题目内容

【题目】 Josette Duran was surprised when her son Dylan, 14, asked her to pack him a(an)_______snack in his school lunch. When she asked him why, his reply was truly touching.

“I asked, ‘why? Are you not getting full? What’s going on? And he said, ‘No, I want to take one for my friend,” Duran remembered.

It turned out that Dylan had a classmate whose family____needed help. The boy’s single mother had recently lost her job and could no longer afford her son’s lunches. After learning this, Duran was even willing to reach out to them.

“I was homeless a few years ago. I know how_____it is to ask for help. You get sad and feel embarrassed(尴尬),” said Duran.

When the young boy’s mother learned of Duran’s warm heart, she called her up and_____to pay her back for everything, but Duran couldn’t accept it. “I don’t think I did anything____,” Duran said, “I just think I did what a human being is_____to do.”

The kindness doesn’t____there. Duran is the coach of the girls’ volleyball team of the local school. Her team raised $ 400 to cover the cost of all the extra lunches Duran had made out of her own pocket. But Duran refused to keep the cash, and____, donated it to the snack bar at her son’s school. “ Now everyone can eat,” Duran said, “ What makes me especially_____is that it all started with my son. Being kind doesn’t have to come in the form of money; just know that if you’re having a good day while someone else is having a bad day, you should______that.”

1A. deliciousB. extraC. simpleD. healthy

2A. reallyB. hardlyC. finallyD. simply

3A. luckyB. dangerousC. sillyD. hard

4A. refusedB. managedC. regrettedD. offered

5A. specialB. necessaryC. interestingD. impossible

6A. allowedB. remindedC. supposedD. invited

7A. happenB. succeedC. stopD. change

8A. insteadB. besidesC. anywayD. however

9A. hopefulB. proudC. thankfulD. surprised

10A. fixB. discoverC. rememberD. doubt

【答案】

1B

2A

3D

4D

5A

6C

7C

8A

9B

10A

【解析】

本文讲述了一次儿子Dylan在午餐时,要求杜兰多给他一份点心,这时杜兰感到很惊讶,并问他为什么,原来他是为了帮助他的同学。儿子的行为感动了杜兰,杜兰也帮助了这位需要帮助的同学,但是善行并没有就此结束,杜兰排球队的成员也集资对孩子们进行了捐助。对于这个由儿子的行为引发的一系列善行,作者感到很自豪。

1句意:14岁的儿子DylanJosette Duran在学校午餐时多给他一份点心,这让她很惊讶。A.美味的,B.额外的,C.简单的,D.健康的。根据后文‘No, I want to take one for my friend,”可知他想额外多要一份,故选B

2句意:原来Dylan有个同学,他的家人真的需要帮助。A.真地,B.几乎不,C.最后,D.简单地。根据后文The boy’s single mother had recently lost her job and could no longer afford her son’s lunches.可知这个家庭真地需要帮助,故选A

3句意:“几年前我无家可归。我知道寻求帮助有多难。A.幸运的,B.危险的,C.愚蠢的,D.困难的,根据句意及句子中的“homeless”,可知这种境地非常困难,故选D

4句意:当小男孩的母亲得知杜兰温暖的心时,她打电话给她,提出要偿还她所有的一切,A.拒绝,B.管理,C.后悔,D. 主动提出,根据句意可知,小男孩儿的妈妈主动提出要偿还,主动提出做某事offer to do sth,故选D

5句意:我不认为我做了什么特别的事。A.特殊的,B.必要的,C.有趣的,D.不可能的,根据后文I just think I did what a human being is______to do.可知杜兰不认为自己做了什么特殊的事情,故选A

6句意:我只是认为我做了一个人应该做的事。A.允许,B.提醒,C.假定,D.邀请,结合句意及句型结构,这里用到短语be supposed to do sth应该做某事,故选C

7句意:善良并没有就此止步。A.发生,B.成功,C.停止,D.改变,根据后文排球队共同筹集费用支持杜兰,可知这种善行并没有停止,故选C

8句意:但是杜兰拒绝留下现金,而是把它捐给了她儿子学校的小吃店。A.相反,B.除了,C.不管怎样,D.然而。根据前后句意,这里表示替代,相反,故选A

9句意:让我特别自豪的是,这一切都是从我儿子开始的。A.有希望的,B.骄傲的,C.感激的,D.惊讶的,因为自己儿子的善行而引发了一系列的善行,所以作为妈妈会感到很自豪,故选B

10句意:只要知道,如果你过得很好,而别人过得不好,你就应该解决这个问题。A.修复,B.发现,C.记住,D.怀疑,句子中的that指的是you’re having a good day while someone else is having a bad day这是一种差距,一个问题,需要我们修复的问题,故选A

