题目内容
【题目】This is a picture of the twin sisters' room. It is a nice room. Lily's books are on the desk. Her backpack is on the floor. Liz's pencils are on the books. Her backpack is behind her chair. Their coats are behind the door. We can't see Lily and Liz in the picture. They're not at home.
判断下列句子是否符合短文内容,符合的用“T”表示,不符合的用“F”表示。
【1】This is a picture of Lily and Liz's room.
【2】Lily's backpack is behind the chair.
【3】Liz's and Lily's coats are on the chair.
【4】Lily and Liz are not at home.
【5】Their room is nice.
【答案】
【1】T
【2】F
【3】F
【4】T
【5】T
【解析】
【1】细节理解题。这是一张Lily和Liz房间的相片。根据This is a picture of the twin sisters' room.据句意,故选T。
【2】细节理解题。Lily的背包在椅子后面。据Her backpack is on the floor.故可知选F。
【3】细节理解题。Lily和Liz的大衣在椅子上。根据Their coats are behind the door. 故选F。
【4】细节理解题。Lily和Liz不在家。根据They're not at home.可知,应该选T。
【5】细节理解题。她们的房间是好看的。根据It is a nice room.故选T。
【题目】
Mike’s plan for next week | Mary’s plan for next week | |
Monday | Study group meeting 3:00 p.m. | Go to the cinema with Alice 7:00 p.m. |
Tuesday | Basketball match 4:30 p.m. | See a doctor 11:00 a.m. |
Wednesday | Go to see some friends 2:00 p.m. | Study for an exam ---evening |
Thursday | Art class 7:30-8:30 p.m. | Concert 8:30 p.m. |
Friday | volunteer (志愿者) work at student center 2:00-4:00 p.m. | Help Uncle Smith in the restaurant ---afternoon |
Saturday | Shopping 10:00 a.m. | Art class 7:00-8:00 p.m. |
Sunday | Basketball team party 8:00 p.m. | Supper with Ann 7:30 p.m. |
【1】
A. Monday evening B. Wednesday evening
C. Friday evening D. Sunday evening
【2】On Wednesday afternoon Mike is going to ___________
A. enjoy the concert B. see some friends
C. see a doctor D. have an art class
【3】Mary is going to ______________ on Wednesday evening.
A. have supper with Ann
B. have a basketball party
C. study for an exam
D. watch a basketball match
【4】Mike’s basketball team party starts at __________on Sunday
A. 8:00a.m. B. 8:00 p.m.
C. 8:30 a.m. D. 9:00 p.m.
【5】From Mike’s and Mary’s plans we know that they both like ________.
A. shopping B. concerts
C. art D. music
【题目】 Wang Wei’s House
Second floor | The Wangs’ bedroom | Wang Wei’s bedroom | Wang Fei’s bedroom | Study | Bathroom | |
First floor | Living room | Dining room | Kitchen | Bathroom | Garage (车库) | |
【1】There are three bedrooms on the second floor.
【2】The study is next to Wang Wei’s bedroom.
【3】We can’t see a bathroom upstairs.
【4】The dining room is between the living room and the kitchen
【5】There are two floors in Wang Wei’s house,