题目内容
【题目】—Excuse me, I want some books, but I can’t find a bookstore here.
—I know on my way home. Come with me, please.
A. oneB. thisC. itD. that
【答案】A
【解析】
句意:——打扰了,我想要一些书,但在这里找不到书店。——我知道在我回家的路上有一个。请跟我来。考查代词辨析题。A. one一个;B. this这个;C. it它;D. that那个。this/that表近指或远指,it代替上文提到的(同一)事物;one指的是与前面提到的为同一类事物,相当于“a+名词”。本句所指与上一句属于同类而不同物,需用one。故答案选A。
【题目】Homeland Shopping Coupons
Hours of Free Parking ▼ You will receive 2 hours of free parking if you spend $30 in our store. But if you spend $50 or more, you can get 8 hours of free parking and coupons. And you can get a surprise with a coupon in the following stores. | |
20% Off ▼ Get a 20% Off on any book you buy at the Wonderland store. We have many books to choose from our store, including children’s books, novels, travel guides and hobbies. You’re sure to find something that you’ll enjoy. | Buy One, Get One Free ▼ Buy one shirt or tie at David’s menswear, and get one more shirt. or tie of the same value free. |
Free Soft Drinks ▼ Buy any meal for at least $ 8 at Tom’s Cafe, and receive a free soft drink. We serve the best hamburgers and snacks in the mall. Come in and try our delicious meals and our excellent service. You won’t be disappointed. | Half-price Movie Tickets ▼ Buy any full-price movie ticket on weekdays, you can buy a second ticket for a friend for only half price, or a second ticket for free on your birthday! The latest movies are all here. |
▼Welcome to our store Get more coupons! They are due in two weeks! Tel: 869352761 | |
【1】How long can you park free at most if you pay the store $50?
A. 2 hours.B. 4 hours.C. 6 hours.D. 8 hours.
【2】The shopping coupons include all of the following except _ in the passage.
A. soft drinksB. movie ticketsC. men’s shirtsD. ladies’ dresses
【3】If Mike want to buy his son some cheaper books, he is supposed to go to .
A. Wonderland storeB. David’s menswearC. Tom’s CafeD. the service desk
【4】When should Tom and his friend go to the latest movie if they want to get a half-price ticket?
A. On Saturdays.B. On Sundays.C. On his birthday.D. On Tuesdays.
【5】What correct information can you get from the passage?
A. You can get a free soft drink if you buy any meal at Tom’s Cafe.
B. Buy one tie at David’s menswear, you may get one more tie of the same price.
C. The shopping coupons are due in two months.
D. You can e-mail or ring up the store.