题目内容

As we are growing up, we really need advice from adults. Here are three people talking about their experiences.

Jasper,26, actor

You’re not alone.

Sometimes when you’re a teenager, you feel as if you’re all alone and there’s 1. you can talk to. Do you know twenty to thirty percent of teenagers in the US have a hard 2. going through the period? They feel lonely and sad. I think life is so much easier if you 3.your troubles with others. I regret that I didn’t take the advice when someone gave it to me.

Steve,27, teacher

Your teachers only want what’s best for you.

When I was in school, I never thought I’d become a teacher. I acted badly in class, and I fell4. about that now. I love my job and I know how challenging it is, so I hope kids can show their teachers more respect(尊 重). I hope kids can5. that teachers push them to do their best and not just to give them a hard time.

Anna,29, doctor

Money doesn’t grow on trees.

When I was a teenager, I never learned 6. to save money. I just spent it! My parents gave me everything I wanted, but I realize now they spent little7. themselves. Now I wish I know more aboutmoney planning even less 8. me years ago. I do wish they could learn about it earlier.

1.nobody 2.time 3.share 4.sorry 5.understand 6.how 7.on 8.than 【解析】试题短文列举了三个不同职业的人,谈论他们的成长经历,表明随着自己的成长,我们很需要来自大人的建议。 1.句意:有时当你十几岁的时候,你会觉得自己很孤独,没有人可以跟你说话。you can talk to做空格的定...
练习册系列答案
相关题目

After his Master Chef Junior run, 12-year-old Evan Robinson is using his kitchen skills to raise money for Puerto Rico(波多黎各). The TV show winner wanted to offer help after hurricanes(飓风)hit the country last September.

I’ve been seeing, all over the news, people lived too hard,”Evan said.“They can’t get fresh water, electricity. They can’t get really anything. I know I’m just a kid, but I think if a lot of people do something, a lot of things will get better.”

He raises money by baking and taking online orders for homemade pies. He started cooking on a recent Friday night. By the next Sunday evening, he had filled orders for 420 pies—roasted chicken, cheeseburger and vegetarian—getting $18 for six pies and $30 for a dozen.

For Evan’s out-of-town friends and supporters, he has also set up a crowdfunding(众筹)page. Through it, he’s already raised $1,500 in“virtual(虚拟的)pies”. He said fruit pies are up next.

His mom, Veronica Robinson, is in charge of delivering the pies around the city.“We’ve never done anything like this before,”she said.“But it’s a great idea, so I want to help him.”

His baking will continue as well. This is because he heard on the news that it would take Puerto Rico years, maybe even 10 years, to recover(恢复)from the hurricanes.

It’s not an easy job, especially for a kid with homework and Boy Scouts and friendships to tend to. But he doesn’t seem worried.“It’s what we’re supposed to do,”he said.“I’m a human. They’re humans. Why shouldn’t help them?”

1.Evan Robinsons was a TV show winner, wasn’t he?

____________________________________________________________

2.What happened in Puerto Rico last September?

Puerto Rico ____________________________________________________

3.How does Evan raise money for Puerto Rico?

______________________________________________________________

4.What does Evan’s mother do to help him?

She helps him __________________________________________________

5.Why will Evan continue his baking?

Because _______________________________________________________

6.Do you like to be a child like Evan Robinson? Besides donating money, what else can you do to help the poor?

_____________________________________________________________

1.Yes, he was. 2.was hit by hurricanes. 3.By baking and taking online orders for homemade pies. 4.deliver the pies around the city. 5.he heard on the news that it would take Puerto Rico ye...

Scientists in Britain and the United States have made a new kind of enzyme(酵素) that eats plastics(塑 料). With its help, plastics can be turned into smaller parts and go away quickly. Scientists believe that, in the future, it could solve the problem of plastic pollution.

The enzyme is able to break down PET, a form of plastic. PET was first made in the 1940s and is now widely used to make plastic bottles. It can remain in the environment for many years and pollute large areas of land and water. So it has always been a headache to deal with the waste from PET and other plastics.

The researchers made the discovery(发 现) while examining the structure of a natural enzyme in Japan. They found that the natural enzyme was helping to break down PET plastics. So, they decided to make small changes to the enzyme by adding some amino acids(氨 基 酸). It made the natural enzyme’s plastic-eating abilities work faster and better.

