题目内容

【题目】用所给词的适当形式填空:

【1】It was sunny and hot yesterday. We went to the park and ________(fly) kites.

2He admires(羡慕) actors very much. He’s going to take__________ (act) lessons every day.

3_____________(final) we worked out the math problem.

4Here is a letter of (invite) for you.

5What (happen) if there is no water or air on the earth?

【答案】

【1】flew

【2】acting

【3】Finally

【4】invitation

【5】will happen

【解析】

试题分析:

【1】flew句意:昨天天气是晴朗的,天气是热的,我们去公园放风筝了。and前后动词时态一致,所以应该用动词的过去式,故答案为:flew

【2】acting句意:他非常羡慕演员,他每天上表演课。act是动词,所以应该用动名词形式,故答案为:acting.

【3】Finally句意:最后我们把这个数学题做出来了。修饰这个句子应该用副词,故答案为:Finally

【4】invitation句意:这里有你的一封邀请信。介词of后名词,故答案为:invitation

【5】will happen句意:如果空气中没有空气和水会发生什么情况?这里是主将从现,故答案为:will happen

练习册系列答案
相关题目

【题目】Some people think only school children do not agree with their parents, however, it is not true.

Communication is a problem for parents and children of all ages. If it’s hard for you to communicate with your parents, don’t worry about it. Here are some advice for you to bridge the generation gap (消除代沟).

Don’t argue (争辩) with your parents. Don’t get to your parents when you are angry. Your parents probably won’t consider your ideas if you are shouting at them. And you can’t express yourself well if you are angry. Go to someplace to cool off. Make sure you understand why you are unhappy. Then think about what you want to say to your parents. If you don’t think you can speak to them at the moment, try writing a letter.

Try to reach a compromise (和解). Perhaps you and your parents disagree on something. You can keep your disagreement and try your best to accept each other. Michael’s mother didn’t agree with him about buying a motorcycle. They argued over it. But they finally came to a compromise. Michael bought the motorcycle, but only drove it on certain days.

Of course, your parents might refuse to compromise on something. In these situations, it is especially important to show love and respect (尊敬) to them. Showing respect will keep your relationship strong.

Talk about your values. The values of your parents are probably different from those of your own. Tell your parents what you care about, and why. Understanding your values might help them see your purposes in life.

A good relationship with your parents can make you a better and happier person. It is worth having a try!

21.The passage tells us _______ have a communication problem.

A. parents and other people

B.school kids and their parents

C. teachers and their students

D. parents and children of all ages

22.Your parents probably won’t consider your ideas if you _______.

A. don’t get to them often

B. write a letter to them

C. don’t speak to them politely

D. express yourself well

23.The underlined phrase “cool off” in the passage means “_______”.

A.to make yourself happy

B.to get you quiet and relaxed

C.to have a good rest

D.to hide yourself quickly

24.If there’s really a generation gap between you and your parents, you’d better _______.

A. have a talk with them often

B. keep away from them

C. agree with them all the time

D. know about their values

25.From the passage we learn that _______.

A. parents and children should not have a generation gap

A.parents should show love and respect to their children

C. there are some good ways to bridge the generation gap

D. there are so many serious problems in families today

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网