题目内容

【题目】 Boys and girls, do you have the habit of making new term’s resolutions before it starts? Read and have a look at the resolutions of Tony and three of his classmates.

Tony: Now, I go to school by bus every day. I’m going to move to a new house soon. It is close to school. In the new term, I’m going to learn how to ride a bicycle. And I will ride to school every day.

Linda: In the new term, I’m going to take up a new hobby—making milk shakes. My favorite is the chocolate milk shake. I will learn how to make it from Aunt Maria.

Jimmy: I’m kind of heavy. In the new term, I’m going to do more exercise. I run for fifteen minutes every day now. In the new term, I’ll run for fifty more minutes every day.

Susan: My father is a scientist and my mother works as a dentist. They are always very busy. In the new term, I’m going to help them do more housework.

1According to the passage, Tony’s new term resolution is ________.

A.learning to ride a bicycle.B.learning to make milk shakes.

C.doing more exercise.D.doing more housework.

2Linda will learn to make milk shake from ________.

A.TonyB.JimmyC.Aunt Maria.D.Susan

3Jimmy will probably run for ________ in the new term.

A.45 minutesB.30 minutesC.15 minutesD.60 minutes

4According to the passage, which of the following is TRUE?

A.Tony works at a school.B.Linda is Maria’s aunt.

C.Jimmy is a little thin.D.Susan wants to do more housework.

【答案】

1A

2C

3D

4D

【解析】

本文介绍了TonyLindaJimmy Susan四位同学写的决心书的内容,同学们,在看过之后,你们新学期的目标是什么?

1细节理解题。根据第二段“Im going to learn how to ride a bicycle. And I will ride to school every day.”可知Tony的新学期目标是学会骑自行车。故选A

2细节理解题。根据第三段“I will learn how to make it from Aunt Maria.”可知Linda会跟Aunt Maria.学习制作奶昔。故选C

3推理判断题。根据第四段“In the new term, Ill run for fifty more minutes every day.”可知Jimmy在新学期要跑超过50分钟的时间,结合选项,只有60分钟符合要求,故选D

4推理判断题。根据第一段“I go to school by bus”及“Im going to learn how to ride a bicycle.”可知Tony是个学生,不是在学校工作,故选项A错误;根据第三段“I will learn how to make it from Aunt Maria.”可知MariaLinda的阿姨,故选项B错误;根据第四段“Im kind of heavy.”可知Jimmy并不瘦,故选项C错误;根据第五段“Im going to help them do more housework.”可知Susan想做更多的家务,故选项D正确。故选D

练习册系列答案
相关题目

【题目】阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中选出最佳选项。A
When I was a little kid, a father was like the light in the fridge. Every house had one, but no one really knew what either of them did when the door was shut.
My dad left the house every morning and always seemed glad to see every one again at night. He opened the jar of pickles when no one else at home could. He was the only one in the house who wasn't afraid to go into the basement by himself.
Whenever it rained, he got into the car and brought it around to the door. When anyone was sick, he went out to get the prescription(处方) filled. He set mousetraps. He cut back the roses so the thorns(刺) wouldn't hurt you when you came to the front door. He oiled my roller skates, and they went faster. When I got my bike, he ran alongside me for at least a thousand miles until I got the hang of it. He signed all my report and cards. He took a lot of pictures, but was never in them. He tightened up Mother's sagging(松垂的) clothesline every week or so.
I was afraid of everyone else's father, but not my own.
Whenever I played house(玩过家家), the mother doll had a lot to do. I never knew what to do with the daddy doll, so I had him say, “I'm going off to work now,” and threw him under the bed.
When I was nine years old, my father didn't get up one morning and go to work, he went to the hospital and died the next day.
There were a lot of people in the house who brought all kinds of good food and cakes. We had never had so much company before.
He never did anything; I didn't know his leaving would hurt so much.
(1)Father did a lot of things at home including______.
A.making roller skates
B.helping mom wash clothes
C.watering the flowers in the garden
D.taking photos for the family
(2)The underlined phrase “got the hang of it” means______.
A.could hold the bike
B.could repair the bike
C.could ride the bike well
D.could run as fast as a bike
(3)We can infer(推理;暗示) from the passage that______.
A.the writer thought her father was cool
B.the writer missed her father very much after his death
C.there were always a lot of people in the writer's house
D.the writer was afraid of her father
(4)The first paragraph tells us that______.
A.the writer loved her father because he often put delicious food in the fridge
B.the fridge in her house was very big and her father was a big man too
C.the writer didn't know much about her father when she was young
D.the writer's father loved to eat food from the fridge
(5)From the passage, we can see that the writer's father______.
A.loved his family very much
B.loved only about his work
C.was very careless
D.always acted strangely

【题目】阅读理解
A traveler came out of the airport. There were a lot of taxis. He asked every taxi driver about his name. Then he took the third one. It cost 5 dollars from the airport to the hotel. “How much does it cost for the whole day?” The man asked. “100 dollars,” said the taxi driver. This was very dear (昂贵的), but the man said it was OK.
The taxi driver took the man everywhere. He showed him all the parks and museums in the city. In the evening they went back to the hotel. The traveler gave the taxi driver 100 dollars and said, “What about tomorrow?” The taxi driver looked at the man and said, “Tomorrow is another 100 dollars.” And the man said, “That's OK! See you tomorrow.” The taxi driver was very pleased.
The next day the taxi driver took the traveler everywhere again. They visited all the parks and museums again. And in the evening they went back to the hotel. The man gave the taxi driver 100 dollars again and said, “I'm going home tomorrow.” The driver was sorry because he liked the traveler and 100 dollars a day was a lot of money. “So you are going home. Where do you come from?” He asked. “I come from New York.” “New York,” the taxi driver said, “I have a sister in New York. Her name is Susan. Do you know her?” “Of course I know her. She gave me 200 dollars for you!”
(1)Where did the traveler come from?
A.England
B.America
C.Canada
D.France
(2)Why did the traveler take the third taxi? Because ______ .
A.the other taxi driver asked more money
B.the third driver was a kind-hearted(热心肠的) man
C.he didn't want to spend his own money on the coming visit
D.the other driver didn't like him
(3)Usually the cost of the traveling one day may be ______.
A.$ 100
B.$ 200
C.less than $ 100
D.more than $ 200
(4)Who asked the traveler to give the money for the taxi driver?
A.The traveler's sister
B.The traveler himself
C.Nobody
D.The driver's sister
(5)The driver was unhappy ______ .
A.when he heard the traveler's last words
B.when the traveler asked every taxi driver his name
C.when the traveler asked him for his sister's name
D.during the two—day visit

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网