题目内容

10.Wanted,Someone for a Kiss
We're looking for producers to join us in the second of London 100 FM.You'll work on the station's music programs.Music production experience in radio is necessary,along with rich knowledge of modern dance music.Please apply in writing to Producer Vacancies,Kiss100.
Father Christmas
    We're looking for a very special person preferably over 40,to fill our Father
Christmas suit.
Working days:Every Saturday from November 24 to December 15 and every day from December 17 to December 24 except Sunday,10:30-16:00
    Excellent pay.
Please contact the Enterprise Shopping Center,Station Parade,Eastbourne.
Accountants Assistant
When you join the team in our Revenue Administration Unit,you will be providing assistance within all parts of the Revenue Division,dealing with post and other general duties.If you are educated to GCSE grade C level we would like to talk to you.This position is equally suitable for a school leaver or for somebody who has office experience.
Wealden District Council
Software Trainer
If you are aged 24-45 and have experience in teaching and training,you could be the person we are looking for.You should be good at the computer and have some experience in program writing.You will be allowed to make our decision,and to design courses as well as present them.Pay upwards of£15,000 for the right person.Please apply by sending your CV (简历) to Mrs.R.Oglivie,Palmlace Limited.
24.Who should you get in touch with if you hope to work in a radio station?C
A.The Enterprise Shopping Centre     
B.Mrs R.Oglivie,Palmlace Limited.
C.Producer Vacancies,Kiss 100.
D.Wealden District Council.
25.We learn from the ads that the Enterprise Shopping Centre needs a person whoC.
A.is aged between 24 and 40          
B.may do some training work
C.can work for about a month         
D.should deal with general duties
26.Which position is open to recent school graduates?D
A.Producer,London Kiss              
B.Father Christmas.
C.Software Trainer                   
D.Accountants Assistant
27.What kind of person would probably apply to Palmace Limited?A
A.One having good computer knowledge
B.One with some office experience.
C.One with GCSE grade C level.
D.One trained in producing music programs.

分析 本文属于广告类短文,介绍了四个要招聘的职位,并且说明了职位对于应聘者的要求以及职位所提供的福利.

解答 CCDA
24.C 细节题.根据第一部分中的We're looking for producers to join us in the second of London 100 FM可知,此处招聘的是需要在电台工作的,故选C.
25.C 细节题.根据第二部分最后一句Please contact the Enterprise Shopping Center,Station Parade,Eastbourne锁定答案在第二部分,再结合Working days:Every Saturday from November 24 to December 15 and every day from December 17 to December 24 except Sunday,10:30-16:00可知工作时间大概是一个月,故选C.
26.D 细节题.根据第三部部分This position is equally suitable for a school leaver or for somebody who has office experience.可知,这个职位非常适合有办公室工作经历的毕业生,故选D.
27.A 细节题.根据You should be good at the computer and have some experience in program writing.可知,如果你擅长电脑可以申请该职位,故选A.

点评 做阅读理解时要快速的浏览全文,把握文章主旨大意,带着问题回到原文,寻找细节或概括相应的答案,最后要理清作者写作思路.

练习册系列答案
相关题目

Developed and developing nations can learn from each other seeking a low carbon economy, a Chinese government official said in Shanghai yesterday. “China doesn't lag developed nations in terms of energy saving and green economy”, said Zhou Changyi, director of the energy saving department of the Ministry of Industry and Information Technology.

“While we can learn many aspects from developed nations, they also should learn something from us, such as water conservation,” Zhou said in a speech during the new Path of China's Industrialization forum at the ongoing China International Industry Fair 2009.

He said industrialized nations and China are dealing with different issues to combat climate change. The United Kingdom, for example, is concerned about transport, buildings and new energy in reducing carbon emissions. For China, the most urgent task is how to realize new type of industrialization and avoid mistakes that other countries made when they industrialized.

As such, overseas exhibitors at this year's fair are showing ways to help China achieve low carbon emissions in the industrial section.

