题目内容

—Which singer do you like best, Jing?

—The singer ______ wears a green coat. Her voice sounds nice.

A. that B. whom C. which D. whose

A 【解析】句意:-你最喜欢哪一个歌手,Jing?-那个穿着绿色外衣的歌手,她的嗓音听起来很好。that 先行词为人或者物,且在从句中做主语或者宾语;whom先行词为人,在从句中做宾语;which先行词为物,在从句中做主语或者宾语;whose先行词为人或者物,且在从句中做定语。本句中先行词为singer,且在从句中作主语,故选A。
练习册系列答案
相关题目

请根据短文内容及首字母提示,填写所缺单词,并将答案填写在答题卡标号为66-75的相应位置上。

Small talk and chitchat(闲谈) are the short conversations we have at parties, while we wait in line at the store, at family events or work.

Sometimes we make small talk with people we already know but not w1.. Often we have to make small talk with complete strangers.

Many people find these small conversations about unplanned subjects difficult. Some people say they hate it. Others say small talk is a w2. of time. They may even call it useless chitchat or useless chatter, meaning it doesn’t do anything. They c3. small talk not important.

However, small talk is important. These exchanges can open doors that may lead to l4., more meaningful conversations. When you first meet someone or talk to someone you don’t know well, it would be awkward(尴尬的) to b5. a conversation about a really deep subject such as war, politics or the meaning of life.

Small talk also gives you the c6. to decide if you want to get to know that person better–or not. Let’s say you make small talk with someone at a party. But they only want to talk about cats. You may not want to build a friendship with them u7. you really, really love cats.

Chitchat can also increase your feeling of understanding toward people you know but not well. Chatting with a workmate about their child may help you to understand more of their life outside the o8.. This could help build healthy work relationships.

Researchers at the University of Chicago find that those who make small talk with strangers are happier than those who sit a9.. Also, another similar study showed that people who talked with a cashier(收银员) in a coffee shop felt happier t10. those who simply went in, ordered and left.

Small talk may make us happier.

1.well 2.waste 3.consider 4.larger 5.begin 6.chance(s) 7.unless 8.office 9.alone 10.than 【解析】文章大意:本文主要讲述了在人们的日常中比较常见的一种聊天方式——闲聊,并且它可以使得你变得更加的快乐。 1.句意:有时我们会和我们已经认识但不太了解...

Aristotle for Everybody

Author: Mortimer J. Adler

Price: $ 10.45

Language: English

Main abstract(简介): The book tells us differences between wants and needs, and helps us find a proper way to be happy and make the right plan for a good life.

Afanti Comic

Author: Huiyi Sima

Price: $ 8.06

Language: Chinese

Main abstract: The short stories in this book are lively. It’s good for readers aged 10 to 16, and it is also funny enough to make all age groups laugh.

The Wise Woman

Author: George Macdonald

Price: $ 5.39

Language: English

Main abstract: This story describes how two young girls — one is a princess, and the other is a shepherd’s daughter — choose between good and evil.

Aesop’s Fables

Author: Aesop

Price: $ 2.70

Language: English

Main abstract: Aesop’s short stories have been around for over 2,500 years. Each story teaches readers a useful lesson. The drawings are well done, but the words and the grammar are a little difficult for young children.

根据材料内容选择最佳答案。

1.What’s the price of The Wise Woman?

A. $ 10.45 B. $ 8.06 C. $ 5.39 D. $ 2.70

2.Who is the writer of Afanti Comic?

A. Huiyi Sima. B. Mortimer J. Adler. C. George Macdonald. D. Aesop.

3.What does Aristotle for Everybody tell us?

A. The way to succeed. B. A lot of funny stories.

C. How to live a happy life. D. What is good and what is bad.

4.Which book is good for a 13-year-old boy who is learning Chinese?

A. Aristotle for Everybody. B. Afanti Comic.

C. The Wise Woman. D. Aesop’s Fables.

5.Which of the following is TRUE?

A. There are short stories in Aristotle for Everybody.

B. There are lots of drawings in Afanti Comic.

C. One character in The Wise Woman is a queen.

D. The grammar in Aesop’s Fables is a bit difficult.

1.C 2.A 3.C 4.B 5.D 【解析】本文介绍了几本书的相关基本信息。 1.句意:“智慧的妇女”多少钱?原文找到“the wise woman”一栏,能够看到价格price是$5.39,故选C。 2.句意:“阿凡提喜剧”的作者是谁?原文表格找到这本书,发现作者author是Huiyi Sima,故选A。 3.句意:“给每个人的亚里士多德”告...

The computer makes doing schoolwork easier for me than it was for my mom and dad. For example, when writing book reports and stores, I use Microsoft Word instead of a pen and paper. That way, after my teacher edits(编辑) my work, I can go back and make revisions without having to rewrite the whole thing. And Microsoft Word has a spell check! I use it all the time.

For English class, we're reading The Outsiders, by S. E. Hinton. As a pre-reading task, my teacher asked us to research teenage groups on the Internet. I tried Google, Encarta, and Yahoo first, and finally found an article on Time. com.

For a geography task on the United States, I used Encarta to learn about the Mississippi River. I needed to find out how deep the river is, how its widths and depths are different, what states it runs through, and what kind of fish live in it. I used the information to show how the geography of a country influences its economy (经济). For example, the river's trade paths, the number of fish caught in it, and the tourists it attracts directly influence Southerners' jobs and incomes(收入).

I never go to the library to do research. It takes too much time. Since I live in New York City and both my parents work, getting to the library isn't always easy. For a big assignment or research project, I used to stay at the library to read, or sign out whatever books or magazine I needed. Now being able to find the information in my own living room makes everything a lot simpler. Online dictionaries and encyclopedias (百科全书) also save time.

Sometimes, I think the computer spoils young people because its so easy---at least physically. But computer's are not like television, which does the thinking for you. You still have to use your mind. I prefer using a computer. Easy, fun, and fast.

1.When writing book reports, the computer can help the writer            .

A. call his teacher to edit his work.

B. go back home and review his work

C. rewrite his work and correct his mistakes

D. store his work and check his spelling mistakes

2.The writer probably agrees that            .

A. a teacher's work is much easier than before

B. English and geography are the most important subjects

C. computers are better than TV for not doing the thinking for us

D. students should use computer less and do more exercise every day

3.What's the passage mainly about?

A. Teenagers and computers.

B. School subjects and computers.

C. Use of computers in teenagers' studies.

D. The advantages and disadvantages of computers.

1.D 2.C 3.C 【解析】文章大意:本文介绍了作者用电脑学习和工作的事情;电脑很便利,可以做很多事情,但是也可以娇惯你,作者更喜欢使用电脑是因为它简单,有趣和快速。 1.细节理解题。根据第一段第三、四、五句话That way, after my teacher edits(编辑) my work, I can go back and make revisions wi...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网