题目内容

【题目】根据汉语提示写出单词。

1You should answer the teacher's question in a________(响亮的) voice.

2I can't solve the problem.Let's have a ____________(讨论).

3Day by day,the sun ________(照耀)brightly,drying out everything.

4He lives in a town ________(……旁边)a lake.It's very beautiful there.

5The children ________(逗留,留下)out because of the weather yesterday.

【答案】

1loud

2discussion

3shines

4beside

5remained

【解析】

1句意:你应该大声回答老师的问题。voice声音,名词需用形容词修饰;根据句意语境和汉语提示,可知填loud。

2句意:我解决不了这个问题,我们来讨论一下吧。不定冠词a后接名词,have a discussion进行讨论根据句意语境和汉语提示,可知填discussion。

3句意:日复一日,阳光灿烂,万物干涸。the sun是单数第三人称,动词需用三单形式;根据句意语境和汉语提示,可知填shines。

4句意:他住在湖边的一个小镇上,那里非常美丽。根据句意语境和汉语提示,可知填beside。

5句意:由于昨天天气不好,孩子们都不在家。remain out;yesterday用于一般过去时,根据句意语境和汉语提示,可知填remained。

练习册系列答案
相关题目

【题目】It was a cold night in Washington, D.C., and I was heading back to the hotel when a man came to me. He asked if I would give him some money so he could get something to eat. I’d read the signs: “Don’t give money to panhandlers (乞丐).” So I shook my head and kept walking.

I wasn’t prepared for a reply, but he said, “I really am homeless and I really am hungry! You can come with me and watch me eat!” But I kept on walking.

I couldn’t forget what happened to me that day for the rest of the week. I had money in my

pocket and it wouldn’t have killed me to hand over a dollar or two even if he had been lying. On a very cold night, no less, I thought the worst of a fellow human being. Flying back to Anchorage, I still couldn’t help thinking of him.

I was the writer of a weekly garden column (专栏)at The Anchorage Daily News. One day, out of the blue, I came up with an idea. Bean’s Cafe, the soup kitchen in Anchorage, feeds

hundreds of hungry people every day. Why not try to get all my readers to plant one row in their

gardens for Bean’s? Plant a row and take it down to Bean’s. Clean and simple.

We didn’t keep records back then, but the idea began to take off. People would call me when they took something in. Those who only grew flowers gave them away. Food for the spirit.

In 1995 , the Garden Writers Association of America ( GWAA) held their meeting in Anchorage and alter learning of Anchorage’s program, Plant a Row for Bean’s became Plant a Row for the Hungry. The idea was to have every member of the Garden Writers Association of America write or talk about planting a row for the hungry.

As more and more people started working with the program, many companies gave free seed to customers and had the logo (商标)seen in public.

Garden editor Joan Jackson raised more than 30,000 pounds of fruits and vegetables her first year, and showed the public how the program could really work. Texas fruit farms gave away food to their local food bank alter hearing about Plant a Row. Today the program continues to grow.

I am shocked that millions of Americans are threatened by hunger. If every gardener in

America - and we’re seventy million strong - plants one row for the hungry, we can make a difference in the number of neighbors who don’t have enough to eat. Maybe then I will stop feeling guilty ( ) about walking past a hungry man I could have helped.

1Did the writer give money to the hungry man?

2How did the writer feel alter flying back to Anchorage?

3What did the writer try to get his readers to do?

4What did the GWAA do for the “Plant a Row” program?

5What is the purpose of the program?

【题目】A little holiday magic

Christmas Eve has always been my favorite day of the year. December 24,2010, I decided

to _______a little last-minute shopping before joining my family at my mother's.

I bought a large basket of cheeses and a bottle of wine. On my way down, the elevator(电梯)stopped at the third floor. where everybody but an older couple and me got off--and where a tall, handsome man_______.We started down again; then suddenly the elevator stopped. We were stuck--on Christmas Eve!

_______ there was a phone and the old man called someone in maintenance(维修),who

told us that we had to be in for a 1ong wait.

At that point. We--the older couple, Mr. and Mrs. Philips; John, the handsome man; and I--sat down on the floor and began_______ Christmas memories. An hour passed, then two; we found ourselves so involved in the conversation that we forgot we were stuck. I shared my basket of cheeses and wine with them. I didn't realize at the time we were creating another special Christmas_______

After five hours, the elevator finally moved .When the doors opened, the worried store manager was surprised to find us in such_______ spirits. Saying our good-byes, the four of us exchanged addresses and promised to send holiday greeting to each other in the years to come.

I got to my mother's for our traditional family Christmas--a bit late,_______ I got there.

Christmas evening I returned to my apartment. Waiting for me was a single red rose and a message: I really miss the cheese basket. Job. At the bottom was his phone number…

John and I were married the following Christmas Eve. And we are _______exchanging

Christmas greetings with Mr. and Mrs. Phillips. And I still wake up every Christmas Eve Morning filled with excitement at the magic of the day.

1A. make B. do C. show D. accept

2A. got up B. got down C. got off D. got on

3A. Sadly B. Proudly C. Luckily D. Strangely

4A. sharing B. losing C. comparing D. studying

5A. accident B. game C. record D. memory

6A. high B. low C. common D. true

7A. so B. but C. or D. because

8A. even B. already C. still D. yet

【题目】When we think about writing poems or understanding poetry, we often think that it's hard to do so. But nothing could be further from the truth. If__you__think__about__it, __you__will__find_you__have_been_listening_to_poems_for_most_of_your_life.

Are you a fan of the latest pop group? Do you like to listen to music? Did your mother ever sing a song to you as she tried to get you to sleep? You see, songs are just poems set to music. They have both the wonderful words of poetry and the sweet sound of music to go along with.

Writing poems is not really all that hard. Through writing poems, you learn how to use a language well. You have to use your imagination. You have to choose the best words to describe exactly what you feel or what you see. You might be trying to describe a beautiful sunset. You think that the words “melting in the distance” or “dropping quietly against the sea” would be a good way to describe it. You have to decide either the first phrase or the second phrase would be better. Would you like to write a poem? Go ahead. It's really not that difficult.

31题完成句子;32~33题简略回答问题;34题找出并写下第二段的主题句;35题将文中画线句子译成汉语。

1We can learn ________ through writing poems.

2How do people think about writing poems or understanding poetry?

_______________________________________________________________________

3What do songs have besides the sweet sound of music to go along with?

_______________________________________________________________________

4________________________________________________________________________

5________________________________________________________________________

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网