题目内容

【题目】词语运用阅读短文,从方框中选择适当的词并用其适当形式填空,使短文通顺、意思完整。请将答案写在短文后相应的横线上。每空限填一词每词限用一次。方框中有两个词是多余的。

hope, beat, bring, that , careful, I, nervous, excite, surprising, mouth, try, take

hope, beat, bring, that , careful, I, nervous, excite, surprising, mouth, try, take

When I was 5 years old, I went to the USA with my mom. I can still remember the first Halloween holiday I had in the USA.

On Halloween, we paid a visit to a pumpkin farm in the morning. Each of us1a pumpkin to school. I used the pumpkin to make a lantern 2had two triangle (三角的) eyes and a scary 3. In the afternoon, we put on the Halloween costumes(化妆服) and went on parade(游行) in school. Some of the costumes were nice, but some of them looked scary. I chose to wear a suit of Superman’s clothes.

I did a lot of things on that day, but the part I liked best was “trick or treat” in the evening.

After dinner, I went outside with an empty bag. I 4 to get a lot of candies from people. At first, I was a little5, so when I knocked at the door, my heart was 6very fast. A lady came out, and I said 7 to her, “Trick or treat”. My voice was very low, and even I myself could hardly hear it. To my 8 , the lady was so kind to give me two candy bars. I was so 9, thanked the lady and moved on. I couldn’t remember how many houses I visited, but I could remember how many candies I got – I got 91 pieces of candy that day. I was so proud of10.

What a happy Halloween I had! And I wish that we could have a Halloween every month!

【答案】

1brought

2that

3mouth

4hoped

5nervous

6beating

7carefully

8surprise

9excited

10myself

【解析】

这篇短文中作者主要记述了自己在万圣节期间的一些活动。我们在上午去农场,中午参加游行,晚上玩游戏。

1句意:我们每一人都带着一个南瓜去学校了。短语bring sth to +地点“带着某物去某地”。根据I used the pumpkin to make a lantern ___2___had two triangle (三角的) eyes and a scary ___3___.可知,这里句子的动词used是一般过去时,所以空格处也应该用一般过去时。故答案brought.

2句意:我用那个南瓜做成了一个有三角眼和有一张吓人的嘴的灯笼。___2___had two triangle (三角的) eyes and a scary ___3___.是定语从句,空格后是动词,所以这里缺少的是句子的主语,先行词是lantern灯笼,指物that指物,故答案that.

3句意:我用那个南瓜做成了一个有三角眼和有一张吓人的嘴的灯笼。根据a scary___,可知在脸部只有一个的是鼻子和嘴,所给单词是mouth,故答案mouth.

4句意:我希望从人们那里得到一些糖果。根据After dinner, I went outside with an empty bag. 可知,带着袋子出去希望带回来一些糖果。句子动词went是一般过去时,所以空格处也应该用一般过去时。故答案hoped.

5句意:起初我有点紧张,所以当我敲门的时候,我的心跳的很快。根据My voice was very low, and even I myself could hardly hear it.可知,作者当时是很紧张的,声音很低。故答案nervous.

6句意:起初我有点紧张,所以当我敲门的时候,我的心跳的很快。人紧张的时候,心跳就会加速。故答案beating.

7句意:一位女士走出来我小心地说“Trick or treat”. 空格处的词修饰前面的动词said,所以应该用副词来修饰,careful是形容词,carefully副词。故答案carefully.

8句意:令我吃惊的是,那位女士那么的好心给了我两块糖。to one’s surprise令某人吃惊的是。故答案surprise.

9句意:我很高兴,感谢那位女士,继续走。excite是动词“使……兴奋”,空格前有was,空格处应该用形容词,exciting令人兴奋的。这里是人感到兴奋用形容词excited,故答案excited.

10句意:我以自己为骄傲。短语be proud of sb以某人为自豪;I是主格,空格处缺少的是宾语,作宾语的代词,因为句子的主语是I,所以空格处指我自己(myself)。故答案myself.

练习册系列答案
相关题目

【题目】Look at your classmates around you. You all wear the same uniform and similar shoes, even similar haircut. Do you want to be different from them? A fashionable and useful backpack can be a great idea!

Backpacks are lightweight and easy to carry on then go. They are great tools for students. They help you to stay organized and tidy. You can keep school things, books and personal items like cell phones and keys neatly(整洁地). With a special and cool backpack, you can also stand out among your classmates.

Tourists also love backpacks. With convenient backpacks, backpackers can move freely from one place to another. Meanwhile, they can also free their hands to do other things like taking photos.

But in the very beginning backpacks were not what we see today.

It is thought that US hiker Dick Kelty invented the first modern backpack in 1951. He used nylon(尼龙) to make backpacks lightweight. Then he added shoulder straps(带子) and waist straps to transfer much of the weight to the hips(臀部).

Today, backpacks come in different styles.

Rolling backpacks have wheels on the bottom. Users can pull them along the ground if they are too heavy to carry on their shoulders.

And with more people bringing notebook computers to school and work, backpacks also offer space for lightweight electronics. Most of them are in style and can be in good use.

A backpack has already become a symbol of fashion in some way. So, why not carry your fashion with your backpack?

1What’s the writer’s idea for being different from other students?

A. To wear surprising school uniforms.

B. To get best grades.

C. To own a fashionable backpack.

D. To have a usual haircut.

2Students can use a wonderful backpack to _________.

A. take photos B. lose weight

C. stand higher D. keep school things

3Which of the following statement about the first backpack is NOT TRUE?

A. It was invented in the 20th century.

B. The inventor of it is an English hiker.

C. It was made of cotton and nylon.

D. It had shoulder straps and waist straps.

4How many new styles of backpacks are mentioned in this passage?

A. One. B. Two. C. Three. D. Four.

5Where can we read this passage possibly?

A. A fashion magazine. B. A supermarket poster.

C. A school notice-board. D. A tour guidebook.

【题目】阅读短文,回答问题及翻译划线部分的句子。

For American teenagers,doing a parttime job is an important part of growing up.They can learn some important skills by doing a parttime job.They can also make some money in this way.Many teenagers believe that making their own money brings them pride and freedom.

American teenagers can do parttime jobs at the age of 14.On weekdays,they may go to work for a few hours a week after school.①They__can__be__allowed__to__work__for__longer__time__on__weekends.

In summer,American teenagers are excited if they find parttime jobs at camps,swimming pools and amusement parks.These jobs can bring them too much fun.

对许多青年人来说最喜欢的一个工作是照看婴儿。They can start before the age of 14.What they only do is to stay in the house and make sure the kids are OK.At the same time,they can do their homework,watch TV,or talk on the phone with friends.

It is important to balance(平衡) school,homework,and a parttime job.Many American teenagers agree to do a parttime job and they value(珍视) their work experience and the skills from the job.

1Can American teenagers be allowed to do parttime jobs when they are 14 years old?

___________________________

2Which parttime jobs can bring American teenagers much fun in summer?

___________________________

3Why is doing a parttime job an important part of growing up for American teenagers?

___________________________

4将划线译成汉语。

___________________________

5将划线译成英语。

___________________________

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网