题目内容

【题目】

We can help you plan your holiday!

Welcome to Sunset Island Tourist Information

Center.

25 Green Street,

Port Ceorge,

Sunset Island

Open every day except Sunday.

09 :00-17 :00

We can help you find a hotel, choose somewhere interesting to eat and plan your day. Please take a free map of the island for more.

Boat trips around Lighthouse Island!

Two-hour trip leaves each day at 09:00.

Lunch included.

Swim in the beautiful water off Lighthouse Island!

Exciting nightlife!

The clubs of Port Ceorge are open every night until 04: 00-the latest music every night!

Two free drinks if you arrive before midnight.

Make friends with our wildlife!

At Rosetown Reserve, you’ll find wildlife that only lives on Sunset Island-get close to wild horses, deer and parrots. Easy walks and a great teahouse!

1Where can tourists see wild horses, deer and parrots?

A.On Lighthouse Island.B.At Rosetown Reserve.

C.At Tourist Information Center.D.In the clubs of Port George.

2How will a tourist enjoy the two-hour trip around Lighthouse Island?

A.By bicycle.B.On foot.C.By boat.D.By minibus.

3Which of the following is TRUE according to the reading material?

A.You can enjoy a cup of tea at Rosetown Reserve.

B.You can get some special gifts at Sunset Tourist Information Centre.

C.You can enjoy the latest music at 5 a. m. in the club of Port George.

D.You can get a free dinner during the two-hour trip around Lighthouse Island.

4Where can you most probably see the reading material?

A.In a novel.B.In a fairy tale.C.In a travel guide.D.In an art magazine.

【答案】

1B

2C

3A

4C

【解析】

本文是一篇应用文,主要介绍了一个叫日落岛旅行信息中心的机构,它可以帮助游客们计划他们的假期,短文中还列举了三个具体的旅行项目。

1细节理解题。根据第三个表格中“At Rosetown Reserve, you’ll find wildlife that only lives on Sunset Island-get close to wild horses, deer and parrots”可知,在罗斯镇保护区中可以看到野马、鹿和鹦鹉等。故选B

2细节理解题。根据第一个表格的标题“Boat trips around Lighthouse Island!”可知,游客可以乘船游览灯塔岛。故选C

3判断正误题。A选项:你可以在Rosetown Reserve喝杯茶。根据“Easy walks and a great teahouse!”可知,罗斯镇保护区中有茶馆,因此可以喝茶,故选项正确;B选项:你可以在日落岛旅游信息中心得到一些特别的礼物。文中并没有提到这一信息,选项错误;C选项:你可以在早上5点在乔治港俱乐部欣赏最新的音乐。根据“The clubs of Port Ceorge are open every night until 04: 00-the latest music every night”可知,题干中的时间信息不正确,选项错误;D选项:在绕灯塔岛两小时的旅行中,你可以得到一顿免费晚餐。根据“Lunch included”可知,灯塔岛这个项目包含午餐,不包含晚餐,选项错误。故选A

4推理判断题。根据全文内容可知,本文主要介绍了一个叫日落岛旅行信息中心的机构,根据短文中“We can help you find a hotel, choose somewhere interesting to eat and plan your day”可知,它可以帮助我们找宾馆、计划我们的假期等,因此这篇文章是关于旅行方面的,故在“旅行指南”中最可能看到这篇文章。故选C

练习册系列答案
相关题目

【题目】阅读下面的短文,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项补全短文。选项中有一项为多余选项。

On holidays you’re likely to eat and overeat between family gatherings, office parties and celebrating with friends. Studies show it is easier to put on a few pounds this time of year. Here are some tips to help you enjoy holiday food without completely changing your diet:

●Switch(转换) to small plates.

Not only do smaller dished fill up faster, but the same size helps look like more food when it’s on a small dish.1But whatever the size of your plate, it’s most important to remember to keep it balanced; half for vegetables, a quarter for grains and a quarter for lean meat.

●Measure out (按量配给)snacks

Your favorite holiday movie is on. Take a minute to check the nutrition label (营养标签)and measure out a serving to keep calories (卡路里)in check. Take one popular brand of buttered microwave popcorn for example, 2But the bag contains 2.5 serving. Eat the whole thing on your own, and you’ll have eaten 425 calories.

●Split an entree (主菜).

Many restaurants serve far more food than one person needs in a single meal. 3Or pack half your entree to go as soon as it's served. Or choose a small size, if available.

●Stop eating when you feel satisfied.

You don’t have to feel too full, or force yourself to clean your plate before putting down your fork.4. When you’re satisfied, save the rest for leftovers (剩余物).

A.Share a main dish with a friend.

B.Eat slowly and pay attention to feelings of hunger.

C.Enjoy an entree slowly by yourself.

D.So you’ll be likely to serve yourself less.

E.One serving (一份食物)is about 4 cups popped with 170 calories.

【题目】 I was in the seventh grade, and we had moved to New Jersey in November. By then, everyone already had had their own friends, and no one wanted to talk to a new girl. To make things worse, they put me in "Section L". I found out later that everyone called Section L "Loserville". It was sort of an open secret that it was the section for troublemakers and not-so-smart kids. When I found out, I wanted to scream. I had always been a good student and had amazing friends, and now everyone thought I was a loser!

I did text my friends in Illinois almost every night, especially my best friend, Ana. At first my friends wanted to hear all about it. But then some stopped texting back once I said something about how miserable (痛苦的) I was. One night when I was texting with Ana, I complained about another friend who had just done that. Ana's texts came really fast for the next few minutes and they surprised me. She said that she was tired of hearing about how bad everything was in New Jersey, too. She said she did not want to hurt my feelings, but that I needed to stop feeling so sorry for myself all the time, and I had to try to make things better.

The next day, I thought a lot about what Ana had said. She was right!

I wish I could say that everything changed overnight after that, but it didn't, I was still stuck in "Loserville", and some people were still mean (苛刻) to me, even though I tried to just stay out of their way.

But what did change was me-I stopped feeling so sorry for myself and did something about making friends. I signed up to make sets for the school play. I met a lot of new people there, and suddenly I had friends to say hi to in the halls!

I still miss Illinois sometimes, but life in New Jersey isn't so hard any more. Even though I couldn't change my situation, I could change my attitude-and that made all the difference.

1"Loserville" is a section for ________.

A.smart studentsB.low achieversC.class leadersD.new comers

2The writer complained all the time in the new environment because ________.

A.Ana didn't text back to herB.she was a good student

C.her friends hurt her feelingsD.she was unfairly treated

3What made a difference in changing the situation?

A.She managed to go back to Illinois.B.She ended the friendship with Ana.

C.She began to make friends with others.D.She fought back with her classmates.

4What's the best title for the passage?

A.Friends ForeverB.Say Goodbye to "Loserville"

C.An Incident at SchoolD.Unhappiness in "Loserville"

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网