题目内容

【题目】 The morning was cold and clear. A yellow bus came around the corner and stopped near a forest.1Girls began to gather(集合)by the starting line. One of them is a young,little girl.2She looked around at the other girls, noticing how she was different.

There was a break in the silence, and everyone started to run. After about twenty- five minutes, every runner finished the race except the girl. 3As she came near the finishing line. she saw her parents, classmates and the teacher. They shouted her name and told her not to stop until the end. The swear (汗水)was running down her face. She kept on running until she crossed the line. I was that girl, and that was the first time I had finished a cross-country race(越野赛跑).4After that, I took more hard work to practice running. I was not a natural-born runner, but I want to become one.5Now I run much faster than before and become more and more confident. I am so thankful for running because it has helped make me who I am today.

阅读短文,AE五个句子填入文中空缺处,使短文内容完整。

A. She was still running for the next forty minutes.

B. She had prepared for this running race for the whole summer.

C.A teacher asked the students to get off the bus

D. Finishing this race made me realize that I could do anything with my own strength(力量)

E.I went on to struggle(努力) with every run.

【答案】

1C

2B

3A

4D

5E

【解析】

文章大意:通过文章可以看出前面是作者以第三人称叙述了自己第一次参加越野赛发生的事情。她为比赛作了充分的准备,但是比赛的时候还是没能超过别人。在所有人的鼓励下,她没有放弃,凭借毅力终于跑完了全程。完成这场比赛让她意识到可以用自己的力量做任何事情。故事告诉我们无论我们是否擅长,我们都应该继续做我们想做的事情。

1细节理解题。根据上句“A yellow bus came around the corner and stopped near a forest.” 一辆黄色的公共汽车从拐角处驶来,停在一片森林附近。和下句“Girls began to gather(集合)by the starting line. 女孩们开始在起跑线上聚集。可知,停车是老师让学生们下车,故答案为C

2细节理解题。根据上句“One of them is a young little girl” 其中一个是一个年幼的小女孩。和下句“She looked around at the other girls, noticing how she was different.” 她环顾四周,注意到了自己的与众不同。可知,她准备了整个夏天的赛跑,此空应填She had prepared for this running race for the whole summer.故答案为B

3细节理解题。根据上句“After about twenty- five minutes, every runner finished the race except the girl. 大约二十五分钟后,除了那个女孩外,每个赛跑者都完成了比赛。和下句“As she came near the finishing line.” 当她接近终点线的时候。可知,接下来的40分钟她还在跑步。此空应填She was still running for the next forty minutes.故答案为A

4细节理解题。根据上句“She kept on running until she crossed the line was that girl, and that was the first time I had finished a cross-country race(越野赛跑). 她一直跑,直到过了线。是那个女孩,那是我第一次完成越野赛跑。和下句“After that, I took more hard work to practice running. 然后,我花了更多的精力练习跑步。可知,完成这场比赛使我意识到我可以用自己的力量做任何。此空应填Finishing this race made me realize that I could do anything with my own strength(力量).故选D

5细节理解题。根据上句“I was not a natural-born runner, but I want to become one. 我不是天生的跑步者,但我想成为一名。和下句“Now I run much faster than before and become more and more confident.” 现在我跑得比以前快多了,变得越来越自信。可知,每跑一次,我都继续努力。故选E

练习册系列答案
相关题目

【题目】 As one saying goes, where there are Chinese people, there are kung fu legends (传奇).Jin Yong, also known as Louis Cha, was regarded as one of________kung fu fiction writers in China. And for many people, Cha built a magical kung fu kingdom that they________escape into every now and then. But this kingdom is falling apart now, because Cha passed away on Oct 30, _______the age of 94.

Cha wrote all of his 15 wuxia novels between 1955________1972. While the values and tastes of readers ________greatly in recent years, his books continue to attract (吸引) people. His________have been made into movies and TV plays so many times in Hong Kong, Taiwan and the Chinese mainland.

There is________a knight (大侠) who values the friendship and love his country at the center of his stories. Such characters move________men and women.

Cha has________own way to write stories,“To make a lie________it’s better to tell 10 truthful things along with it.” This works well for Cha’s writing. His stories are always________of rich history; the martial arts (武术) are described in detail.________, he achieves his martial arts heroes lively.

Cha’s books bring readers joy, and Cha himself has________creating them. “Writing gives me space for imagination, just like a ______ ,” Cha told China Daily.________, Cha’s real aim in writing novels is to show traditional Chinese values and qualities through the characters and stories. It’s just like the TV play called Demi-Gods and Semi-Devils (《天龙八部》)which is on and stared by Wu Lei.

