题目内容

【题目】Scrooge is a mean person nobody wants to become friends with him.

A. too;to B. so;that C. such;that D. too;that

【答案】C

【解析】

句意:斯克鲁奇是个如此卑鄙的人,以至于没人愿意和他交朋友。A项考查tooto…太……而不能,引导简单句;B项考查sothat…如此……以至于……so后面跟形容词或副词;C项考查suchthat…如此……以至于……such后面跟名词;D项没有这种用法。本题考查suchthat…引导的结果状语从句,a mean person是名词,修饰名词要用such;故选C

练习册系列答案
相关题目

【题目】阅读短文,从方框中选择恰当的词并用其适当形式填空,使短文完整、通顺。每词限用一次,其中有两个是多余的。

way, instead, person, receive, idea, create, crazy, find, happy, community, mean, with

way, instead, person, receive, idea, create, crazy, find, happy, community, mean, with

A man gives a stranger his umbrella during a rainstorm. A woman picks up litter on her way to work. A teenager writes encouraging notes for strangers1.

What do these acts have in common? They are all random (随意的) acts of kindness, selfless acts that a person does to make people 2, with nothing expected in return. The person who3 a random act of kindness may know the person who performs the act, but often the acts are done anonymously (匿名地). Random acts of kindness are often encouraged by schools and4. In fact, in some countries, February 17 is Random Acts of Kindness Day. For many people, it’s important on this day to “pay it forward”. This 5 if someone does something kind for you, you don’t pay “back” that person by returning a kind act to him or her. 6, you pay it “forward” to someone new. This can be a wonderful 7 to make both you and someone else very happy.

Random Acts of Kindness Day8 in Denver, Colorado, USA in 1995, and nine years later it spread to New Zealand in 2004. The9 behind this holiday is to make the world a better place by spreading a little light around. Cheer someone up 10 your words, give someone a gift for no reason ... all these things can help to make a difference to someone who’s having a bad day.

【题目】In today's world of modern science and medicine, a more traditional treatment is once again becoming popular-animal friendship.

It is now well-known that people with problems such as heart disease or cancer live longer and get better more quickly if they have pets. Keeping pets lowers blood pressure and makes people less worried. Animals are increasingly important in treating older people who have memory loss and other brain problems. These people often feel nervous and upset. Activities with animals help them improve their physical condition and also give them joy, entertainment and loving friendship.

Here is a case that shows the advantages of animals. John was a six-year-old mute. He had no physical problems. He just refused to talk. His older cousin, Ned,had a parrot called Sally, and John used to visit it. When he arrived, Net used to say, "Hi,John!" We all know parrots copy what they hear. After a few visits, Sally began saying "Hi,John!" when John came into the room. Then, one day, John turned to the parrot and replied "Hi, Sally !" Staying with the parrot encouraged John to begin talking.

Another use of animal helpers is in schools. In some cases, animals are used to help children with physical or personal problems. In other cases, they are used to teach children to get on and share with others, and even to teach them about animals.

If you want to know more about animal helper programmes, you can get in touch with organizations like Riding for the Disabled or do a search under "animal therapy" on the Internet. You don't have to be an animal trainer or a doctor to join in.

1Which is NOT mentioned as an illness that animals can help with?

A. Heart disease. B. Blood pressure. C. Fever. D. Cancer.

2How can animals help schoolchildren according to the passage?

A. They can improve children's memory.

B. They can make children more popular.

C. They can make children's blood pressure higher.

D. They can teach children to share with each other.

3The underlined word "mute" in Paragraph 3 means .

A. a person who speaks slowly B. a person who does not speak

C. a person who can not hear D. a person who enjoys talking

4What is the best title for this passage?

A. Be kind to animals B. Talk to animals

C. The most dangerous disease D. Get healthy with animal helpers

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网