练习册系列答案
相关题目

【题目】根据短文内容和首字母提示,在下文空格处填入适当的词使短文完整。在答题卡标有题号的横线上,完整地写出空缺处各单词的正确形式。(每空一词)

The book 20,000 Leagues Under the Sea is a classic science fiction adventure novel by French writer Jules Verne. Verne is a son of a lawyer. However, he decides to be a writer i1of a lawyer. He likes sailing and the sea. He likes exploring the world. He and his wife s2 much time sailing on his ship. They sail to many places and have adventures. Later all of these are w3 into his books. The book 20,000 Leagues Under the Sea is about Captain Nemo and his submarine—a kind of vessel that travels under w4. His submarine is called Nautilus. Submarines are common today, but Verne writes about this submarine many years b5 they exist! Some of Verne’s ideas come true in history.

The story starts in New York City and takes the readers to many d6 places. Verne describes some real places like the Mediterranean Sea, the South Pole and the Antarctic. But the storya7 talks about visits to some fictional locations like Atlantis, an underwater city. Many people think the title 20,000 Leagues Under the Sea refers to h8 deep the submarine travels under the water. However, the submarine never travels over a few leagues below the water. In fact, the title refers to the d9 which Captain Nemo and his submarine travel during the course of the book. The book is full of mysteries and magic things under water. It

has been t 10 into many different languages and sells well.

【题目】阅读下面短文,并根据短文后的要求答题。

Students generally find it difficult to prepare for a speaking test because they have nobody to practise ___(A)___ or correct their mistakes. But that doesn't mean you can’t test yourself.

Whether you're taking an end-of-course test or an official (官方的) exam like PET or IELTS, there's one great tool you can use: your mobile phone. Nearly every smartphone these days has an inbuilt recording feature (内置录音功能) which you can use to test your speaking skills. You can record yourself speaking, play the recording back, and correct your own mistakes.

I practised this way in Italian. I chose some speaking questions from PET and did the exercise three times. The first time, I made a few grammar mistakes and didn't speak for long enough. The second time was a bit better, and the third time was nearly perfect.

All in all, I made a real improvement with my grammar, pronunciation and how long I spoke. Also, recording myself put me under the pressure (压力) I would experience during an important speaking test.

Many students found this method ___(B)___. Nelia, from Brazil, said that she could hear her mistakes when she listened to her voice. She was mainly using the wrong verb tense (时态) and using prepositions(介词) incorrectly. When she tried the exercise again, she got its right! Donghyeon, from South Korea, said that the exercise helped him to improve his English skills in general.

1How to test your speaking skills with a smartphone?(根据原文回答)

______________________________________________________________

2Are the questions the writer chose from an end-of-course test or an official exam?

______________________________________________________________

3在(A(B)两处各填入一词使句意完整。

A_____________________ (B) _________________________

4将文中处划线句子译成汉语。

_________________________________________________________________

5请给文章拟一个题目。

_________________________________________________________________

【题目】

Microsoft

Bill Gates and Paul Allen set up Microsoft in 1975. It started off small and is now one of the biggest companies in the world. They are famous for their “Window” operating system. Other popular Microsoft creations include MSN messenger, Microsoft Word and the X box. Some people complain that Microsoft has a monopoly(垄断) in the computer industry.

Lenovo

Lenovo Group Ltd was set up in 1984 by 11 engineers with the support from the Institute of Computing Technology under the Chinese Academy of Sciences(中科院). In 2004, Lenovo bought the personal computer business of IBM and became the worlds largest PC manufacturer(制造商) with its computer sales rising to the top of the world in 2013.

Google

Google was built by two students, Larry Page and Sergey Brin while they were still at university. They made a website which helped people find things they wanted on the Internet. This type of website is called a search engine(引擎).Now they create new products such as "Google Earth" and make money from advertising

HUAWEI

Ren Zhengfei started Huawei in 1987 in Shenzhen with RMB 21, 000 he raised. It has 21 Research and Development(R&D)institutes(研究所) around the world and invested (投资)$13.8 billion in R&D in 2017, up from $5 billion in 2013. Huawei has provided its products and services in more than 170 countries and its networks have reached one third of the world’s population

1If you want to find information on the Internet, the product of ______ will be the most helpful?

A. MicrosoftB. LenovoC. GoogleD. Huawei

2Which of the following is NOT true according to the table(表格)?

A. Google was a website started by two university students.

B. Lenovo completely bought IBM to increase its computer sales.

C. The X box is one of the popular products among Microsoft users

D. HUAWEI has developed international markets for its products.

3According to the company profiles, ______ play(s) a very important role in Huawei.

A. R&DB. sales servicesC. world populationD. The Internet

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网