题目内容

【题目】Mothers always tell their children what they should eat.

When Kangkang was a child, his mother often told him,“Be careful not to eat too much 1[slt] or sugar.”She said it might 2 (引起,导致)illness.

Maria’s mother always took3of Maria very well. For example, Maria’s teeth were very w4, so her mother said that she mustn’t eat too much 5 ['kndi] or ice cream.

Milk is a healthy drink. Jane didn’t like it, but her mother always 6(强迫) her to drink it. Every morning before she left7school, she had to drink a glass of milk because her mother was always watching her.

During Michael’s childhood. Once, cabbage was on his plate. As soon as Michael saw it, he got m8.But his mother made him9(品尝)it. He was s10to find that it was delicious.

【答案】

1salt

2cause

3care

4weak

5candy

6forced

7for

8mad

9taste

10surprised

【解析】这篇文章告诉我们母亲们为了孩子的健康和未来常常强迫孩子们做一些他们不愿做的事情。例如Maria的妈妈为了她的牙齿健康,不让她吃太多的糖果和冰激凌。

1[slt]写成单词是salt食盐。故答案为salt。

2引起,导致是cause,might后跟动词原形。故答案为cause。

3句意:Maria的妈妈对她照顾的很好。照顾,照看用take care of。故答案为care。

4根据so her mother said that she mustn’t eat too much candy or ice cream可知,Maria的牙齿很弱。故答案为weak。

5['kndi]写成单词是candy,故答案为candy。

6强迫某人做某事是force sb to do sth。根据前句的Jane didn’t like it可知,此处用一般过去时。故答案为forced。

7离开去某地可译为leave for someplace。故答案为for。

8句意:当他一看到卷心菜,他就会发疯。发疯是get mad。故答案为mad。

9品尝是taste。Make sb do sth中动词用原形,故答案为taste。

10句意:他惊奇的发现它很好吃。惊奇的用surprised。故答案为surprised。

练习册系列答案
相关题目

【题目】Once upon a time the colors of the world started to quarrel. All believed that they were the most important.

Clearly I am the most important. I am the sign of life and of hope. Without me, all animals would die. “Green said.

You only think about the earth, Blue interrupted, “but consider the sky and the sea. The sky gives space, peace and serenity. Without my peace, you would all be nothing.

Yellow shouted, “You are all so serious. I bring laughter and warmth into the world. Without me there would be no fun.

Orange started next, I am the color of health and strength. My beauty is so attractive that no one gives another thought to any of you.

Red could stand it no longer, so he shouted out, “I am the ruler of all of you. I am the color of danger and of bravery. Without me, the earth would be as empty as the moon.

Purple rose up to his full height. He was very tall and spoke with great pride, I am the color of power. I am the sign of authority(权利) and wisdom. People do not question me! They listen and obey.

Finally Indigo spoke, much more quietly than all the others, I represent thought and reflection(反思). You need me for balance and contrast(对比).

Their quarreling became louder and louder. Suddenly there was a flash of lightning. Rain started to pour down and speak You should appear in the sky in a great bow of colors. Remember to appreciate one another. Only the rainbow is the most beautiful.

【1】Green thinks he is according to the passage.

A.the sign of life

B.the laughter of the world

C.the ruler of the world

2Purple thinks people should listen and obey him because he is the symbol of .

A.life B.peace C.power

3From the story we know that is very calm.

A.Red B.Yellow C.Indigo

4Which of the following is NOT TRUE according to the passage?

A.None of the colors would agree with others.

B.Yellow believes the world is filled with fun because of him.

C.Rain is the most beautiful because of all the colors.

5The meaning of the story is that .

A.colors can quarrel like humans

B.everyone should learn to appreciate one another

C.the rainbow is made up of many colors

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网