题目内容

【题目】 Hi! My name is Jeanette. I’m a 34-year-old lady. I’m looking for a full or part-time babysitting job. I have worked with babies for about 15 years. I have experience in daycare setting as a nanny(保姆). I’m willing to do housework and cook if needed. Please e-mail me to:Jeanette Janzen @ sasktel.net. I’m looking forward to hearing from you.

Hi! My name is Kristen. I work nights so I am able to babysit during the day. I have a daughter who will be one year old in March. I live in Sutherland/Forest Grove. I am completing my Early Childhood Education through distance. I charge5 an hour. Please e-mail me with any questions. Thank you!

My name is Ashley and I love babysitting children. I have experience with ages 7 months to 7 years. I do overnight stays on weekends. I also have 2 dogs. We call them gentle giants, but one is puppy 9 weeks old, very gentle, the other is gold retriever, so they’re very gentle and playful. If you are interested, you can contact me, either by e-mail(mail tojsorensen24@hotmail.com) or by phone 955-1680.Thank you.

My name is Kaitlyn. I am looking for a chance to care for a child full time with the right situation. I live in South Torrance. I stay at home with my 3-year-old daughter,and I am hoping to care for another child in my home. We live close to a park. I enjoy art,painting,writing,music and reading. I love kids. I have passion and patience. Please know I will not be driving,so parents must drop off and pick up. Location: Torrance/310/Southbay.

1In Kristen’s advertisement her _____is not mentioned.

A.FamilyB.experience

C.payD.education

2We can infer(推测) from the third advertisement that Ashley____________.

A.likes to keep petsB.loves babysitting

C.likes to stay upD.is only a child

3You need a full-time babysitter with a little child_________ is suitable for you.

A.JeanetteB.Kristen

C.AshleyD.Kaitlyn

【答案】

1B

2A

3D

【解析】

这是一篇应用文。本文章主要介绍了了几个个人求职信息,并对自己的情况进行了介绍。

1细节理解题。根据第二段Hi! My name is Kristen. I work nights so I am able to babysit during the day. I have a daughter who will be one year old in March. I live in Sutherland/Forest Grove. I am completing my Early Childhood Education through distance. I charge$5 an hour. Please e-mail me with any questions. Thank you!

你好!我叫Kristen。晚上工作,所以白天可以照看孩子。我有一个女儿,三月份就满一岁了。我住在萨Sutherland/Forest Grove。我正在通过远程完成我的幼儿教育。我每小时收费5英镑.如果有任何问题,请发电子邮件给我。谢谢!由此可知,Kristen的广告中提到了Kristen的家庭、收费以及教育,没有提到她的经历,故选B

2推理判断题。根据第三段中I also have 2 dogs. We call them gentle giants, but one is puppy 9 weeks old, very gentle, the other is gold retriever, so they’re very gentle and playful.可知我也养了两只狗,我们称它们为温柔的巨人,但一只是9周大的小狗,非常温柔,另一只是金毛猎犬,它们非常温柔和顽皮。由此可推知,Ashley除了喜欢照顾孩子,也喜欢养宠物。故选A

3细节理解题。根据最后一段中My name is Kaitlyn. I am looking for a chance to care for a child full time with the right situation.可知我叫Kaitlyn,我想找一个有合适条件的全职照顾孩子的工作。由此可知,如果你需要一个全职的带着小孩的保姆,Kaitlyn很适合。故选D

隐含意义推理判断题。这类题的题干中常含有:infer/suggest/imply/conclude/intend/purpose/be likely to等标志性词语。解决这类问题时要理解文章潜在的含义和作者所给的提示。同时,要对文章的含义和作者的暗示作出合理的猜测和推断。如第二小题,根据第三段中I also have 2 dogs. We call them gentle giants, but one is puppy 9 weeks old, very gentle, the other is gold retriever, so they’re very gentle and playful.可知我也养了两只狗,我们称它们为温柔的巨人,但一只是9周大的小狗,非常温柔,另一只是金毛猎犬,它们非常温柔和顽皮。由此可推知,Ashley除了喜欢照顾孩子,也喜欢养宠物。故选A

练习册系列答案
相关题目

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网