题目内容

【题目】 阅读判断: 阅读短文,判断下列句子是否符合短文内容。符合的写(T),不符合的写(F)。

n most countries, people usually eat traditional food on special holidays. A special day in the United States is Thanksgiving. It is always on the fourth Thursday in November and it is a time to give thanks for food in the autumn. At this time, people also remember the first travelers from England who came to live in America about 400 years ago. These days, most Americans still celebrate this idea of giving thanks by having a big meal at home with their family. The main dish of this meal is almost always turkey, a large bird.

1People usually eat traditional food on Thanksgiving.

2Thanksgiving is always on the fourth Thursday in October.

3Thanksgiving is a time to give thanks for food in the autumn.

4The first travelers from England came to live in America about 600 years ago.

5Most Americans celebrate Thanksgiving by having a big meal at home with their family.

【答案】

1T

2F

3T

4F

5T

【解析】

文章讲诉了美国的感恩节的来历和感恩节的日期,以及在感恩节吃什么。

1推理判断题。根据people usually eat traditional food on special holidays. A special day in the United States is Thanksgiving.可知在感恩节吃传统食物;故选T

2推理判断题。根据It is always on the fourth Thursday in November可知是在11月;故选F

3推理判断题。根据it is a time to give thanks for food in the autumn.可知是在秋天感谢食物的时间;故选T

4推理判断题。根据the first travelers from England who came to live in America about 400 years ago可知是400年前;故选F

5推理判断题。根据These days, most Americans still celebrate this idea of giving thanks by having a big meal at home with their family.可知是通过吃大餐来庆祝感恩节;故选T

练习册系列答案
相关题目

【题目】In October 2012,a very strong wind went through our town.. It was the worst kind of storm----a hurricane(飓风).I_________that day as the worst one of my life. We were at school when our teachers told us to go home because a hurricane was coming.

_________started while we were waiting for a bus. At last an empty bus came and all of us got on as quickly as possible. It was still raining when we arrived home. The strong wind began that night. My mother was______frightened to say a word. The wind became stronger. Suddenly, all the_________went out. We became more frightened. We thought the wind was going to blow off our house. My mother began to cry. We must go to your grandmother’s house. It is stronger than_______,she said. I________to go out ,but the wind was _________so hard that I could not open the door.

At that moment the wind stopped. This was_______we were right in the middle of the hurricane. This is called the ‘eye of the storm’. For a short time there is_________.

The peace lasted(持续)for just 20minutes.This gave us time to go to my grandmother’s house. Then it is all started again. The wind was__________than before. But safe in my grandmother’s house, we slept until the morning.

1A. showed B. told C. remembered D. wrote

2A. Wind B. Rain C. Snow D. Fog

3A. so B. very C. too D. quite

4A. people B. wind C. memory D. lights

5A. theirs B. his C. hers D. ours

6A. made B. planned C. prepared D. tried

7A. blowing B. shinning C. screaming D. rising

8A. why B. because C. when D. where

9A. peace(安宁) B. wind C. rain D. safety

10A. even stronger B. less strong C. as strong as D. the strongest

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网