题目内容

【题目】My name is Tom. I'm nine. This is my mother(母亲). Her name's Linda Johnson. Her telephone number is 13052864515.And this is my father(父亲). His name is Mike Johnson. His phone number is 13120884699. And this is my sister (妹妹).What's her name? Her name is Mary.Look! The boy is my brother(弟弟)Nick. Mary is eight and Nick is six.

1Tom's mother is________.

A. Mary Johnson B. Mike Johnson C. Linda Johnson D. Nick Johnson

2My father's telephone number is________.

A. 13120884699 B. 13120884966 C. 13052864515 D. 13120889466

3Mary is________.

A. six B. nine C. eight D. seven

4My brother is_______.

A. Tom B. Mike C Nick D.Johnson

5My family name is_______.

A. Johnson B. Nick C. Mike D. Tom

【答案】

1C

2A

3C

4C

5A

【解析】短文大意:作者Tom介绍了家人爸爸、妈妈、妹妹和弟弟的姓名年龄等信息。

1根据短文第四句Her name's Linda Johnson.可知,Tom的妈妈名叫Linda Johnson。 故选:C。

2根据短文第三行 His phone number is 13120884699.可知,Tom的爸爸的电话号码是13120884699。故选:A。

3根据短文最后一句Mary is eight and Nick is six.可知,Mary八岁。故选:C。

4根据短文倒数第二句The boy is my brother(弟弟)Nick.可知,弟弟是Nick。 故选:C。

5根据短文第二行And this is my father(父亲). His name is Mike Johnson.可知,的姓是Johnson。故选:A。

练习册系列答案
相关题目

【题目】Buy me a rose, call me from work.

Open a door for me, what would it hurt?

Show me you love me by the look in your eyes

…”

-- from the song Buy Me a Rose

People may always wonder what is a better way to express our love.

Many times ,the small things in life, which we often ignore(忽略),are more important than the very ones we consider far more valuable.

Mr. Roger, a successful businessman, loved his wife . In his eyes, the best way of showing love to his wife was by her with all the wealth and comforts of life. , his way of showing love didn’t please his wife. Instead, it was creating distance the two. They quarreled(吵嘴) quite often, which made him very tired.

His wife, however, that he worked day and night and had little time to keep her company. All she wanted was to show her more by giving her more time, caring for her and expressing his feeling to her. These were the things that she most in her life.

People who are to us often show more concern about sincere expression of our love, Spending time with them spending money on them is a better way of expressing our love. So, why not have a go as the song goes?

【1】A. which B. that C. who D. whose

【2】A. deeply B. freely C. lightly D. patiently

【3】A. connecting B. feeding C. offering D. span>providing

【4】A. To his excitement B. To his joy C. To his disappointment D. To his shame

【5】A. at B. between C. among D. in

【6】A. cried B. warned C. argued D. shouted

【7】A. chances B. choice C. love D. presents

【8】A. waited for B. fought for C. looked for D. went for

【9】A. farther B. closer C. better D. friendlier

【10】A. rather than B. more than C. less than D. other than

【题目】The tallest building in the United States, the One World Trade Center, opened on November 3, 2014 in New York. The building is 1,776 feet tall, making it the 3rd tallest building in the world. It has 104 floors. The building stands in the area where the twin towers of the World Trade Center once stood. On September 11, 2001, a group of terrorists destroyed these twin towers and killed nearly 3,000 people. It took 8 years to build the new One World Trade Center. Does the height of the building in feet reminds you of something in history? The number is the year when the United States declared(宣布) its independence (独立)from Great Britain.

One problem with such a tall building is how to clean the windows. Well, a platform(平台) hangs from ropes, and workers on the platform clean windows. On November 12, while two men were busy cleaning windows, a rope of the platform broke near the 68th floor. The two men were saved by cutting a hole in the glass window.

The two tallest buildings in the world are the Burj Khalifa in Dubai, UAE and the Makkah Royal Clock Tower in Mecca, Saudi Arabia.

【1】When did the One World Trade Center open?

A. September 11, 2001. B. September 11, 2011.

C. November 3, 2006. D. November 3, 2014.

2Who destroyed the twin towers of the World Trade Center?

A. A group of young men. B. A group of terrorists.

C. A group of workers. D. A group of soldiers.

3The number in the first paragraph refers to________.

A. 8 B. 104 C. 1,776 D. 3,000

4How were the workers on the platform saved when a rope broke?

A. By calling for help.

B. By using a new rope.

C. By jumping off the platform.

D. By cutting a hole in the glass window.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网