题目内容

【题目】Hi, Peter. Thank you for your telephone call. I’m happy to tell you that we have a double room for you now. It’s on the fifth floor. It faces the West Lake, so you can see it well. The price for each room is $150 per night. Every morning from 7:00 to 9:30, there is a free breakfast, but you have to pay if you have lunch and supper in the hotel. Remember to bring your ID card with you. If you have any more questions, please let us know and we will be pleased to help you. We expect you to come to the hotel on August 16. We hope you will enjoy your stay with us. Thanks again for choosing our hotel.

【1】What room does Peter want?

A. A single room.

B. A double room.

C. A clean room.

D. A tidy room.

【2】Where is the room?

A. on the fifth floor

B. on the first floor

C. on the fifveth floor

D. on the five floor.

【3】 Peter wants to stay for 2 nights. How much does peter have to pay?

A . $ 150 B. $200 C. $300 D. $250

【4】What is the meaning of the underlined(划线的) word?

A. 愿意 B. 期盼 C. 等待 D. 预测

【5】Which meal is free according to the passage?

A. The breakfast. B. The lunch.

C. The dinner. D. The supper.

【答案】

【1】B

【2】A

【3】C

【4】B

【5】A

【解析】

【1】B细节理解题。根据“I’m happy to tell you that we have a double room for you now.”可知酒店为皮特准备了双人间,所以皮特想要订一间双人间。故选B。

【2】A细节理解题。根据“It’s on the fifth floor.”可知,皮特订的双人间在五楼。故选A。

【3】C细节理解题。根据“The price for each room is $150 per night.”可知一间双人间每晚150美元,两晚上就是300美元。故选C。

【4】B词义猜测题。后文写到“我们希望您能在这里过得愉快。”,由此可知,酒店是期待皮特的到来。所以expect的意思是“期盼”。故选B。

【5】A细节理解题。根据“there is a free breakfast”可知,酒店的早餐是免费的。故选A。

练习册系列答案
相关题目

【题目】任务型阅读 阅读下面的短文,根据短文内容完成表格中所缺信息,在答题卷上相应的横线上填写答案,每空限填一词。

New Energy (能源) in the Twenty-first Century

Energy from the wind

All over the world, people use wind power. It is a clean source of energy, and there is lots of it. However, if the wind does not blow, there is no wind energy.

Energy from the water

When water moves from a higher place to a lower place, it has the power to make electricity (). In Brittany, waterpower produces enough energy to power a town of 40, 000 people. Waterpower gives energy without pollution. However, people have to build dams to use this energy, and building dams is very expensive.

Energy from the earth

There is heat in the rocks under the earth. Scientists use the heat to make geothermal energy. San Francisco gets half of the energy it needs from geothermal power. This kind of energy is cheap, but it is only possible in a few places in the world.

Energy from the sun

Solar panels (太阳能电板) on the roofs of houses and buildings can turn energy from the sun into electricity. These panels can create enough energy to heat the whole house during winter. Solar power is clean and plentiful, but when the weather is bad, it can’t produce power.

New1

Advantages (优点) and disadvantages

Wind power

There is a lot. If the wind doesn’t2, there is no power.

Water power

Without3. But4dams is very5.

Geothermal power

This type of energy is6, but it is7in most places in the world.

Solar power

Solar power is8and9, but it needs good .10

【题目】Life is full of surprises and you never know how things will turn out .

Sir John Gurdon is a good example of this. As a boy, he was told he was hopeless at science and finished bottom of his class. Now, aged 79, the very same Gurdon shared the 2012 Nobe Prize in Medicine with Japanese stem cell(干细胞) researcher Shinya Yamanaka.

Like so many scientists, Gurdon shows us where the power of curiosity and perseverance (坚持不懈)can lead.

At the age of 15 in 1948, Gurdon ranked last out of the 250 boys at his high school in biology and every other science subject. Gurdon’s high school science teacher even said that his dream of becoming a scientist was“quite ridiculous”.

In spite of his teacher s criticisms,Gurdon followed his curiosity and kept working hard. He went to the lab early and left later than anyone else. He experienced thousands of failures.

“My own belief is that we will, in the end, understand everything about how cells actually work,” Gurdon said.

In 1962, Gurdon took a cell from an adult frog and moved its genetic(基因的)information into an egg cell. The egg cell then grew into a clone(克隆) of the adult frog. This technique later helped to create Dolly the sheep in 1996, the first cloned mammal(哺乳动物)in the world.

In 2006,Gurdon’s work was developed by Yamanaka to show that a sample(样本)of a person’s skin can be used to create stem cells. Using this technique, doctors can repair a patient’s heart after a heart attack.

Luck favors the prepared mind Gurdon told the Nobel Prize Organization. “Ninety percent of the time things don’t work,but when they do,you have to seize(抓住)the chance.”

【1】Who won the 2012 Nobel Prize in Medicine?

A. Sir John Gurdon

B. Shiny a Yamanaka.

C. Sir John Gurdon and Shinya Yamanaka

D. Gurdon’s science teacher.

【2】In what order are the followings mentioned in the passage?

a. create the sheep Dolly

b. take a cell from an adult frog

d. use a person’s skin to create stem cells

d. move a frog’s genetic information into an egg cell

e. grow into a clone of a frog

A. b—a—c—d—e B. b—d—e—a—c

C. b—d—a—p—e D. b—c—d—a—c

3What does the underlined word “ridiculous” mean?

A.无知的 B.无畏的 C.荒废的 D.荒谬的

4According to the passage, which statement is true?

A. As a boy, he was told he was hopeful.

B. He ranked first at his high school in biology.

C. It’s impossible for the doctors to repair a patient’s heart after a heart attack.

D. In spite of-his teacher's criticisms, he kept working hard.

【5】What’s the main idea of the passage?

A. Ninety percent of the time things don’t work.

B. Luck favors the prepared mind

C. Life is full of surprises.

D. How to know cells actually work.

【题目】Bears are found in Asia, Africa and America. They are very strong, with short tails and thick legs. Bears eat almost everything. They seem to enjoy meat, vegetables, fruit, milk and rice.

Bears are not quite dangerous as people imagine them to be. Like most animals, they will try to stay away from human beings. However, bears are not weak animals. Sometimes they kill hunters, for they can be very dangerous.

Bears have a good sense of smell but they have poor eyesight. They are also hard of hearing but they are very clever. They feed mainly on roots, frogs, fish and also small insects. They will sometimes kill deer and other large animals, but they seem to like small animals better.

In the cold area, bears hibernate, or go to sleep from October to April. Before they start to hibernate, they eat a lot and store fat. The mother bear has its babies, usually two, towards the end of hibernation. A large bear is much cleverer than a cat and most other animals. You may notice at the zoo how cleverly they ask for food. They sit up and hold out their paws. You would have to teach a dog such a trick but the bears learn this by themselves.

【1】 Like most animals, bears try to_______.

A. kill hunters

B. store fat after hibernation

C. stay away from people

D. be friendly with people

【2】People imagine bears to be_______.

A. quite harmless B. very dangerous

C. very safe D. very clever

【3】A mother bear usually gives birth to_______.

A. many babies B. only one

C. some of babies D. two babies

【4】Which of the following not true?

A. Bears never kill large animals.

B. Bears are found in many places.

C. Bears have to hibernate in the winter.

D. Bears didn't need to be taught to ask for food

【5】"They are also hard of hearing." means they__________.

A. have big ears B. cannot see

C. cannot hear well D. can hear even weak noise

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网