题目内容

20.Residence Inn Milford
Within 15minutes from historic Yale University and New Haven,the Residence Inn Milford offers great amenities (便利设施) and first-class service for business or leisure travel.Our all-suites hotel near New Haven is 1hour from Bradley International Airport and 10minutes from a Metro North train station that can get you to NYC in under an hour and a half.At our Milford,CT hotel,enjoy spacious studio,suites that are 50percent larger than traditional hotel rooms.
Our suites offer hot breakfast buffet and a nightly social hour (Monday-Wednesday),on-site exercise room and outdoor swimming pool.
Price﹩119per night   Pet Policy Pets allowed   Check in time 3pm
Marriott Detroit Southfield
Newly renovated (翻新),the Marriott Detroit Southfield Hotel is one of Detroit's most desirable hotel destinations.With excellent public areas,enhanced meeting spaces and carefully redesigned guest rooms,the Marriott Detroit Southfield Hotel meets the needs of business,leisure and group guests travelling to the Detroit area.This suburban Detroit hotel has a prime location that allows for easy access to the Detroit Zoo,Henry Ford Museum,Comerica Park,Ford Field and many of the other local activities in the area.It is open for breakfast,lunch and dinner.
Price﹩75per night   Check in time 4pm
Comfort Suites Kodak
100percent smoke free and pet free hotel conveniently located at the main gateway to the Great Smoky Mountains off Interstate 40at exit 407,close to all the fun and excitement in Pigeon Forge,Gatlinburg,and Knoxville,including Dollywood,Dixie Stampede,Smokies Park,Sevierville Events Center,Tanger Outlet Mall,University of Tennessee and more.Guests enjoy waking up in our well-appointed guest suites featuring contemporary furnishings and LCD flat screen televisions,starting their day with our free breakfast,and relaxing in our indoor pool and exercise room.
Price﹩55per night   Check in time 3pm
The Swinton Hotel
Located in the very heart of the centre of London,the Swinton Hotel is one of the leading Kings Cross hotels offering free breakfast.It is a friendly and relaxed hotel.With a reputation as one of the top cheap hotels in London and a location which allows easy access to all tourist attractions,shopping areas and transport connections,you have come to the right place if you are looking for brilliant Kings Cross Hotels.Whatever reason you are looking for cheap hotels in London and whether you are visiting on business,as a tourist or to enjoy the vast varieties of entertainment and nightlife,we will be more than happy to provide you with a safe and comfortable environment.The Swinton Hotel is situated in an ideal location for those travelling to or from London by rail.Being located within walking distance of many popular tourist attractions,you are unlikely to find many cheap hotels in London situated in a better location.
Price﹩45per night   Check in time 3pm

65.What can we know about Marriott Detroit Southfield?C
A.It's designed specially for businessmen.
B.It has well-developed traffic to other cities.
C.It is quite close to local attractions.
D.It is the cheapest of the four hotels.
66.Which of the following is TRUE according to the four advertisements?A
A.You may bring pets into Residence Inn Milford.
B.The Swinton Hotel is located in New York.
C.Marriott Detroit Southfield is built inside a park.
D.Smoking is allowed in Comfort Suites Kodak.
67.What do the four hotels have in common?B
A.They are all near the airports.
B.They all offer guests breakfast.
C.People can enjoy free outdoor pools.
D.People should check in before 3pm.

分析 本文为广告应用文,介绍了四个酒店的具体信息及收费.

解答 65-67 CAB
65.答案C.细节理解题.根据Marriott Detroit Southfield部分的"This suburban Detroit hotel has a prime location that allows for easy access to the Detroit Zoo,Henry Ford Museum,Comerica Park,Ford Field and many of the other local activities in the area."可知,这个酒店可以直接到许多著名景点参观.故选C.
66.答案A.细节理解题.根据Residence Inn Milford部分的"Pet Policy Pets allowed"可知,该酒店可以带宠物.故选A.
67.答案B.细节理解题.第一个酒店"Our suites offer hot breakfast buffet"提供早餐.第二个酒店"It is open for breakfast,lunch and dinner."提供早餐、午餐和晚餐.第三个酒店"starting their day with our free breakfast"提供早餐.第四个酒店"the Swinton Hotel is one of the leading Kings Cross hotels offering free breakfast."也提供早餐.故选B.