1A.greatB.greaterC.the greatestD.greatly

2A.mustB.couldC.neededD.had to

3A.atB.inC.aboutD.from

4A.eitherB.orC.butD.and

5A.changeB.changesC.changedD.have changed

6A.worksB.picturesC.newsD.experiences

7A.neverB.hardlyC.everD.always

8A.neitherB.bothC.NoneD.all

9A.itsB.hisC.herD.their

10A.beliefB.believeC.believableD.unbelievable

11A.fullB.is fullC.fillD.is filled

12A.In the beginningB.NextC.After thatD.As a result

13A.difficultyB.funC.finishedD.written

14A.directorB.keeperC.cookD.teacher

15A.AlthoughB.PerhapsC.HoweverD.Possibly

【题目】 Your English teacher has introduced a play to your class. Read the play.

Characters: Bob, reporter, 25 years old

Jenny, student, 15 years old

Laura, student, 14 years old

Time: One Saturday morning in spring

Place: On the street

(Bob met Jenny and Laura in the street and began to have an interview with them)

Bob: Excuse me, would you mind me asking you some questions?

Laura: Of course not. And may I have your name?

Bob: I’m Bob. Your uniforms look so great. Which school are you studying in now?

Jenny: We are both from Highgate Junior High School. My name is Jenny and this is my classmate Laura.

Bob: How do you feel about your school uniforms?

Jenny: I think they are very good. Uniforms help the school look smart. I wear my school uniform every day.

Bob: What’s your opinion, Laura?

Laura: I can’t agree more. My father is a firefighter. Every time he wears his uniform, he says he feels a sense of duty. He is proud of the fact that he can help many people who are in need. He looks more handsome when he wears his uniform.

Bob: So you love uniforms because of your father’s influence on you.

Laura: I think so.

Jenny: Besides, when all students wear the uniforms, nobody needs to worry about fashion. In this way, students can pay more attention to learning.

Bob: I see. Both of you think school uniforms are good for you. I believe most students will agree with you. Thank you so much.

1Which of the following is true according to the passage?

A.Laura and Jenny don’t want to be interviewed by Bob at first.

B.Laura and Jenny don’t wear school uniforms on weekends.

C.Laura and Jenny are studying at the same school.

D.Laura and Jenny wear different school uniforms.

2What can we know about Laura’s father?

A.He is proud of his work.

B.He likes Jenny’s school uniform.

C.He is more handsome than others.

D.He wants to be firefighter.

【题目】 There was nothing I liked better than Sunday afternoon at my grandfather's farm when I was a little boy. With miles of stonewallsthe farm provided lots of fun for me.

I can still remember one afternoon when I was eight. Since my first visit to the farm. I'd wanted to be________to climb the stonewalls. My parents would never________But I really wanted to do itso I picked up all my________and entered the living roomwhere the adults had gathered after Sunday dinner.

"I, I wanna climb the stonewalls." I said.

"Ohno" all the women cried"You will________yourself. "

I wasn't too________since the reply was just as I had expected. But before I could leave the roomI was stopped by my grandfather's voice. "Let Fred climb the stonewalls. He has to________to do things by himself."

For the next two hours. I climbed those old walls and had the time of my life. Later I told my grandfather about my adventure(冒险). I will never forget what he said. "Fredyou made this day a________day just by being yourself. Always rememberthere is only one person in this whole world like youand I like you________as you are."

Many years has passed by since thenand today I________the television program Mister Rogers' Neighborhoodseen by millions of children. There have been________over the yearsbut one thing remains the sameat the end of almost every visitI told children"There is only one person in this whole world like youso just be yourself."

1A.taughtB.advisedC.requiredD.allowed

2A.refuseB.doubtC.agreeD.confirm

3A.energyB.courageC.confidenceD.power

4A.helpB.hurtC.loseD.relax

5A.excitedB.boredC.scaredD.surprised

6A.learnB.offerC.prepareD.promise

7A.specialB.generalC.personalD.traditional

8A.exactlyB.mainlyC.completelyD.probably

9A.coverB.recordC.hostD.watch

10A.eventsB.changesC.developmentsD.achievements

【题目】书面表达

Do you know the "Iron Hammer (铁榔头)" She is not a hero from a film like Iron Man 《(钢铁侠》). But she is like a hero to Chinese sports fans Her real name is Lang Ping (郎平).请你根据下面相关信息写一篇英语短文介绍郎平和中国女排精神以及你感受贴在 Twitter(推特)的网站上.

About Lang Ping

Birth year

1960

Birth place

Tianjin

Nickname

Iron Hammer

Her story

作为运动员,刻苦训练,向世界证明中国女子够高,够快可以打好排球.作为教练,带领鼓励振作

Team spirit

勤学苦练;团结战斗;永不言弃

Achievements

Achievements:多次世界杯冠军( championship )和金牌;正在备战2020 Summer Olympics

注意:1.词数 90 词左右;开头和结尾已给出,不计入总词数;

2.表达清楚,语法正确,适当增加细节,以使上下文连贯;

3.文中不得出现真实姓名和学校名称.

Lang Ping known as Iron Hammer was once a powerful and skilled volleyball player but now is the famous chief coach of the Chinese women's volleyball team

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

I believe they are sure to give us another big surprise!

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网