题目内容

【题目】Traffic rules help to keep order on the road. They also help to keep people______.The pedestrian (行人)has as many rules to______as the driver of a car. You should walk on the sidewalk (人行道)or at the side of the road. Always look____ before you walk across the street.

If you like riding a bike, don’t ride in the middle of the road or run______red traffic lights. When you ride a bike with a friend, don’t look around or talk. If you drive a car, you should______at the traffic lights. You must always______a seat belt(安全带).Without belts______the driver and the passengers maybe badly hurt in a sudden accident.

You may not need to take a bus, but______if you have to travel in one. Get on or get off a bus only when it comes to a______.When it is full, don’t try to get inside______you may fall off.

Traffic rules are also called Road Safety rules.

1A. healthy B. safe C. happy

2A. follow B. make C. break

3A. happy B. happily C. carefully

4A. through B. on C. at

5A. speedup B. go ahead C. slow down

6A. take B. wear C. carry

7A. half B. none C. both

8A. look around B. take care C. take a seat

9A. sign B. stop C. corner

10A. and B. so C. or

【答案】

1B

2A

3C

4A

5C

6B

7C

8B

9B

10C

【解析】本文介绍了我们日常生活中要遵守的交通规则。

1句意:它也能够帮助人们的安全。安全是safe。故选B。

2句意:行人有和汽车司机一样多的规则去遵守。遵守规则用follow。故选A。

3句意:当你过大街是要小心观察。小心的是carefully。故选C。

4本题考查run through(横穿)。故选A。

5句意:如果你驾驶汽车,你应该减速通过红绿灯。减速慢行是slow down。故选C。

6本题考查wear a seat belt(系安全带)。故选B。

7本题考查介词短语both---and---(------------)。故选C。

8句意:但要当心如果你不得不乘公交车出行。当心,小心是take care。故选B。

9句意:当公交车到站时才能上车或下车。公交车站是stop。故选B。

10句意:当车满员时,不要试图挤上车,否则你可能会跌落。否则是or。故选C。

练习册系列答案
相关题目

【题目】If you want to do a school project on children’s rights(权利), you can look on the Internet for some information. A United Nations website can show you plenty of useful information for the project.

The United Nations lists the rights of children. Most countries agree all of them, but some countries do not. The following are some of the most important rights of children:

Children have the right to be properly fed, clothed and sheltered (庇护) by their family. If their family can’t do so, the government should take responsibility.

Children have the right to an education and medical care, which should be provided by the government.

Children must not be cruelly punished (惩罚)by their parents or any others.

Children have the right to expect the government to protect them from all kinds of abuse (虐待) and neglect(忽略).

No child under fifteen should be made to fight in an army.

Children have the right to be protected from being made to work too hard to make money for other people.

In some countries children do not have these rights. Many young children are made to work long hours in factories and on farms. In some countries there are so few schools that only rich children get an education. There are not enough doctors or nurses to help many children when they are sick.

The rights of children are, therefore, the rights people think children should have. They are not always the rights children really have.

【1】 agree with the United Nations’ list of children’s rights.

A. All countries B. A few countries

C. No countries D. Most countries

2 The underlined word “responsibility” in the passage means .

A. something people have to do

B. something people want to do

C. something people know how to do

D. something people love to do

3Which of the following sentences is TRUE according to the passage?

A. Parents should punish their children.

B. Children should make money for other people.

C. Governments should protect children from neglect.

D. Children under sixteen should not fight in an army.

4Some children can’t get an education because .

A. there aren’t enough schools

B. there are no schools

C. they come from rich families

D. they want to work in factories

5What’s the main idea of this passage?

A. Children are made to work long hours on farms.

B. The United Nations website is useful for the school project.

C. Children have the right to be properly fed, clothed and sheltered.

D. The United Nations has listed the rights it thinks children should have.

【题目】Peter wondered why he didn’t have many friends. The reason was he was always taking, never giving.

One day Peter told Bill,“I’d like to give a party on Saturday, I’d like you to come and bring Martha, too.”“Thanks, Peter. We’d be happy to come.”“Perhaps you’d like to bring your violin. You and Martha sing well together. I’m sure everyone will want you to sing fw us.”That was how Peter began to plan his party. Next he asked another friend, Betty, to bring a cake.“You make the best cake in the world, Betty, and I like to eat your cake better than have one from the bakery(面包店) Peter invited a few other friends to come to his party. He didn’t forget to ask for something from each of them. He even asked Jim and Mary Jackson to let him give the party at their house! They agreed.

The party was a big success. However, as the guests were leaving, they said“Thank you”to Bill and Martha for the music, Betty for the cake, the Jacksons for the use of the house and to others for their hard work. To Peter they just said,“Thanks for the invitation.”

1Peter asked Bill and Martha to bring_______.

A. a violin B. some toys C. a cake

2The party was held_______.

A. at Peter’s house B. in a large hall C. at Peter’s friend’s house

3 liked Peter.

A. Many of his friends B. Few people C. Everyone

4Peter to give the party.

A. tried his best B. did nothing C. only invited some friends

5From the story, we can see Peter was .

A. a warm-hearted man B. good at making friends C. a selfish (自私的)man

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网