Swiss power and automation technology group ABB called for a stronger focus on product lifecycle assessment, or LCA, which is used to study the environmental impact of a product from the research and manufacturing stage through its usage and recycling.

Tobias Becker, head of ABB's process automation division for North Asia and China, said LCA is an effective tool in helping manufacturing industries to reduce carbon emissions.

LCA shows that industrial customers should focus on a product's environmental impact throughout its lifecycle instead of on its initial investment or ready to use stage. For example, a motor's initial investment accounts for only 3 percent of its lifecycle cost, while 94 percent goes to fuel consumption and the rest to maintenance.

Richard Hausmann, North East Asia CEO of Siemens, said, “The color of future industrialization is green.”

The Germany Company recently announces that it wants to receive orders worth more than 6 billion Euros (US 8.8 billion) for intelligent net power networks, Smart Grid, over the next five years. Siemens has set a 20 percent market share target for the global smart grid business.

A smart grid delivers electricity from suppliers to consumers using digital technology, advanced sensors specialized computers that save energy, reduce costs and increase reliability. The United States and China are considered the two biggest markets for smart grid.

1.“______” can replace the underlined word “lag” in paragraph 2.

A. Fall behind B. Be superior to

C. Attack D. Fear

2.We can infer ______ from the eleventh paragraph of this passage.

A. Siemens has occupied 20 percent market share for the global smart grid business

B. Siemens received orders worth 6 billion Euros recently

C. Siemens will earn $ 8.8 billion from intelligent power networks

D. Siemens' plan about Smart Grid may come true in the future

3._______about Smart Grid isn’t mentioned in the passage.

A. Energy saving B. Low cost

C. Security D. Small in size

4.The best title for the passage is______.

A. Developed and Developing Nations Can Learn From Each Other

B. Low carbon Economy—a Shared Goal

C. Intelligent Power Networks

D. Two Biggest Markets for Smart Grid

5.We might not be alone in the universe.Actually,it may be confirmed as a very crowded place by new computer models developed to help identify habitable planets.
Estimates of places where life can exist have been based on the possibility of them having surface water.But software recently developed by the Aberdeen University allows researchers to identify planets with underground water kept liquid by heat from planets.
Water is fundamental for life and planets too close to the sun lose water to the atmosphere through evaporation.On the other hand,planets located in distant reaches from their star have their surface water locked away as ice.
Sean McMahon,who is carrying out the work,explained:"Traditionally people have said that if a planet is in this Goldilocks zone-not too hot and not too cold-then it can have liquid water on its surface and be habitable."
But this concept might change when considering that planets can receive two sources of heat-heat direct from the star and heat generated deep inside the planet.
It is easy to observe it in our own planet.As you go down through the crust  of the Earth,the temperature gets higher and higher.Even when the surface is frozen,water can exist below ground.
There could be immense quantities of water in fact-full of primitive life.
Professor John Parnell,also from Aberdeen University said:"There is a significant habitat for microorganisms below the surface of the Earth,extending down several kilometers".
"And some believe that the majority of life on Earth could even reside in this deep biosphere."
So the Aberdeen team are developing models to predict which distant planets might harbor underground reservoirs of liquid water with the possibility of alien life.
28.What is considered as the symbol of life existence traditionally?D
A.Solid water on its surface.
B.Solid water below ground.
C.Liquid water below ground.
D.Liquid water on its surface.
29.Why did John Parnell mention the fact about Earth?B
A.To prove that there is majority of life on Earth.
B.To prove that life may also exist in other planets.
C.To prove that there is primitive life down through Earth.
D.To prove that there is a habitat for microorganisms below Earth.
30.What theory is the Aberdeen team's study based on?D
A.Planets can lose water through evaporation.
B.Planets can receive heat direct from the star.
C.Planets can have their surface water locked away as ice.
D.Planets can receive heat generated deep inside the planet.
31.What can we know about the computer models?A
A.They will help identify planets where there is life.
B.They will help researchers find Goldilocks zones.
C.They have helped find some significant discoveries.
D.They have already located some habitats for life.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网