题目内容

1.There are _______mice altogether(总共).

A. 2 B. 3 C. 4 D. 5

2._______and _______don't have any butter.

A. Tommy; Kate B. Kate; Jimmy

C. Kate; John D. Tommy; Jimmy

3._______has no eggs among all the mice.

A. Tommy B. Kate C. Jimmy D. John

4._______doesn't like fruit, but likes juice.

A. Tommy B. Kate C. Jimmy D. John

5.All the mice like_______.

A. chicken B. milk C. sugar D. meat

1.C 2.D 3.B 4.D 5.B 【解析】本文介绍了四只老鼠Tommy,Kate,Jimmy和John家里有的食物和没有的食物,一家他们喜欢的和不喜欢的食物。 1.C 推理判断题。根据Tommy,Kate,Jimmy和John可知此处有四只老鼠。故选C。 2.D 细节理解题。根据表格里But I don’t have any butter...
练习册系列答案
相关题目

More and more children have to stay at home alone today. 1. If you are one of them, you should remember the following rules:

Arrive at your home

When you come home, you should check the doors and windows to see if they are broken. 2. If something seems strange, or someone may be in the house, you should go to your neighbor’s house and call the police.

Answer the door

If someone knocks at the door, you should identify the visitor before you open the door. 3. Or are they strangers who you never know? You can ask “Who is it?” through the closed door.You can also look through the peephole(透视孔) to see if you know the visitor. 4. You should not allow strangers to enter the house or give out any information about your family.You should be polite when you talk with the stranger. 5. If the visitor wants to speak to your parents, you should say that your parents can’t come to the door at the moment, and offer to take a message.

A. Are they your parents, friends or relatives?

B. But remember to stay behind the closed door.

C. If you don’t know the person, don’t open the door.

D. If everything appears normal, you should go inside and lock the door quickly.

E. If you are afraid of staying at home, you can ask your friends to stay with you.

F. It is important for them to know how to keep themselves safe when they are at home by themselves.

1.F 2.D 3.A 4.C 5.B 【解析】本文主要针对孩子们独自待在家时怎样保证自己的安全给出了建议。 1.F 分析语境可知本空是个过渡句,承前启后。空前句子为“现在越来越多的孩子不得不独自待在家里”,后句是提醒他们记住以下规则。分析选项可知F项“对他们来说,知道独自在家时如何保证安全很重要。”符合语境。故选F。 2.D 本段的主题是回家...

Hello, everyone!My name is Tina. I am an

Australian girl, but I live in Dalian now. It is a very beautiful city in China. It is near the sea. Every year, many people come here to enjoy the beautiful sea.

Our house is in the centre of(在……的中心) the city. It is on a very busy street. There are many shopping centres here and many people like doing some shopping here. Behind our house there is a park. It is not very big but clean. Many kids like to play games with their parents in the park. Next to our house is a good restau-rant. The food in it is very nice. Sometimes after work, my parents take me to the restaurant to have a big meal. I enjoy living here!

1.Where is the girl from?

A. America. B. Australia. C. China. D. Japan.

2.Where does she live now?

A. She lives in Sydney. B. She lives in Dalian.

C. She lives in a village. D. She lives in a park.

3.Where is the girl’s house?

A. It is in the centre of the city. B. It is on a very quiet street.

C. It is far away from a restaurant. D. It is behind a park.

4.What do many kids like doing in the park?

A. They like playing soccer. B. They like playing games with their parents.

C. They like playing games with their friends. D. They like reading books there.

5.What does the writer think of the food in the restaurant?

A. It is very nice. B. It is nice but very expensive.

C. It is bad but very cheap. D. It is nice and also very cheap.

1.B 2.B 3.A 4.B 5.A 【解析】文章大意:这是一篇记叙文,写了一个来自于澳大利亚的女孩蒂娜在中国大连的一些生活情况。她觉得大连很美,她很喜欢大连。她住在市中心,周围繁华还有公园,可以在那儿玩游戏,附近有一家餐馆,味道很好,她父母经常带她去,她喜欢住在这儿! 1.细节理解题。根据文中句子“My name is Tina. I am an Austr...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网