John McGeehan, one of the lead researchers, said, “We’ve made an improved enzyme. It’s better than the naturl one. And we are trying to make more improvements to it.” He went on, “The enzyme is not harmful to humans or animals,and it is friendly to the environment. So we are considering putting it into wider use.”

The team is now trying to make the enzyme break down PET in large quantities(大量的). “We’ll see that the plastic pollution may be stopped with this technology. However,there is still a long way to go,”John McGeehan added.

1.According to the scientists, the enzyme may solve the poblem of pollution.

A. air B. water C. light D. plastic

2.The underlined phrase “break down” in the passage probably means “ ” in Chinese.

A. 实验 B. 生产 C. 发明 D. 分解

3.Researchers discovered that a natural enzyme helped eat plastics .

A. in B. in the US C. in Japan D. in China

4.Which of the following is TRUE according to the passage?

A. The scientists are sill trying to improve the enzyme.

B. The enzyme will pollute large areas of land and water.

C. The natural enzyme woks better than the improved one.

D. The natural enzyme is harmful to humans and animals.

1.D 2.D 3.C 4.A 【解析】试题这是一篇科普文,介绍了英国和美国科学家研制出的一种新的酶,可以帮助解决塑料污染的问题。 1.题意:根据科学家们的说法,这种酶可以解决 污染的问题。考查细节理解题。根据Scientists believe that, in the future, it could solve the problem of plastic po...

Fresh off his MasterChef Junior run, Evan Robinson, who is only 12 years old, is using his kitchen skills to raise money for Puerto Rico. The TV show contestant wanted to offer help after hurricanes(飓风) hit the country last September.

“I’ve been seeing, all over the news, people struggling,” Evan said. “They can’t get fresh water, electricity; they can’t get really anything. I know I’m just a kid, but I think if a lot of people do something, a lot of things will get better.”

He raises money by baking and taking online orders for homemade empanadas(馅 饼). He started cooking on a recent Friday night. By the next Sunday evening, he had filled orders for 420 empanadas — — roasted chicken, cheeseburger and vegetarian — — getting $18 for six empanadas and $30 for a dozen.

His mom, Veronica Robinson, helped him send the empanadas around the city. “We’ve never done anything like this before,” she said. “But it’s a great idea, so I want to help him make it work.”

For Evan’s out-of-town friends and supporters, he has set up a crowdfunding(众筹) page. Through it, he’s hoping to raise $1, 500 in “virtual (虚 拟 的) empanadas”. This is because he heard on the news that it could take Puerto Rico years, maybe even 10 years, to recover(复 原) from the hurricanes. And he said, “Fruit pies are up next. And my baking will continue as well.”

It’s a difficult job, especially for a kid with homework and Boy Scouts and friendships to tend to. But he doesn’t seem worried.

“It’s what we’re supposed to do.” he said. “I’m a human. They’re humans. Why shouldn’t I help them?”

Indeed.

1.How did Evan help those struggling in Puerto Rico?

A. He asked his parents to send the empanadas around the city.

B. He continued offering a lot of fresh water and fruit pies to them.

C. He donated his big winning prize in his MasterChef Junior run.

D. He raised money by selling homemade empanadas through online orders.

2.Evan set up a crowdfunding page because .

A. he raised more money than he expected for the people in need

B. he knew that it could take Puerto Rico a long time to recover

C. he wanted more and more friends to know his kitchen skills

D. the number of online orders was beyond his expectation

3.According to the passage, which are the best words to describe Evan?

A. kind-hearted and helpful B. careful and confident

C. honest and hard-working D. humorous and organized

4.How can we understand the last sentence in the passage?

A. Friendship is important in our lives. B. It’s difficult for humans to raise money.

C. We should help those who’re in need. D. Everyone must do something unusual.

1.D 2.B 3.A 4.C 【解析】文章讲述了Evan Robinson一个12岁的小男孩,通过卖他自己制作的食物来为受灾的人筹钱。 1.根据He raises money by baking and taking online orders for homemade empanadas(馅 饼).可知是通过在网上卖馅饼来筹钱;故选D 2.根据he has ...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网