题目内容

Look at the picture on the right! She is going _______.

A. into the library

B. out of the post office

C. into the supermarket

C 【解析】句意:看右边的图画!她要去超级市场。A. into the library进图书馆;B. out of the post office走出邮局;C. into the supermarket进超市。根据右边的图片可以看到这名妇女正要走进超市,所以用be going into,into侧重于方位,强调进去这个动作,结合选项,可知C选项符合题意,故答案选C。
练习册系列答案
相关题目

阅读下面短文,根据文中信息完成一张海报。每空限填三词

Doing "Clean "Exercise

When you go for a run outside, chances are that you'll find litter all around you. Do you just go past it, or do you stop and pick it up? If you choose the second, you're part of the latest popular sport in the West: plogging.

The word “logging” is the Swedish phrase“ plocka upp”( pick up) and the English word ”Jogging”(running slowly)put together.

What a plogger needs is a rubbish bag and a pair of gloves to protect your hands. While collecting rubbish, loggers learn to classify (分类)and deal with it correctly, too.

Plogging seems simple but it does a lot of good to both the environment and your health. It can not only make the world greener, but also get you full body exercise, For example, a 30-minute logging burns around 288 calories(卡路里), compared to 235 calories burned from just jogging.

So next time you go out jogging, why not carry a rubbish bag and collect some litter along the way? Your body and the environment will thank you.

Let’s go1.!

The latest popular sport!

Just need2.and a pair of gloves!

Correctly classify and 3. the rubbish!

It's simple but helpful to 4. and your body!

Make the world 5. and yourself a lot healthier!

Join us now! The world says THANK YOU!

1.plogging/doing clean exercise 2.a rubbish bag 3.deal with 4.the environment 5.greener/more beautiful 【解析】文章介绍了一种新型的健身跑步方式。在外出健身跑步的同时,随身带上垃圾袋,沿途捡垃圾。这种新型的慢跑方式简单易行,既美化了环境又锻炼了身体。 1.短文的...

As a student, I was most afraid to answer questions in class, and I found that the students around were just like me. At the beginning of each class, when the teacher asked a question, I always lowered my head because I was afraid that the teacher saw me.

One day, in a foreign language class, Mr. Black gave us a lesson. He wanted us to be active in class, so he asked us some questions, but no one answered. “Let me tell you a story first ,” he said.

“When I came to the United States to study, the university often invited famous people to make speeches. Before the beginning of every speech, I found an interesting thing. The students around me always took a cardboard folded (折叠的)in half, wrote their names in bold with the most eye-catching color, and then placed the cardboard on the seat. So when the speaker needed the answers from the students, he could see and call a listener’s name directly.

“I couldn’t t understand that. My classmate told me the speakers were all top people, who meant chances. When your answer was to his surprise, it meant he might give you more chances. In fact, I really saw a few students got great chances because of that.”

After listening to the story, I understood that the chance will not find you itself. You must show yourself all the time so that you can find a chance on the card.

1.What did Mr. Black want the students to do in his class?

A. Read loudly B. Take notes carefully.

C. Be active D. Listen

2.How did the writer’s classmates behave when they were asked questions?

A. They raised their hands. B. They shook their heads.

C. They closed eyes. D. They lowered their heads.

3.How did the speaker get to know the students’ names?

A. He got them from the computer.

B. He saw the cardboards on the seats.

C. He asked the students for their names.

D. He got them from the name list on the teacher’s desk.

4.What does the underlined word “eye-catching” in Paragraph3 mean?

A. 引人注目的 B. 眼睛疼痛的

C. 目光呆滞的 D. 泪眼朦胧的

5.What does the writer mainly tell us?

A. Doing as others do is necessary.

B. Answering questions bravely is easy.

C. Attracting others’ attention is interesting.

D. Showing yourself bravely can win chances.

1. C 2. D 3. B 4. A 5. D 【解析】 本文讲述了作者的老师想让学生们在课堂上积极些,就给他们讲述了一个故事:当作者的老师刚到美国学习时,学校常邀请一些名人来演讲,学生通过做名片卡让名人看到以获得机会。作者通过这个故事明白了机会不会来找你,你必须勇敢地展现你自己以获得机会。 1.C 细节理解题。从文中第二段第二句中的He want...

Choose the right sentences to complete the article.

Say the words “reality TV” and the show that comes into most people’s minds is Big Brother. 1. There have been varieties in more than seventy countries. The basic form is simple: put a group of strangers into a house, record everything they do and watch how they live together.

2. A similar show, the Real World, was broadcast in 1992 on MTV. But the form really became popular with the success of Big Brother, and it was copied again and again. 3. For examples, in wife Swap, a mother went to live with a family of strangers and tried to run their home.

So what makes these shows so attractive? As we all know, living with people you don’t know is full of pressures and personality problems are common. 4. A TV presenter thought it was all about relationships and real people and if you were not interested in reality TV, you were not interested in people.

But is it healthy to be this interested in other people’s private life? 5. Not everyone prefers such shows, including the first winner of Big Brother, Bart Spring. He said he wasn’t a fan of the programme or of people becoming famous for being stupid.

A. In similar shows, competitors were sent to different places, being with strangers.

B. And what kind of people want to appear in front of TV cameras twenty-four hours a day?

C. Competitors often have to share tasks and this also brings disagreement.

D. Love it or not, the programme is worldwide popular.

E. Actually the idea wasn’t original.

1.D 2.E 3.A 4.C 5.B 【解析】试题本文是一篇议论文,介绍的是流行的真人秀节目和对这种节目的思考。 1.根据下文There have been varieties in more than seventy countries.,可知真人秀节目很受欢迎。备选句子中,Love it or not, the programme is worldwide...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网