点评 做广告类阅读的五大技巧
1.先题后文法:"先题后文"指的就是先读试题,了解试题的考查点,再根据试题的要求快速阅读短文.
2.题干定向法:如果题干的问题与原文中的相应句段基本相同,则可直接对号入座;如果题干的问题与原文中的相应句段有较大出入,则要进行一定的处理,这个"处理"是多方面的,它可能包括对原文进行同义变换、对概念进行解析、对事实进行归纳、将具体问题抽象化或将抽象问题具体化、将文中提到的原则或规则进行实际运用等等.
3.错误排除法:一般说来,对于那些与文意明显不符或与文章内容不相关的选项比较容易排除,但有些选项与文章内容相符,却与题干问题不吻合,即属答非所问的情形,也应作为错误项予以排除,尤其是那些从文章中摘录的句子,要特别小心,它们很有可能是干扰项.除了验证其是否能回答所提问题外,还要看它是否回答了问题的主要方面,也就是说看它是不是最佳答案,如果它只能回答所提问题的一个侧面或还有比它更合适的选项,都要毫不犹豫地将其排除.
4.信息补全法:前面讲到,广告类阅读材料的一大特点就是缩略词和省略句多.考生在做题时,要注意根据文章的上下文语境将省略句补充完整,以便于正确地理解和答题.

练习册系列答案
相关题目
5.Should ecigarettes (electronic cigarettes) be a new choice for the smokers trying to get rid of the habit?Reactions from Americans are mixed.More than half of the people questioned in a survey think ecigarettes should be controlled by the US Food and Drug Administration,but 47percent believe the ecigarettes should be available to the smokers who want to quit.
"In the hunt for a safer cigarette,ecigarettes are becoming a popular choice among those either trying to quit or looking to replace standard tobacco smoke with an alternative that manufacturers claim to be safer"Zogby International,which conducted the survey,said in a statement.
About half of the 4,611adults who took part in the survey had heard about ecigarettes,which are batterypowered,or rechargeable cigarettes that vaporize a liquid nicotine solution.They do not produce smoke but a water vapor without smell.Sold mostly on the Internet,ecigarettes were first made in China.
Last year the World Health Organization (WHO) warned against using ecigarettes,saying there was no evidence to prove they were safe or helped smokers break the habit.The WHO said people who smoke ecigarettes breathe in a fine fog of nicotine into the lungs.
Nearly a third of people questioned in the survey think that ecigarettes should be allowed in places where smoking is forbidden,because they don't produce smoke,but 46percent disagree.Men who were aware of the availability of ecigarettes were more likely than women to say they should be a choice available to smokers who want to quit.Young people,aged 18-29,and singles were the groups most open to trying ecigarettes.Smoking is the single largest cause of preventable death worldwide,according to the WHO.
29.What can we learn from Paragraph 1?B
A.American smokers ought to try ecigarettes.
B.Americans have different opinions about ecigarettes.
C.Every kind of cigarettes should be forbidden in America.
D.Most of the Americans don't like ecigarettes.
30.According to Zogby International,ecigarettesD.
A.are much safer than common cigarettes     
B.are produced in a safer way by manufacturers
C.will take the place of traditional cigarettes 
D.are popular among people who want to quit smoking
31.What's the attitude of the WHO towards ecigarettes?D
A.Indifferent     
B.Supportive         
C.Doubtful         
D.Negative.
11.A study of English learning problems was carried out among a total of 106foreign students.It shows that nearly all these students considered (33)understanding (understand) spoken English,especially in the first few weeks,to be their biggest problem on arrival.This was followed by speaking or communicating.Writing then increased as a big problem as students discovered difficulties in writing papers that they (34)were expected (expect) to hand in.And at the same time,reading remained as a significant problem.
The information (35)gained (gain) helped us in determining where special attention should be paid to in our course.Although many students have chosen to join the course with a reasonable motivation,we considered it important to note (36)what seemed to encourage interest.Nearly all the students have experienced some kind of grammar-based English teaching or teacher-centered English learning in their own country.It would be self-defeating (37)to use (use) the same method,especially if it has failed in the past or it is too complicated to follow or imitate,(38)because it might reduce motivation and interest.Therefore a different method may help because it is different.
(39)The variety of activities was also regarded as a way of maintaining or increasing motivation and interest.Several years ago we had the first timetable that operated throughout the course of English learning,but we soon found that both the students and the teachers lost interest by about half-way through the ten weeks.This led us to a major re-think,and we had to explore a much (40)more effective (effective) way of English learning,so finally we brought it into line with the expressed language needs of the students.
8.One summer day,with a heavy heart and four dollars in my pocket,I was on my way to get some milk and bread.In those days,I was a(36)B visitor to the supermarket because there never seemed to be (37)A money for a whole week's food-shopping (38)C,because the part-time job I held hardly (39)D enough money to feed my children after my wife's death.
As I came to a red traffic light,I (40)A a couple and a child by the roadside.The hot noonday sun beat down on them without(41)B.The man held up a sign which (42)C,"Work for Food."The woman just stared at the cars waiting (43)D the red light while the child sat on the grass (44)Ca one-armed doll.
I wanted so desperately to (45)B them some money,but if I (46)A that,there wouldn't be enough left to buy the milk and bread.Four dollars will only go (47)D.As the light changed,I took one last glance at the three of them and sped off feeling both (48)C and sad.
As I kept driving,I couldn't get the (49)A of them out of my mind.I could (50)B it no longer.I turned around and drove back where I had (51)Cseen them.I pulled up and handed the man two of my four dollars.(52)D he thanked me,I saw tears welling up his eyes.I (53)A back and drove on to the supermarket.Perhaps milk and bread would be(54)B,I thought.What if I only got milk alone,(55)D just the bread?Well,it would have to do.

