题目内容

Don’t _______ late for class.

A. be B. is C. was D are

A 【解析】句意:上课不要迟到。考查动词形式辨析题。本句是祈使句的否定式,需用原形动词,BCD三项都是be的变形,可排除。根据句意结构,可知选A。
练习册系列答案
相关题目

Everybody knows that words can carry messages. People communicate(交流) with words. Books, magazines, TVs, radios and films all help us to communicate with others. They all help us to know what is going on in the world and what other people are thinking about.

Do you think you can communicate without words? A smile on your face shows you are happy or friendly. Tears in your eyes tell others that you are sad. When you put your hand in class, the teacher knows you want to say something or ask a question. You shake your head, and people know you are saying “No”. You nod and people know you are saying “Yes”.

Other things can also carry messages. For example, a sign at the bus stop helps you to know which bus to take. A sign on the wall of your school helps you to find the library.

Signs on doors tell you where to go in or out. Have you ever noticed that there are a lot of signs around you and that you receive messages from them all the time?

People can communicate in many ways without words. For example, an artist can use his drawings to tell about beautiful mountains seas and many other things.

1.Choose the best title for this passage.

A. Ways for Communication.

B. The Best Way for Communication.

C. The Only Way for Communication.

D. Words Can Carry Messages.

2.How can people communicate with each other?

A. With words only

B. Only without words.

C. Either with words or without words

D. Just by using different kinds of signs.

3.Which of the following is NOT a way for communication without words?

A. A cry for help B. A smile on your face

C. Making a face D. Nodding your head

4.What does the road sign P tell people?

A. You can go into the park. B. You can please everybody.

C. You can leave your car there. D. You can cross the street there.

1.A 2.C 3.A 4.C 【解析】试题这是一篇说明文,文章介绍了各种传递信息的方式,说明了交流不只可以用语言文字,还有很多无声的方式。 1.题意:选择这篇文章的最佳标题。考查标题归纳。A. Ways for Communication. 交流的方式。B. The Best Way for Communication.最好的沟通方式。C. The Only Way...

Cars for Tomorrow

A kind of little cars may take the place of(代替)today’s big ones. The car is as small as a bike but can carry two people in it. If everyone drives such cars in the future,there will be less pollution(污染)in the air. There will also be more space in cities,and the streets will have more space for people to walk.

The little cars will be cheap. These little cars can go only 65 kilometers an hour,so driving will be safer, too. The cars will be fine for getting around the city,but they will not be useful for a long trip. This kind of cars can save a lot of gasoline(汽油).They will go 450 kilometers before needing to stop for more gasoline.

If big cars are still used along with the small ones,two kinds of roads will be needed in the future. One will be needed for the big, fast cars and the other will be needed for the smaller, slower ones.

根据短文内容,选择最佳答案。

1.There is much pollution in the air today because .

A. people drive big cars B. people drive little cars

C. people take a bus to work D. the usual size of cars today is too small

2.There will be more space in the streets because .

A. there will be fewer cars B. there will be fewer people in the streets

C. no people will drive cars D. future cars will be much smaller

3.Can the little cars of the future save a lot of gasoline?

A. Yes, they can. B. No, they don’t. C. No, they can’t. D. Yes, they are.

4.Which of the following is true according to the passage?

A. There will be too many cars in the future

B. More and more people will live around

C. Big cars run faster and small cars run slower

D. It looks more beautiful to have two kinds of roads

1.A 2.D 3.A 4.C 【解析】试题这是一篇说明文,文章主要讲述了未来新能源汽车对环境、交通及安全性等各方面的有利影响。 1.题意:今天空气中有很多污染,因为 。考查细节理解题。根据第一段A kind of little cars may take the place of today’s big ones. The car is as small as a ...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网