题目内容

【题目】.补全对话

根据对话内容,从下面方框中选出适当的选项补全 对话。

A:Hello, Tim.1

B:There are forty students in our class.

A: 2

B:Most of my classmates exercise three or four times a week. Some students exercise every day.

A:3

B:Sure, it’s very important to us. Do you often exercise?

A: No, I hardly ever exercise.

B: 4 I think you should exercise more from now on.

A:I think you’re right. Thank you.

B:5

A : How often do your classmates watch TV ?

B:Sorry,I don’t know.

A:6

B:I watch TV about three times a week.

【答案】

1B

2D

3E

4C

5F

6A

【解析】

1根据后文回答 There are forty students in our class.“在我们班有四十个学生”推测这里提问有多少学生,故选 B

2根据后文回答学生锻炼的频率,可以推测这里提问学生多久锻炼一次,故选 D

3根据后文的肯定回答,故选E

4根据上文“我几乎从来不锻炼”及后文“我认为应该从现在起多做锻炼”可以推测这里是对“几乎不做锻炼的评价”,对比选项,故选C

5根据上文感谢,故选F

6.根据上文他们就同班同学看电视频率的问答及后文I watch TV about three times a week,可以推测这里提问“你呢(你多久看一次电视)”,故选 A

练习册系列答案
相关题目

【题目】任务型阅读:根据短文内容,填写下列表格。
(E)

“ USA? England? Australia? Which country is better to study in?” As China opens its door, many Chinese students want to learn about the world. It's true that studying abroad(国外的) can help students develop themselves. Students' language skills will be improved and it may be easier for them to find a job.
But there are problems that should be considered(考虑). Language is the first. Students must use a lot of time to learn another language and to get used to a different culture.
Students must also learn to live without parents' care and deal with all kinds of things. When they have to take care of themselves, it is hard for the students to study well.
Finally, studying abroad brings a heavy burden (负担)to the family. For most Chinese parents, the cost of studying abroad is very high. But is it worth(值得)it?
We know that there are many famous people who succeed in great things through their hard work in China. Liu Xiang is a good example.
(1)

Studying abroad can help students develop themselves.
① It can help improve their skills.
② It may be easy to find a .

(2) Problems that should be considered before studying abroad.
① Students should spend much time another language and getting used to a different .
② Students have to learn to themselves.
③ The cost of studying abroad is very so that it brings a heavy burden to the family.

(3). Is studying abroad the right choice?
Different people have different ideas. In fact, whether they succeed or not depends on their hard work.

【题目】B

A city without cars would be very strangerightBut Venice(威尼斯)is such a city

Venice is in the northeast of ItalyIt wasn’t built on landlike Beijing or Shanghaibut on more than 110 islandsSeawater is everywhere around the city

Even sotravel isn’t that difficultThe waterways have always been the best way to get aroundThere are 117 waterways and more than 400 bridges that can lead you where you want to go

People in Venice move from place to place by boatThey like to enjoy the scenery and cool summer nights while taking boat tripsThey can talk to other people as they go along

Venice grew out of small islands in saltwater lakes when some Italians escaped from a war more than 1500 years agoand built homes there

Water makes the city specialbut it is also a big problem

Oncepeople used too much underground waterThis made the city get lower little by littleNow the city has gone down by 23 centimeters

Another problem is the rising seawaterThe temperature has risen over the yearsThis has made the ice of Arctic Ocean(北冰洋)melt(融化)

Every yearhigh waters hit the city in autumn and winterWhen a lot of water comesmore than half of the city is underwater

Scientists are trying different ways to stop the city from getting even lower

1According to the articlewhich picture shows the right position(位置)of Venice

A

B

C

D

2Which is the most impossible way for people in Venice to get around in the passage

AOn foot

BBy boat

CBy car

DBy bike

3Why is Venice still getting lower and lower

ABecause too many people live there

BBecause people used too much underground water

CBecause lots of bridges have been built

DBecause the underground water is rising

4What seasons are dangerous for Venice because of high waters

ASummer and autumn

BAutumn and winter

CSummer and winter

DSpring and winter

5The article is mainly about________

Athe position of Venice

Bthe history of Venice

Cthe problem of Venice

Dthe scenery of Venice

【题目】The eagle has the longest life of its group. It can reach up to

70 years. But to reach this age, the eagle must make a hard and

painful decision.

When an eagle reaches near 40, its short sharp beak becomes

bent(弯曲的). Its long and once flexible(灵活的) talons

can no longer catch animals or birds for food. And its old and

heavy wings with thick feathers on its body make it difficult to fly.

Then, the eagle has only tow choices: to die or to go through a

painful time of change which needs five months.

When the eagle feels weak and is about to die, it goes to a

place far away on the top of a mountain and sits on a nest. For a new life, the eagle knocks its beak against a rock until it pulls its beak out. After pulling it out, the eagle waits for a new beak to grow. And then it pulls out its talons and old feathers. It takes the eagle five months to complete its change and get a new life. We can call it its rebirth. So it can live for 30 more years.

Like the eagle, we human beings sometimes need to make some change to get out of our difficulty. In miserable condition, we have to change our ways of life. The changing may be very painful. But sometimes we have to throw off our old habits, memories and traditions. We can’t go on with all our past burdens(重负).

【1】Which of the/span> following is TRUE according to the passage?

A. When an eagle reaches near 40, its short sharp beak is still straight.

B. For a new life, the eagle knocks its talons against a rock.

C. If the eagle doesn’t change itself, it will have a new life.

D. The writer’s idea is that we can’t go on with all our past burdens.

【2】 The underlined word“miserable” here probably means“ ”.

A.terrible B.good C.lonely D.lucky

【3】The best title for the passage can be“ ”.

A.The death of the eagle

B. The living period of the eagle

C. A good and easy decision

D. Rebirth of the eagle

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网