36.A.friendlyB.frequentC.familiarD.fantastic
37.A.enoughB.fullC.someD.any
38.A.at all timesB.at one timeC.at a timeD.at no time
39.A.allowedB.arrangedC.gaveD.offered
40.A.noticedB.greetedC.comfortedD.witnessed
41.A.reasonB.mercyC.expressionD.delay
42.A.meantB.wroteC.readD.printed
43.A.forB.onC.behindD.at
44.A.sellingB.treatingC.holdingD.making
45.A.payB.giveC.oweD.lend
46.A.didB.saidC.sharedD.spent
47.A.too longB.so longC.too farD.so far
48.A.worriedB.puzzledC.guiltyD.serious
49.A.pictureB.troubleC.photoD.scenery
50.A.receiveB.takeC.understandD.recognise
51.A.usuallyB.alreadyC.lastD.only
52.A.ThoughB.BecauseC.UnlessD.As
53.A.smiledB.criedC.tookD.called
54.A.on showB.on saleC.on businessD.on a diet
55.A.andB.butC.soD.or
5.An increasing number of health,hunger,and sustainable (可持续的)agriculture groups today announced plans for Food Day-a nationwide campaign to change the way Americans eat and think about food.This nationwide campaign will encourage Americans around the United States to sponsor or participate in activities that encourage Americans to"eat real"and support healthy,affordable food grown in a sustainable,humane way.
Organizers expect Food Day inspires American people to hold tens of thousands of events in schools,college campuses,houses of worship and even in private homes aimed at fixing America's food system.A Food Day event could be as small as a parent organizing a vegetable identification contest at a kindergarten class-or as massive as a rally(集会)in a city park,with entertainment and healthy food.Health departments,city councils and other policy makers could use Food Day to launch campaigns,hold hearings,or otherwise address communities food problems.
The campaign will advocate progress toward five central goals:
•Reducing diet-related disease by promoting healthy foods.The American diet is too low in fruits,vegetables,and whole grains and too high in fatty meat,soft drinks and salty packaged and restaurant foods-contributing to hundreds of thousands of premature deaths each year.
•Supporting sustainable farms and stopping subsidies to agribusiness.Billions of
federal dollars a year would be better spent helping environmentally conscious family
farmers than huge agribusiness operations.
•Expanding access to food and alleviating(缓解) hunger.Far too many Americans don't know where their next meal is coming from,or have access(方法) to fresh produce in their neighborhood.
•Reforming factory farms to protect animals and the environment.Farming of animals can and should be done without cruelty,and without degrading the quality of life.
    •Curbingjunk-food marketing to kids.Food companies should not be targeting children with foods that promote tooth decay,obesity and other health problems.
66.What is the best title of the text?B
A.Eat Real and Keep fit               
B.Food Day Campaign
C.How to Observe Food Day             
D.Food Problems in the USA
67.What can we learn from Paragraph 2?C
A.Food problems are not easy to deal with.
B.Food Day events should be held in public places.
C.People are invited to create their own Food Day events.
D.Kindergarten kids are unable to identify vegetables.
68.One of the purposes of Food Day is toD.
A.target children with junk food                          
B.operate more agribusiness
C.cancel a series of events                 
D.increase access to food
69.The underlined word"curbing"in the last paragraph is closest in meaning to"B".
A.enlarging        B.controlling      C.evaluating          D.providing
70.We can infer from the text thatA.
A.Food Day can be an opportunity to solve food problems
B.Food Day will not help preserve natural resources
C.Food Day has so far achieved all the central goals
D.there are different ideas and views about Food Day.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网