题目内容

【题目】

1If you find a set of keys, you can call

A. 2659 8741B. 4563 2187C. 7765 5943D. 25588971

21f you find a cat, you can call

A. 2659 8741B. 4563 2187C. 7765 5943D. 25588971

3Lingling loses her

A. CatB. dogC. keysD. pen

4The pen is

A. WhiteB. blueC. blackD. purple

5Tony finds a

A. CatB. penC. keyD. dog

【答案】

1C

2A

3A

4D

5D

【解析】

文章大意:

文章中指出的是四个布告栏,分别讲述的四件事情,第一件Lingling丢了她的猫,第二件是Tony见到了一条狗,第三件是Alan丢到了一串钥匙,第四件是Betty捡了一支钢笔。

1细节理解题。根据第三栏提到Losta set of keys丢了一串钥匙,联系方式是7765 5943由此确定,故选C

2细节理解题。根据第一栏提到,I can't find my cat .Please call me at26598741可知,1f you find a cat, you can call 2659 8741,故选A

3细节理解题。根据第一栏,My name is Lingling. I can't find my cat .Please call me at26598741可知,Lingling loses her Cat.故选A

4细节理解题。根据第四栏,A pen.It's purple. Call Betty at 25588971.可知,. The pen is purple.故选D

5细节理解题。根据第二栏,A little dog.It's white and black. Call Tony at45632187.可知,故选D

练习册系列答案
相关题目

【题目】2016浙江宁波】完形填空

阅读下面短文,掌握大意,然后从A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。

Think before we speak!

It was a sunny and enjoyable day. Everyone in the _______ station was waiting for the train to arrive. Among the crowd, there was a group of young friends who were on board for vacation.

It was a _______ station with a lot of people and some juice shops, coffee and tea stalls, newspaper shops, etc. The train was arriving and everyone prepared to _______ the train to their seats.

The group of friends made loud noise to _______ the train as it moved into the station. They ran to get their seats _______ anyone entered the train.

The empty seats were _______ and the train whisded (鸣汽笛) to move. An old man with a young boy aged around 15 had their seats just next to the friends' group. The young boy was so _______ to see everything. He cheered,"Dad, the train is moving and the things are moving backward."

His father _______ and nodded his head.

As trhe train starled moving fast, the young boy again screamed (尖叫) , "Dad, the _______ are green in color and run backward very fast. " His father said, Yes, dear," and smiled

Just like a kid, he was watching everything with great _______.

A fruit seller passed selling apples, bananas and oranges. The young boy asked his dad, "I want to eat _______. " His father bought some for him. He said, "Oh, this apple looks a lot sweeter than it tastes. I lov this color. " The group was watching all the _______ of this boy and asked the boy's father, "Is your son having any problem? Why is he behaving so _______?"

" His son is mad, I think," a friend from the group made fun of him and shouted.

The father of the young boy, with patience, _______ the friends' group, “My son was bom _______. Only a few days ago he was operated. He is seeing different things in his life for the first time. "

The young friends became very quiet.

【1】A. railway B. bus C. police D. television

【2】A. dark B. silent C. busy D. lonely

【3】A. get off B. get down C. get out D. gec into

【4】A. hreak B. welcome C. push D. leave

【5】A. after B. until C. before D. as

【6】A. washed B. moved C. filled D. carried

【7】A. surprised B. afraid C. sorry D. proud

【8】A. shouted B. smiled C. cried D. refused

【9】A. skies B. trees C. rivers D. houses

【10】A. interest B. doubt C. courage D. sadness

【11】A. apples B. bananas C. oranges D. strawberries

【12】A. fruits B. words C. clothes D. activities

【13】 A. happily B. differently C. quietly D. quickly

【14】A. quarreled with B. waited for C. replied to D. pointed at

【15】A. normal B. deaf C. ad D. blind

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网