题目内容

【题目】I need your help, please. I can’t find my daughter. She is 9 years old. Her name is Mary. She has a round face with two big brown eyes and a small nose. She has short and yellow hair. She is of medium height and she is thin. She is wearing a white T-shirt and a red skirt. She likes to play with little dogs. There is an apple in her hands.

Please help me. If you see her, please call Betty at 568-9898. Thank you very much.

1What’s the name of the girl?

A. Mary. B. Betty. C. Jenny. D. Joan.

2How old is the girl?

A. Three years old. B. Nine years old. C. Six years old. D. We don’t know.

3What does the girl look like?

A. She has a round face. B. She has two big black eyes.

C. She has a small nose. D. A and C.

4What color are the girl’s clothes?

A. Her T shirt is white and her skirt is blue. B. Her T shirt is red and her skirt is brown.

C. Her T-shirt is yellow and her skirt is black. D. Her T-shirt is white and her skirt is red.

5If you find the girl, you can ___________.

A. tell the police B. take her to your home C. call 110 D. call Betty

【答案】

1A

2B

3D

4D

5D

【解析】本文是一则寻人启事。说的是一位女士的女儿找不到了,她在寻人启事上说了她女儿的年龄、穿着、长相等信息。

1细节理解题。文中提到HernameisMary.可知女孩叫Mary。故选A。

2细节理解题。文中提到Sheis9yearsold.可知女孩今年9岁。故选B。

3细节理解题。文中提到Shehasaroundfacewithtwobigbrowneyesandasmallnose.故选D。

4细节理解题。文中提到SheiswearingawhiteT-shirtandaredskirt.故选D。

5细节理解题。文中提到Ifyouseeher,pleasecallBettyat568-9898.故选D。

练习册系列答案
相关题目

【题目】 Everyone knows that exercise is important.It makes your heart and body strong.But you need to know the following

Get your body ready!

Before you do any exercisemake sure to warm up for at least five minutes.During warming up you should stretch(伸展)all parts of your body.

Exercise enoughbut not too much.

It's best to exercise twice each week.Thirty minutes each time is enough.Try all kinds of things until you find onetwo or even three sports that feel right for you.

Exercise at fitness centres.

There are a lot of equipments(设备) at fitness centres.The equipments will help exercise your armslegs and other parts of your body to make you fit.Some people buy equipments for their homes.But it is very expensive.

Stop playing when you are hurt!

If you get hurt when you are doing exercisedon't play again until you are well.

Don't get thirsty!

Drink a lot when you are playing sports because it is easy to become thirsty.

1From the abovewe know that these are ____.

A. signsB. proposals(倡议书)C. suggestionsD. notices

2You'd better exercise____ according to this passage.

A. about two hours a weekB. twice a dayC. twice a weekD. every day

3The words “fitness centres” in the text mean “____” in Chinese.

A. 商务中心B. 健身中心C. 购物中心D. 医疗中心

4If you are doing sportsyou should____.

A. have a good rest before exerciseB. exercise twice a month

C. stop playing when you are hurtD. drink little for sport

5Which of the following is WRONG according to the passage?

A. Warm up all parts of our body before exercise.

B. Do enough exercise but not too much.

C. Exercise can make us healthy.

D. Everyone should buy equipments for their homes.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网