题目内容

【题目】根据短文内容及首字母提示,填写所缺单词,使短文意思完整。

Each morning, I walked by a security guard (保安). He said hello to everyone that walked past him. 1 admired (佩服) how he knew so many people b 1 their first names.

The first few times I saw him, I didn’t say hello back to h 2 when he greeted me. I was lost in my o3 world.

On Monday he asked“How was your w4 I told him about my visit to my sick, elderly mother. He shared how he too had lost a parent to illness.

As I w5 away, I realized I did not even know his name. The f 6 day,I asked“What’s your name” He answered"Gary.” I said,“I’m Deborah.” After that, we t7 a couple of times a week. We shared stories about our daily life, our dreams, and our families.

Gary got a job and m8 away. It's been years since I last spoke to him, b9 it seems like just yesterday we talked.

I look back at what became a friendship of sharing stories from the heart. When you say hello to a stranger,you become a pebble (鹅卵石)in the pool. With each ripple (连漪)you create, you spread l10that continues to give. Make a point of saying hello to a stranger today , you will give the gift that keeps on giving.

【答案】

1by

2him

3own

4weekend

5walked/went

6following

7talked

8moved

9but

10love

【解析】

文章讲诉了作者每天经过保安的时候,保安和每个经过的人都打招呼,有一天保安给作者打招呼时,作者因为想事情,没注意,所以也没回答,周一时,保安又问他“周末过得怎样?”,作者和保安分享了他的周末,从此后,他们经常分享生活中的事情,后来保安找到新工作搬走了,作者认为打招呼就像鹅卵石扔到水里,随着每一个涟漪的扩散,爱都被传播出去。

1句意:我佩服他怎么能通过他们的名字认识那么多人。根据by通过---方式,这里是通过知道名字的方式认识很多人,和首字母可知是by;故填by

2句意:当他给我打招呼时,我没有回答。根据句意和首字母,可知是给他回招呼,这里是在介词后面做宾语,所以用宾格;故填him

3句意:我沉浸在自己的世界里。根据I didn’t say hello back to h ___2___ when he greeted me.可知是沉浸在自己的世界里,根据on one’s own某人自己的;故填own

4句意:你的周末怎么样?根据On Monday he asked和首字母,可知是weekend周末;故填weekend

5句意:当我走开的的时候,我意识到我甚至不知道他的名字。根据句意和首字母,可知是walk awaywent away走开,根据文章可知是过去时态;故填walked/went

6句意:接下来一天,我问他“你叫什么名字?”。根据As I w___5___ away, I realized I did not even know his name.和首字母,可知是following接下来的,修饰名词day;故填following

7句意:我们一周谈两次。根据We shared stories about our daily life, our dreams, and our families和首字母,可知是talk谈论,根据文章可知是过去时态;故填talked

8句意:Gary找到新工作搬走了。根据Gary got a job和首字母,可知是move away搬走,根据文章可知是过去时态;故填moved

9句意:但是,好像我们昨天才谈过。根据It's been years since I last spoke to him, it seems like just yesterday we talked.之间的关系,以及首字母,可知是but但是;故填but

10句意:你传播继续给出的爱。根据I look back at what became a friendship of sharing stories from the heart. When you say hello to a stranger,you become a pebble (鹅卵石)in the pool. With each ripple (连漪)you create, you spread l___10___that continues to give和首字母,可知是love爱;故填love

练习册系列答案
相关题目

【题目】 Josette Duran was surprised when her son Dylan, 14, asked her to pack him a(an)_______snack in his school lunch. When she asked him why, his reply was truly touching.

“I asked, ‘why? Are you not getting full? What’s going on? And he said, ‘No, I want to take one for my friend,” Duran remembered.

It turned out that Dylan had a classmate whose family____needed help. The boy’s single mother had recently lost her job and could no longer afford her son’s lunches. After learning this, Duran was even willing to reach out to them.

“I was homeless a few years ago. I know how_____it is to ask for help. You get sad and feel embarrassed(尴尬),” said Duran.

When the young boy’s mother learned of Duran’s warm heart, she called her up and_____to pay her back for everything, but Duran couldn’t accept it. “I don’t think I did anything____,” Duran said, “I just think I did what a human being is_____to do.”

