题目内容
There is a charity that works for blind people.It’s c1.ORBIS .About 285 million people a2. the world are blind or have other eye problems, mostly in poor countries.L3., 80 percent of these cases can be cured or p4..However, many of the patients are so poor that they can't a5. to go to hospital, and there are still many people who do not have the money for m6. treatment.
ORBIS uses a flying eye hospital to v7. poor countries.On the plane volunteer doctors do operations.Dr Ma, a doctor working on the plane, once operated on 150 patients during his last visit.
The plane is also used as a teaching centre.L8. doctors and nurses can come to the plane to learn new skills and share their knowledge.They can also watch operations on video.After they are trained, they can help more people.ORBIS needs money to c9.on with its work.We hope more people can s10.it by sending donations to ORBIS.
1.called 2.around 3.Luckily 4.prevented 5.afford 6.medical 7.visit 8.Local 9.carry 10.support 【解析】试题这是一篇记叙文,文章讲述了奥比斯这一为盲人工作的慈善机构在各个地方对一些穷人盲人的帮助。他们接受知识和训练,需要更多的捐款来帮助更多的人,作...