题目内容

If you are tired, you can go to a with your friends. You can chat with them there.

It's a quiet place.

A. hill B. post office C. tea house D. theatre

C 【解析】句意:如果你累了,你可以和你的朋友去一个茶屋,在那里你可以和他们聊天。A. hill 小山;B. post office 邮局;C. tea house 茶屋;D. theatre剧院;根据If you are tired, 和You can chat with them there.可知是喝茶聊天;故选C。
练习册系列答案
相关题目

"I will think of it." It is easy to say this, but do you know what great things have come from thinking? Though we cannot see, or hear, or feel our thoughts, they have great power (力量)!

Isaac Newton was seated in his garden on a summer evening when he saw an apple fall from a tree.He began to think, and tried to find out why the apple fell.Then he discovered how the earth, sun, moon, and stars are kept in their places.

James Ferguson once saw the inside of his father's watch, and he wondered, "Why should I not make a watch?" This set him thinking and it led to a wooden clock which kept good time.

Walt Disney, the famous American film-maker, was often thinking of new ideas.One day, when he was in a meeting, he suddenly stopped talking, deep in thought.He looked and looked at a place high up in the room.This continued for a long time, and then he got an idea for a new cartoon.

Ideas come at any time, and the important thing is to think.When you meet with any difficulty, don't lose heart.Try to think of it before asking someone to help you.Think and by thinking you will learn how to think creatively.

1.Newton wanted to find out ________.

A. when the apple hit him

B. why the apple fell

C. who made the apple fall

D. where the apple fell

2.Who made a wooden clock?

A. Isaac Newton.

B. Walt Disney.

C. James Ferguson.

D. James' father.

3.Which of the following shows the structure (结构) of the passage?

(①= Paragraph 1, ②= Paragraph 2,…)

A. B. C. D.

1.B 2.C 3.A 【解析】文章讲述了思考的力量。 1.根据He began to think, and tried to find out why the apple fell.可知牛顿想找出来,苹果为什么掉落;故选B 2.根据James Ferguson once saw the inside of his father's watch, and he won...

请阅读下面短文,从每小题所给的A、B、C三个选项中,选出一个最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。

It was the final game for my eight?year?old son's soccer game.Near the end of the match,the score was two to one,my son's team being ahead.Parents sat around the field,offering encouragement.

There were less than ten seconds left and the ball stopped in front of one of my son's teammates,Mickey.With cheering shouts across the field,Mickey went back a little and kicked the ball with everything he had.All around me the crowd became crazy and excited.Mickey had scored!

Then there was a complete silence.Mickey had scored,but into the wrong gate — the ball went into the gate of my son's team,ending the game in a draw.You see,Mickey has a serious illness in his head,which makes his IQ lower than that of normal children of the same age.And for him,he didn't understand what a wrong goal was.All goals were celebrated by a happy hug from Mickey.He had been known to hug the players whom he was fighting against when they scored.

The silence was finally broken when Mickey,his face filled with joy,caught my son,hugged him and shouted,“I scored! I scored! Everybody won! Everybody won!” For a moment I held my breath,not sure what my son would do or say.In fact,I didn't need to worry at that time.I watched through tears,when I found my son raised his hand and started to call out wildly,“Well done,Mickey!” Soon,members from both teams got together around Mickey,congratulating on his goal.

Later that night,my daughter asked who had won.“Everybody won,” I smiled and replied.

1.How did people feel when they saw Mickey score?

A. Excited. B. Surprised. C. Serious.

2.What does the underlined word “draw” probably mean?

A. 失败 B. 平局 C. 胜利

3.Which of the following is TRUE about Mickey?

A. His IQ is higher than his classmates.

B. He got one score for his own team at last.

C. He felt happy no matter who scored in the game.

4.Why did the author cry?

A. She was angry with Mickey.

B. She felt nervous about his son.

C. She was proud of his son and other boys.

5.What can we learn from the passage?

A. Mickey made who watched the game upset.

B. People were moved by Mickey's kindness in the game.

C. The players from both teams were happy for Mickey's mistake.

1.A 2.B 3.C 4.C 5.C 【解析】本篇文章难度适中,主要讲述作者看儿子的比赛,儿子的队友进了球,但是踢错了门,队友们没有责备他,而是为他加油,作者明白了享受比赛比赢得比赛更重要。 1.细节理解题。根据All around me the crowd became crazy and excited.Mickey had scored可知,米奇得分,我...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网