45 minutesB.30 minutesC.15 minutesD.60 minutes
【4】According to the passage, which of the following is TRUE?
A.Tony works at a school.B.Linda is Maria’s aunt.
C.Jimmy is a little thin.D.Susan wants to do more housework.
【答案】
【1】A
【2】C
【3】D
【4】D
【解析】
本文介绍了Tony,Linda,Jimmy ,Susan四位同学写的决心书的内容,同学们,在看过之后,你们新学期的目标是什么?
【1】细节理解题。根据第二段“I’m going to learn how to ride a bicycle. And I will ride to school every day.”可知Tony的新学期目标是学会骑自行车。故选A。
【2】细节理解题。根据第三段“I will learn how to make it from Aunt Maria.”可知Linda会跟Aunt Maria.学习制作奶昔。故选C。
【3】推理判断题。根据第四段“In the new term, I’ll run for fifty more minutes every day.”可知Jimmy在新学期要跑超过50分钟的时间,结合选项,只有60分钟符合要求,故选D。
【4】推理判断题。根据第一段“I go to school by bus”及“I’m going to learn how to ride a bicycle.”可知Tony是个学生,不是在学校工作,故选项A错误;根据第三段“I will learn how to make it from Aunt Maria.”可知Maria是Linda的阿姨,故选项B错误;根据第四段“I’m kind of heavy.”可知Jimmy并不瘦,故选项C错误;根据第五段“I’m going to help them do more housework.”可知Susan想做更多的家务,故选项D正确。故选D。
【题目】根据所提供的信息,写一篇关于我邻居Bob的短文。
基本情况 | 1978年10月10日出生,帅气,是一个善良的人。 |
一贯的喜好 | 1). 喜欢表演,全力以赴地投入训练。 |
成就与梦想 | 1). 是一个有经验的演员,出演了很多角色。 |
要求:1. 表达清楚,语句通顺,意思连贯;2. 要点须包括表格中的所有信息,可适当发挥;3. 词数:80词左右。