The kindness doesn’t____there. Duran is the coach of the girls’ volleyball team of the local school. Her team raised $ 400 to cover the cost of all the extra lunches Duran had made out of her own pocket. But Duran refused to keep the cash, and____, donated it to the snack bar at her son’s school. “ Now everyone can eat,” Duran said, “ What makes me especially_____is that it all started with my son. Being kind doesn’t have to come in the form of money; just know that if you’re having a good day while someone else is having a bad day, you should______that.”

1A. deliciousB. extraC. simpleD. healthy

2A. reallyB. hardlyC. finallyD. simply

3A. luckyB. dangerousC. sillyD. hard

4A. refusedB. managedC. regrettedD. offered

5A. specialB. necessaryC. interestingD. impossible

6A. allowedB. remindedC. supposedD. invited

7A. happenB. succeedC. stopD. change

8A. insteadB. besidesC. anywayD. however

9A. hopefulB. proudC. thankfulD. surprised

10A. fixB. discoverC. rememberD. doubt

【题目】阅读下面短文,从短文后各题所给的ABCD四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项。

It's hard to believe that a beautiful silk dress comes from thousands of very little worms (虫子)called silkworms! It takes about 5,500 silkworms to make 2.2 pounds of silk. The process (工序) was _______ by the Chinese about 5,000 years ago.

_______ is silk made? The process starts with silkworm eggs. The eggs are collected and kept warm. After a few days, silkworms come out of the eggs. They are_______ leaves from mulberry trees every 30 minutes, all night and all day. The room _______ be kept warm, without loud noises or bad smells. After a month, they start to make cocoons (). After four days, the cocoons are ________

The cocoons are heated (加热), and the silkworms are killed inside them. Then the cocoons are put into water to make the silk loose (松散的). The silk_______ three or four cocoons is put together and made into a thread (线). One cocoon can make a thread 1 kilometre long!_______, the silk threads are made into cloth, and the cloth is used for things like dresses, scarves and neckties.

Today, silk is produced in many _______, including India and Thailand, but more than 80 percent of the world's silk comes from China. Every year, enough silk thread is ______ to go from the earth to the sun 300 times. People love silk clothes because they are beautiful and _________--silk feels cool in warm weather and warm in cool weather. Now you know why silk is so expensive!

1A. borrowedB. discussedC. mentionedD. discovered

2A. HowB. WhyC. WhenD. Where

3A. boughtB. fedC. takenD. made

4A. canB. mustC. can'tD. mustn't

5A. lateB. rightC. readyD. over

6A. forB. aboutC. withD. from

7A. ImmediatelyB. FinallyC. SuddenlyD. Recently

8A. villagesB. townsC. citiesD. countries

9A. wastedB. checkedC. producedD. separated

10A. softB. brightC. expensiveD. comfortable

【题目】阅读短文, 根据短文内容回答问题

On Sunday I took part in Tomato Sauce Day of my friend Deb's family. I am thankfulfor my beautiful friend to share this family milestone (里程碑) event.Nine family members, myself and a few friends, took part in the day. Sunday was aspecial day because it was the last time that Tomato Sauce Day event would be carried out atGrandma's home. Tomato Sauce Day is going to be different next year in terms of thesurrounds (环境), however, I have a feeling that all else will remain unchanged.Grandma passed away 5 years ago, and Deb and her uncle bought the property (地产).Plans are in progress to begin building two new homes on the same place.I listened to the family discussing the activities of the day, past sauce days andmemories. A love of the tradition of the day and happy memories of sharing the day withfamily members who have passed away were recounted. The value of spending time togetheras a family was obvious.The basic process and recipe (菜谱) for the sauce made by Deb's family remains thesame way as it is still done in Grandma's village today: The event takes place once a year.

Sauce is made by the family, for the family for the year ahead.

The sauce is made with just salt added to the tomatoes. This allows the family to use it throughout the year in various dishes as the base ingredient (食材). They add their own preferred ingredients in the cooking process.

The women prepare and make the sauce, the men are not involved. The women start theday with a visit to the community garden to collect the tomatoes and then they began thepreparation. Once the sauce is cooking, it is lunch time and time for the family to catchup. Tomato Sauce Day is relived by the family all over the year as they open each bottleof red tomato goodness. I am looking forward to trying my sauce tonight. I feel like Ineed to make homemade pasta to eat it!

1What event did the writer take part in on Sunday?

2Where was the event carried out this year?

3How do the family use the sauce?

4What do the women do to start the day?

5Why is the event a family milestone event?

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网